Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolderkamers isoleren:

Zolderkamers isoleren

Ik zou graag mijn zolderkamers willen isoleren. Het gaat om twee zolderkamers, met beiden een schuine wand en dakkapellen. Deze kamers zijn in de winter erg koud en in de zomer erg warm. Het oppervlak zal ongeveer 20 m2 zijn.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderkamers isoleren uit heel Nederland:

Advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning

Het gaat om een nieuwe verwarmingsinstallatie voor een woning met een oppervlakte van 158 m2 over drie woonlagen. Op 3 december krijgen we de sleutel en start de renovatie. We willen (dunne, 2 cm dikte? ) vloerverwarming in de woonkamer (houten ondervloer waarop parket komt). Dit is een ruimte van circa. 45 m2. In de keuken wordt een nieuwe betonvloer gestort. Hier moet ook vloerverwarming in. Dit heeft een oppervlak van circa 10 m2. In de badkamer op de 1e etage komt ook vloerverwarming (in een door onze aannemer te maken betonvloer). Dit is circa 4 m2. Verder zijn er drie slaapkamers op de 1e etage en twee op zolder waar (in principe) radiatoren mogen komen. Verder willen we graag in de twee badkamers een handdoekenradiator. De bestaande CV ketel staat in de garage. De nieuwe ketel mag ook daar geplaatst worden. De huidige badkamer op de 1e krijgt warm water van een geiser in die badkamer. In de nieuwe situatie zal dus het warm water vanaf de CV ketel in de garage naar de badkamers op de 1e etage en die op de zolder gebracht moeten worden. Optioneel overwegen we om in alle kamers vloerverwarming te plaatsen. Dat hangt van het totaal kostenplaatje af. Dit zijn dan twee slaapkamers op de 1e van 15 m2, een kamer van 7 m2. En twee zolderkamers van circa 18 m2 met schuine daken. We gaan de zolder overigens isoleren, de spouwmuren zijn al geïsoleerd. De kruipruimte doen we ook nog op termijn. Foto's zijn desgewenst nog vindbaar op funda. We kunnen pas 3 dec het huis in, dus een bezoek aan de woning kan nog niet. Uitvoering zal waarschijnlijk januari of februari 2019 worden. We moeten in ieder geval eind maart verhuizen.

Dak isoleren met kurk

Ik wil graag op een van de zolderkamers een dakisolatie met kurk. Het is een schuin dak en tussen de dakdragers in wil ik de platen zetten. De ruimte is in totaal 31 vierkante meter. Waarschijnlijk is er geen isolatie aanwezig. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om met kurk te isoleren en of het verlijmd kan worden, of dat de platen in een frame gezet moeten worden. En wat gaan de kosten zijn voor een dergelijke isolatie?

Zolderdak isoleren

Het zolderdak is nu slecht geïsoleerd. Onder de gipsplaten zit oude steenwol, papier met steenwol ertussen. We willen graag de oude gipsplaten en isolatie verwijderen en daar in de plaats 16 cm dik nieuwe isolatie. Glaswol met aluminium onderkant. Daarna moeten er weer gipsplaten op geschroefd worden en afgetimmerd met een latje. Dit moet gebeuren in twee zolderkamers. De afmetingen van het dak zijn 2.50 meter bij 5.00 meter. Het verwijderen van de gipsplaten en oude glaswol kan ik eventueel zelf doen, hangt er een beetje van af wat daar voor gerekend wordt.

Hellend zolderdak isoleren

Het hellende dak van 2 zolderkamers moet geïsoleerd en afgewerkt worden. Er zit een houten dak onder de pannen. Afmetingen: 335 x 250 per hellend vlak. Dus in totaal ongeveer 33.5 m2. Halverwege het hellende vlak bevindt zich een betonnen dwarsbalk. Regelwerk is er niet en moet aangebracht worden. Isolatiemateriaal moet een damp werende laag hebben. Graag een offerte met én zonder afwerking (gips- of agensplaten) van het dak. Ik weet helaas het huisnummer niet uit mijn hoofd, dit ga ik nog even voor u na.

Verbouwing zolder

Isoleren schuin dak + wanden van de zolder van jaren '30 twee-onder-een-kap (ca. 80m2). Plaatsen van wanden waardoor twee zolderkamers ontstaan. Vervangen Velux-dakramen (2), GGL 4. Plaatsen 2 kleine dakramen, verwijderen schoorsteen. Ook deels elektra aanleggen/verleggen.

Zolderkamers isoleren en aftimmeren

Wij willen onze zolderkamers isoleren en aftimmeren om nettere ruimtes te creëren. Het zal gaan om ongeveer 15 m².

Isoleren van een zolderkamer. Plaatsen ...

Isoleren van een zolderkamer. Plaatsen van knieschotten op beide zolderkamers en overloop.

Het aftimmeren en evt isoleren de wanden ...

Het aftimmeren en evt isoleren de wanden van 2 zolderkamers Het aftimmeren en isoleren van het plafond van 1 zolderkamer eventueel gedeeltes stuccen nieuwe vensterbank maken