Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schelpenzand in de kruipruimte aanbrengen:

Schelpenzand in de kruipruimte aanbrengen

De kruipruimte van mijn aan te kopen woning uit circa 1960 heeft een nogal krappe kruipruimte, de precieze hoogte weet ik nog niet, maar volgens de bouwkundige die langs is geweest past er op delen geen persoon tussen. Kan er wel schelpenzand worden geplaatst in de kruipruimte? Het gaat om een woonoppervlakte van 54 m2 (6 x 9 meter). Ik ben benieuwd wat de kosten zijn om dit te laten doen en of de eventuele aantasting van de houten balken door het vocht dan wordt verminderd.
Onze klant uit Moordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schelpenzand in de kruipruimte aanbrengen uit heel Nederland:

Schelpenzand tegen optrekkend vocht storten in kruipruimte

Ik heb last van optrekkende vocht in de muren en wil daarom mijn kruipruimte vullen met schelpenzand of een ander materiaal. Graag uw advies hierover. De kruipruimte is 20 meter lang en 6 meter breed.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil onze kruipkelder laten isoleren door het spuiten van schelpenzand. Er staat nu een laag water in de kruipkelder. Wij hebben last van vocht, stank, muggen et cetera. De kruipruimte is 60-70 m2 groot.

Korrels laten storten kruipruimte

In een kruipruimte van onbekend formaat, onder een huis van ongeveer 50 m2 wil ik korrels, schelpenzand of iets dergelijks laten storten om vocht tegen te gaan. het is een huis met een slaapkamer en een woonkamer achter elkaar, daarna een lange slinger met een keuken en een badkamer. Ik denk dat er onder de badkamer en de keuken geen kruipruimte zit. Er zit een luik aan de voorkant van het pand. Ik denk dat de kruipruimte maximaal 65 cm hoog is.

Schelpenzand in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag grondwater uit de kruipruimte laten wegpompen en de ruimte laten ophogen met schelpenzand. De woning is 8.10 x 5.13 meter groot en de kruipruimte is bereikbaar via een luik. Eventueel hebben meerdere huizen in onze straat interesse.

Kruipruimte met schelpenzand vullen

Graag zou ik een prijs opvraag krijgen over het vullen van mijn kruipruimte met schelpenzand. De vloer is er helemaal uit, en ligt aan de straat. Graag zou ik een prijs opgave willen voor 13 kuub en 20 kuub. Ook zou ik graag weten of u op zeer korte termijn tijd zou hebben om mij in te plannen. Het is in Den Bosch.

Schelpenzand in de kruipruimte storten

Er dient schelpenzand gestort te worden in de kruipruimte vanwege stijgend grondwater. De kruipruimte is ongeveer 14 bij 6 meter. Het kruipluik is op 2 meter afstand van de straat.