Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Oegstgeest of directe omgeving.

538 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds isoleren van 12 appartementen, isoleren dak en binnenwanden van woonboerderij en kapschuur, akoestisch isoleren van plafond, hellend dak isoleren, schuin dak van buitenaf isoleren, dak isoleren, buitenmuur, plafond en vloer isoleren, woning isoleren, dak van garage isoleren, plafond extra isoleren tegen geluid, dak isoleren, geluidswering aanbrengen, vloer isoleren, slaapkamer isoleren tegen geluid, zand loopt weg aan de buitenzijde van ons kerkgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oegstgeest:

Isoleren van buitenmuur en dak van erker

Het bouwjaar van onze woning is 1932, de opdracht bestaat uit 2 delen: 1. Indien mogelijk zouden we graag de spouw van onze buitenmuur van onze twee onder een kap woning laten isoleren. Deze muur is ongeveer 8. 9m lang en ~2. 9m hoog. Daarnaast hebben we nog een voorzijde (erker) en achterzijde van ongeveer 3. 6m breed waarvan het grootste deel raam is. 2. We zouden ook graag het dak van onze erker isoleren, bij voorkeur - indien mogelijk - niet via een koud dak constructie De oppervlakte is minder dan 30 m²

Dakisolatie met Isover Zoldersysteem

Graag zou ik van u offerte ontvangen voor isolatie van ons dak met het Isover Zoldersysteem . Wat betreft de isolatieplaten denken wij aan Isover Stonestrong Pro van 8 cm dikte Het gaat om het dak van een tussen-eengezinswoning uit 1982. Totaal betreft het ongeveer 15 vierkante meter. Het dak is geïsoleerd met een geschuimde isolatielaag van 5 cm. Als we het filmpje van Isover bekijken denken we dat we het werk zelf zouden kunnen uitvoeren. Echter, het gaat ons vooral om een zeer nette uitvoering van de moeilijke stukken bij pijpen e.d. En dit is een reden om hulp in te roepen van een vakman die ons bovendien misschien nog meer adviezen over de isolatie van ons huis kan geven. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Dakplaten en isolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Huis is een hoekhuis, gebouwd in 1988. Het gaat om een schuin dak. Er wordt komende maand een dakkapel geplaatst. Een klein deel van het dak heeft een vliering. Het dak onder de dakkapel wordt afgetimmerd met knieschotten. We willen graag kant en klare platen die geen afwerking behoeven. We weten niet of er achter de knieschotten en in de vliering ook isolatie nodig is. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 48 m2. Dit is inclusief het dak bij de vliering (ongeveer 4 m2) en inclusief het dak achter de knieschotten (ongeveer 8 m2).

Geluidsolatie-wand plaatsen

Vanwege nachtelijk geluidsoverlast van de buurman wil ik graag laten beoordelen welke manieren er zijn om de enkel-steens tussenmuur te laten voorzien van geluidsisolatie. De muur is 7.20 x 2.60 meter groot.

Schelpenisolatie in de kruipruimte

Wat kost isolatie van de kruipruimte met schelpen? De kruipruimte is ongeveer 50 m2 en circa 60 cm hoog. Er staat constant circa 15 tot 20 cm water in.

Kruipruimte isoleren vanwege vocht

We willen graag de kruipruimte van 25 m2 laten isoleren, omdat deze vochtig is en dit in bouwtechnische keuringsrapport wordt geadviseerd. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar.

Isolatie kruipruimte

De kruipruimte is vochtig en het vocht trekt op. Er zal dus een isolatielaag worden aangebracht. De oppervlakte is ongeveer 90 m2. Graag ontvangen wij hier advies in en bespreken wij graag de mogelijkheden met een vakman.

Kruipruimte isoleren met chips, parels of schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte isoleren, met bijvoorbeeld chips, parels of schelpen. De muur bij de ingang van de kruipruimte is wat vochtig. Er staat geen water in de kruipruimte. De afmeting is ongeveer 34 m2 en de hoogte van kruipruimte is ongeveer 80 cm.

Vloerisolatie

Ik heb een woonkamer von rond 40 m2 met een houten vloer die ik wil isoleren. Er is een ruime kruipkelder aanwezig, Het is een eikenhouten plankenvloer met balken, ingang in de kruipkelder is ca 60x50 cm