Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Rijswijk of directe omgeving.

1007 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds isoleren van 12 appartementen, isoleren dak en binnenwanden van woonboerderij en kapschuur, akoestisch isoleren van plafond, hellend dak isoleren, schuin dak van buitenaf isoleren, dak isoleren, buitenmuur, plafond en vloer isoleren, woning isoleren, dak van garage isoleren, plafond extra isoleren tegen geluid, dak isoleren, geluidswering aanbrengen, vloer isoleren, slaapkamer isoleren tegen geluid, zand loopt weg aan de buitenzijde van ons kerkgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Rijswijk:

Akoestische voorzetwand

Ik heb last van het gepraat van de buren. Ik wil de opties bekijken voor een akoestische voorzetwand van 2.5 hoog en 3 meter breed. Er zit echter een deur grenzend aan de wand, die zou eventueel weggehaald kunnen worden.

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluidsdicht maken, zowel van buiten naar binnen als andersom. Het is erg gehorig want het is een oud appartement. Het gaat om 2 of 3 muren en het plafond.

Isolatie tegen geluid aanbrengen

Ik zou graag een stenenmuur willen laten isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. De muur is ongeveer 2,70 m bij 4,80 m. Aan het einde van 1 kant van de muur zit een deurpost op ongeveer 8,5 cm.

Plafond inspuiten met vlokken

Ik heb een gestuct plafond met een houten constructie, dit werkt als klankkast. Er zijn erg veel geluiden die overlast veroorzaken. Wat is de prijs van het inspuiten van vlokken?

Geluidisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik wil graag een geluidwerend plafond laten aanbrengen in een slaapkamer van 4.00 x 4.15 meter. De kamer is 3.30 meter hoog en er zit nu een lamellenplafond op 3 meter hoogte. Graag advies en offerte voor de beste oplossing.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast

Ik heb veel last van de onderburen, geluidsoverlast. Graag zou ik willen weten of er mogelijkheden zijn om mijn houten vloer te isoleren zodat dit minder zal worden. De oppervlakte van de woning is 70 m2.

Kamer geluidsdicht maken

De slaapkamer grenst aan de badkamer en de ruimte voor de wasmachine van de buren. Deze ruimte willen wij geluiddicht maken. Het betreft een woning uit 1926 met houten vloeren. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? De wand is 5.50 meter lang en 2.36 meter hoog.

Houten dak isoleren

Isolatie van houten dak aan de binnenzijde. Omstreeks 15 m2.

Kruipruimte vochtvrij maken

Ik heb schimmel en vocht in mijn kruipruimte. Ik wil dit permanent verwijderen. Het gaat om één hoek. Ik hoop dat jullie de oorzaak kunnen achterhalen van het vocht (slechte ventilatie/ lekkende buitenmuren / optrekkend grondwater?) en de benodigde werkzaamheden hierbij kunnen uitvoeren. Ik denk zelf dat het komt door te weinig ventilatie.

Gevelmuur isoleren

Op twee van onze slaapkamer op de 1e verdieping worden de muren onder de ramen (radiatoren hangern er voor) in de winter erg koud. Dit is het gevolg van het feit dat er aan de buitenzijde alleen hout is bevestigd, geen stenen oid. We zouden dit stuk graag zo goedkoop mogelijk geïsoleerd zien, via de buitenkant of de binnenkant. Afmetingen ongeveer: 1 meter hoog en 3 meter breed bij kamer 1 en 1,5 meter breed op kamer 2.

Plafond tegen geluid van bovenburen isoleren

Wij willen ons kamerplafond isoleren tegen contactgeluid van bovenburen. Oppervlak kamer/plafond is 40 vierkante meter. Het plafond is gestuukt. Appartement uit het jaar 1966. Het is een betonnen verdiepingsvloer tussen mijn appartement en het appartement boven mij.

Vochtige kruipruimte isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor de werkzaamheden met betrekking tot het uitruimen (kleine hoeveelheid bouwpuin) isoleren, afsluiten grondslag en gassen / stomen, tegen houtworm van de kruipruimte. Kruipruimte oppervlakte is ongeveer 52 m2, zo'n 50-60 cm hoog, geen waterplassen, slechts vochtige grondslag. Graag te specificeren kosten voor: - uitruimen; - isoleren kruipruimte, indien mogelijk met opties voor kosten verschillende materialen, bijvoorbeeld Isochips, bouwfolie; - bestrijding houtworm (waargenomen in vloerconstructie - 1 balk), inclusief opties voor behandeling bijvoorbeeld stomen / gassen. Werkzaamheden te verrichten gedurende eerste 2 weken van mei.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Aan de binnenzijde isoleren van het dak met dampdoorlatend materiaal vanwege het dampigheid folie dat aan de buitenzijde onder de dakpannen is aangebracht.

Gevelisolatie: isoleren buitenmuur

Met onze VVE overwegen wij de buitenmuur, steensmuur, te laten isoleren van onze appartementen in verband met vochtproblemen. De muur is 1.55 meter breed en 10 meter hoog en een andere muur 0.6 meter breed en 10 meter hoog. Deze muren staan haaks op elkaar. We zijn benieuwd wat de kosten zullen bedragen en willen hier graag offertes voor ontvangen.

Wandisolering wegens geluidoverlast

Verticaallopende verwarmingsbuizen zitten tussen 2 dunne gipswanden in mijn slaapkamer en maken een ruisend, slaapstorend geluid. Ik wil deze wand van ongeveer 3.50 meter laten isoleren of een andere oplossing ontvangen om het overlast tegen te gaan. Normale plafondhoogte.

Geluidsisolatie

Het isoleren voor geluid van binnenwand aan 1 zijde van woning. Betreft 2 etages met wanden van 12 m x 2.50m.

Isolatie van het dak van een appartement ...

Isolatie van het dak van een appartement uit de jaren 50. Plaats: Rijswijk ZH. Als het kan in een van de aankomende weken.

Zoldervliering onder het dak isoleren ...

Zoldervliering onder het dak isoleren tussen de spanten (ca 16cm isolatie(?)), tevens de tegen de muren aan isoleren en alles afwerken met bv mdf. Eea is verdeeld over 2 vlieringen. De zolder heeft 2 dakkapellen en de plafonds van deze dakkapellen dient eveneens geisoleerd te worden echter wel met dun maar goed isolerend isolatiemateriaal aangezien het plafond anders te ver wordt verlaagd tov de raampartijen in de dakkapellen; eea verdeeld over 3 kamers. Afwerking hier met plafondplaten (wit). Mogelijk plaatsing van een paar spotjes; dit in overleg. Afwerke plafond boven trap naar zolder met inbouw van spotjes/plafonniere. totaal 60 m2 isoleren. De punt graag met dik materiaal isoleren en de rest met de dun materiaal. Indicatie inclusief materiaal.

project betreft isolatie van een puntdak ...

project betreft isolatie van een puntdak op de bovenste etage van een 5 verdiepingen flatgebouw. Dak is voorzien van 1 dakraam. Isolatie tussen dakspanten. Afgewerkt met vlakke platen. Kleine lift in gebouw aanwezig, loopt niet tot zolder door. Zo hoog mogelijke isolatie waarde gewenst.