Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak van binnenuit isoleren en afwerken met gipsplaten:

Hellend dak van binnenuit isoleren en afwerken met gipsplaten

We willen het hellende dak van de slaapkamer ( boven houten uitbouw ) dat in jaren 80 is gebouwd. Zit nu verlaagd plafond en dat willen we verwijderen en dan opnieuw laten isoleren en afwerken met gipsplaat. de isolatie moet aan de binnenkant komen. Gipsplaten hoeven niet geschilderd te worden. Het gaat om circa 35 m2. De ruimte is goed bereikbaar. We verwijderen zelf de huidige isolatie. Wel zouden we graag op de offerte de kosten voor het afvoeren apart vermeld willen hebben en hoeveel het zou kosten als we dit zelf doen.
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak van binnenuit isoleren en afwerken met gipsplaten uit heel Nederland:

Dakbedekking en dakgoten vervangen

Het vervangen van een ethernet dak (100 m2). Inclusief 2 stuks dakkapellen en het vernieuwen van de goten, gaat om 180 lopende meters . Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Het vervangen van lichtkoepel na stormschade

Nieuw lichtkoepel plaatsen. Het gaat om een vervanging van een lichtkoepel in een een hellend dak van tussen de 42 en 50.

Nieuw dak nieuwe goten boeidelen en zonnepanelen

Betreft kosten vervangen dakpannen ca 125m2 door keramische dakpannen bij hellend dag, vrijstaande woning met zijbouw en 2 dakkappellen. Daarnaast willen wij de boeidelen en dakgoten vervangen. Ook zijn wij opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met zonnepanelen.

Isoleren van zadeldak en dak uitbouw

Het betreft een soort zadeldak waarbij de zijdes zijn voorzien van dakpannen (hellend gedeelte) en het platte gedeelte is voorzien van bitumen. Het is de bedoeling dat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden op het platte gedeelte van het dak. De isolatie en afwerking op het platte gedeelte dienen hiervoor dus geschikt te zijn. De panelen worden geplaatst in stellages met ballast. Tevens wil ik ongeveer 12,5 m2 dak van de uitbouw mee isoleren. Opsomming geschatte oppervlaktes: plat: 44,5 m2 hellend: 24 m2.

Dakpannen vervangen en isoleren van dak

We hebben een vrijstaande woning met hellend dak. We willen dit aan de buitenkant isoleren en een nieuw dak. Eventueel folie met een RD 2.2. Het is de bedoeling dat wij in overleg met de vakman opzoek gaan naar geschikte pannen. Het gaat om een dakoppervlakte met ongeveer 3800 pannen, met 16 pannen per m2 denk ik aan een oppervlakte van ongeveer 240m2.

Dak van buitenaf isoleren

Het betreft een oud pakhuis met een hellend dak van in totaal 200 m2. Het moet van buiten geïsoleerd worden met dakplaten waarop de bestaande pannen teruggeplaatst worden. Er moeten in het werk 3 dakramen geplaatst worden, die heb ik al gekocht. Er liggen nu dakpannen op en het is van binnenuit geïsoleerd. Dak planken zijn nog goed. De nok is 9 meter hoog en het gebouw is 2 etages hoog. Met een steiger is erbij te komen. Huidige dakpannen willen we hergebruiken. We bevinden ons in de oriëntatie fase.

Dak isoleren en dakbedekking vervangen

Huidige bedekking bestaat uit pannen. De nokvorsten zijn vastgemetseld met speci. Het dak is niet geïsoleerd. Het gaat om de stationsweg west 133 te woudenberg. Ik verwacht ongeveer 115 m². Dit is ruim geschat. Op funda kunt u het huis bekijken. Wij willen graag het dak isoleren en hierbij nieuwe latten en pannen laten plaatsen zodat deze weer een tijd meekunnen. Huidige dakpannen ook graag afvoeren. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet

Op bovenstaand adres zouden wij graag een dakkapel willen hebben en het gehele dak laten vervangen door kunstriet. De dakkapel moet 2,5 meter breed zijn, zonder afwerking aan de binnenkant, en kunststof met hout aan de buitenkant. Het dak van het dakkapel moet hellend zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Dakramen en dakpannen vervangen

Jaren 30 woning 3 dakramen vervangen en dakpannen . We hebben een vrijstaand huis met een hellingsdak, alle pannen dienen te worden vervangen. Afvoeren niet nodig. Oppervlakte dak niet bekend. Dakramen hebben dubbelglas. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakopbouw realiseren

Ik zou graag een dakopbouw willen. Het gaat om een plat dat met stukje schuin dak aan de zijkant. Oppervlakte van de opbouw wil ik ongeveer 50 m2. Het schuine deel moet recht worden met de dakopbouw. Uiteindelijk moet er weer een stuk hellend worden, dat is de eis binnen onze wijk. De vergunning heb ik al. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, maar een berekening is nog niet gemaakt. Ik wil graag een casco (wind en waterdicht) oplevering, met binnen muren en deuren. Buiten moet alles afgewerkt zijn. Graag elektra en leidingen aanleggen apart op de offerte. Buitenkant hebben we metselwerk, dat willen we met de opbouw ook. Tekeningen zijn er.

Partners

Partners van Casius