Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor ruimten tussen radiatoren en buitenmuren isoleren:

Ruimten tussen radiatoren en buitenmuren isoleren

Het leveren en monteren van isolatieplaten achter de radiator en de buitenmuur en het dichten van kieren ter plekke (3 stuks). Plaatafmeting is circa 1,50 meter bij 45 cm. Dikte nader te bepalen. Voorts nog 3 stuks van 60 cm.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ruimten tussen radiatoren en buitenmuren isoleren uit heel Nederland:

Leidingen en radiatoren nakijken

Momenteel wordt het appartement verwarmd door een moederhaard met aansluitingen op radiatoren in een zestal ruimten. De warmwatervoorziening voor badkamer en keuken geschiedt door een boiler, die in de keuken is gepositioneerd. De vraag is of de huidige leidingen en radiatoren vervangen dienen te worden. Bij eventuele vervanging dienen moederhaard en boiler te worden verwijderd en afgevoerd. Kunt u mij aangeven in hoeverre ik in aanmerking kom voor subsidie?

Isolatie aanbrengen

Wij gaan over een paar maanden verhuizen naar een andere woning waarvoor wij de mogelijkheden onderzoeken voor het toepassen van aardwarmte plus zonnepanelen als energieopwekking voor de warmtepomp én groot deel van de rest van de woning. De woning uit 1977 heeft nu een energielabel C. Wij hebben de intentie om spouwmuur isolatie, Tonzon vloer isolatie met name onder begane grond vloer voorzien van vloerverwarming, -bodem afdekking en -dak isolatie toe te passen. Vooralsnog streven wij naar een EPC van 0,7 voor de woning. De woning is al voorzien van 60 m2 vloerverwarming in de keuken en woonkamer. De rest van de ruimten wordt door radiatoren verwarmd. Alle ramen zijn al HR++ uitgevoerd. De tochtstrip daarvan gaan we vervangen evenals de raamklinken omdat er nu te veel speling in zit. Even wat kengetallen: totale woonoppervlakte 312 m2 inhoud 1190 m3 de villa heeft een begane grond en 1e verdieping, geen zolder of kelder. Er is een CV ketel Remeha Quinta uit 2014 aanwezig die een vermogen levert van 12 tot 61 kW en een warm water boiler van 160 liter wat via het CV water verwarmd wordt. Zonder energiebesparende maatregelingen gebruikte de ketel de afgelopen jaren circa 5.000 m3 gas per jaar. De woning qua elektriciteit totaal 15.000 kWh. Er werden door de vorige bewoners geen spaarlampen of LED verlichting gebruikt, er werd elektrisch gekookt en elektrische terras verwarming gebruikt. De voorkeur is geen grote oppervlakte in de bodem te gebruiken omdat er reeds een tuin netjes aangelegd is. Enige optie lijkt mij dan diep te boren. Wij zijn van plan behoorlijk wat zonnepanelen te plaatsen om ook de benodigde energie voor de warmtepomp op te wekken.

Lucht lucht warmtepomp plaatsen

Onze woning heeft het energielabel B en wordt vanaf 1993 toen we het als nieuwbouwhuis kochten verwarmd met hete lucht verwarming. Het is een systeem van Brink Luchtverwarming type B-8 MD(G). In het hele huis zijn geen radiatoren of vloerverwarming. Het Brink luchtverwarmingssysteem staat op zolder en ernaast hangt een Vaillant geiser atmo MAG. Beide systemen verbruiken gas. Ik wil graag meer informatie over een lucht lucht warmtepomp die aangesloten kan worden op de bestaande twee luchtkanalen die van boven naar beneden lopen met aansluitingen op de diverse ruimten in huis. Daarnaast informatie over een alternatief voor de Vaillant geiser.

Centrale verwarming aanleggen

Er moet centrale verwarming aangelegd worden. Er is nu nog helemaal niets. Alles moet dus gedaan worden. Ik wil dat de benedenverdieping inclusief gang en keuken en de 1e verdieping (3 kamers en een badkamers) verwarmd kunnen worden. Op de tweede verdieping wil ik dat er een voorbereiding komt zodat we in de toekomst bij een eventuele verbouwing zelf radiatoren kunnen aansluiten. Kunnen jullie mij een offerte sturen als ik alle ruimten wil verwarmen met radiatoren. En de meerkosten als ik in de woonkamer vloerverwarming wil laten aanleggen.

Radiatoren verplaatsen naar andere ruimten

In november 2017 wordt vloerverwarming aangelegd in ons nieuwe huis. Daarbij komen 2 lage blokvormige radiatoren vrij, die we willen verplaatsen naar de aan te bouwen tuinkamer (serre) en naar de schuur/berging. Waarschijnlijk moeten de oude leidingen eerst tijdelijk afgedopt worden om daarna door gekoppeld te worden naar de nieuwe ruimtes. Verwacht wordt dat er 2x door de fundatie geboord moet worden en enig graafwerk zal ook nodig zijn. Dit laatste kan eventueel door anderen uitgevoerd worden. Uw bedrijf dient erkend te zijn. Graag prijsopgave van de kosten.Bij voorkeur de uitvoering op vrijdag 3 november.

Moederhaard en boiler vervangen voor een CV- ketel

Ik heb een kleine twee kamer benedenwoning gekocht van 48 vierkante meter. Verwarming in de woning is door middel van de moederhaard met radiatoren en warm water door middel van een boiler. In alle ruimten staan er al radiatoren en in de woonkamer radiatoren + kachel(zie bijlage). De schacht (dimensies van de buitenste maten zijn 118 bij 34 centimeter) wil ik graag hanteren voor de afvoer en aanvoer. Ik ga ervan uit dat de schoorsteen schoon en doorvoer vrij is Gegevens: - Radiatoren staan er al en het gaat alleen om het laten vervallen van de bestaande elektrische boiler en gaskachel - De oude moederhaard dient gedemonteerd en afgevoerd te worden - De oude boiler dient gedemonteerd en afgevoerd - Een nieuwe Nefit Proline HRC 24 CW/3 ketel dient geinstalleerd te worden - De ketel dient naast de schoorsteen in de woonkamer geplaatst te worden - Rookgasafvoer met flexibele buis dient door de bestaande schoorsteen gevoerd te worden - Leidingen door kelder casu quo kruipruimten voeren - Waterleiding van warm en koud water aanpassen aan de ketel - Condensafvoer dient aangesloten te worden op de bestaande afvoer - Cv-leidingen, gasleiding en afvoer aanhelen aan de ketel - Een expansievat van 18 bij 1 centimeter plaatsen - Een prescor 1/2" plaatsen - Een inlaatcombinatie dient geplaatst te worden - Een Moduline 1000 dient geplaatst te worden als regelaar.

Complete centrale verwarming aanleggen

Voor het aanleggen van een complete centrale verwarming in mijn woning ben ik opzoek naar een ervaren vakman tegen een scherpe maar eerlijke prijs. Het gaat om een arbeiderswoning met hal, woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Het gaat hierbij om relatief kleine ruimten (1 radiator per ruimte, bij voorkeur 2e hands radiatoren). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor het maken van een offerte.

Extra verwarming plaatsen op zolder

Ik wil graag twee verwarmingen laten plaatsen op zolder. De CV ketel staat op zolder. Vanaf daar de leiding trekken naar de twee ruimten. Alle benodigdheden voor de aansluiting zullen geleverd moeten worden door de loodgieter. De radiatoren heb ik in bezit. Ook een leiding voor warm en koud water trekken en een afvoer maken voor een wastafel. Uitvoering rond eind januari.

Radiatoren leveren en plaatsen

Het gaat om een offerte voor de aankoop en het plaatsen van 5 radiatoren. 3x Radiator van 700 x 500 type 21, op de eerste verdieping in 3 aaneengesloten ruimten elk 1 radiator. Aan te sluiten op een hoofdleiding (rond 22) welke al op de eerste verdieping ligt. 1x Radiator van 800 x 900 type 21, in de hal van de begane grond. Aan te sluiten op een flexibele leiding onder de grond, direct naast het kruipruimte gat. 1x Handdoekradiator van ongeveer 500 x 1100, in de badkamer op de begane grond. De leidingen van deze radiator kunnen op dezelfde hoofdleiding als de drie eerdergenoemde radiatoren, dus door het plafond naar boven. Eventueel in combinatie met een stromingsbuis. Radiatoren uitvoeren met afsluitbaar onderblok. Een thermostaatkraan behoort ook tot de mogelijkheden.

Opbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen. Opbouw van 10.20 bij 5.20 meter buitenmaat. Nu een plat dak, beton. Houtskeletbouw. Er moet een gat gezaagd worden en een houten trap met twee keer een kwart slag erin plaatsen. Twee slaapkamers en een badkamer maken. Voor het toilet en badkamer zoeken we tegelzetter die voor de afwerking zorgt draagt. Sanitair en tegels zijn al aangeschaft. Radiatoren in alle ruimten. CV ketel vervangen door een CW6 ketel, al dan niet met een hydrofoorpomp. Electra en water doortrekken. Airco in 1 slaapkamer maken. Binnenzijde afwerken tot sausklaar of geheel klaar. Overige maatvoering e.d. wil ik graag met u bespreken.