Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor verwarmingsleidingen isoleren in kruipruimte en huis:

Verwarmingsleidingen isoleren in kruipruimte en huis

Ik wil graag de leidingen van de verwarming in de kruipruimte en de openliggende leidingen in huis graag isoleren. In de kruipruimte taxeer ik de lengte aan leidingen die geïsoleerd dienen worden op 26 meter (leidingen van plastic, recht). Binnen is er nog wat leiding werk te isoleren bij de cv ketel en het verdeelpunt in de woonkamer (weinig lengte maar veel bochten, aansluitingen en dikte verschillen). De kruipruimte is 50 cm hoog.
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsleidingen isoleren in kruipruimte en huis uit heel Nederland:

Vloer uithakken, isoleren en opbouwen

Uitbreken van de vloer van twee kamers met een totaal oppervlak van ongeveer 85 m2: 70 m2 Travertin en 15 m2 verlijmd PVC (eenvoudig te verwijderen met een warmtebron). Uithakken en verwijderen van onderliggende vloer tot aan het zand (dekvloer, verouderde vloerverwarming, stampbeton, folie en tempex, ..). Verwijderen van overtollig zand. Verwijderen drie oude convectorputten, waarvan er 1 is dichtgemaakt (hoe is onbekend). Er loopt ergens een gasleiding van buiten naar binnen, vermoedelijk door de dicht gemaakte convectorput. Deze moet behouden blijven of hersteld worden. En dan de vloer weer opbouwen maar met extra isolatie, minimaal Rc 5 (meer is beter) In de kleine kamer lopen nu een leiding met netwerk en TV aansluiting door de vloer. De leidingen (zonder inhoud) moeten worden meegenomen in de opbouw van de vloer. Tevens zullen er (vloer)verwarmingsleidingen in de vloer moeten worden opgenomen. Deze zal worden aangelegd door een door ons geselecteerd verwarmings-installatie bedrijf. Tegels zijn we nog aan het uitzoeken dus het leggen van de tegels valt niet onder deze offerte. Ik wil een betere isolatielaag dus op het beton een folie, isolatie, cementdeklaag, verwarming, dekvloer en tegels. Voor het leidingwerk heb ik al iemand.

Garage verbouwen tot kantoorruimte

Ik wil de helft van mijn garage gebruiken als kantoorruimte. Aan de voorzijde moet de garagedeur vervangen worden door een goed isolerend kozijn met loopdeur. In de garage moet een tussenwand geplaatst worden. De garage zit vast aan het woonhuis. Mogelijk de andere zijgevel van de garage isoleren maar de garage is nooit koud. Er liggen verwarmingsleidingen dus een radiator kan aangekoppeld worden.

Dakkapel aftimmeren

- aftimmeren van net geplaatste dakkapel. Aftimmeren met deels gipsplaten, mogelijk een deel middels opbouw gipsbetonblok om de ruimte die tussen de kamers is ontstaan op te vullen; - verleggen van twee verwarmingsleidingen naar onder het dakkapelkozijn. Beide leidingen zijn van staal en bevinden al in de beide kamers; - verplaatsen van radiator naar andere kamer; - installeren nieuwe radiator, nog aan te schaffen; - aanbrengen van twee of drie extra elektriciteitspunten; - maken van een schuifkast onder schuine gedeelte van een dak; - gedeeltelijk isoleren van het dak van 1 zolderkamer, ongeveer 4 m2; - stuken van twee kamers ongeveer 70 m2, grove schatting.

Storten gietbeton

Ca 55m2 vloer ga ikzelf isoleren met XPS op plastic en voorzien van wapeningsnetten, ik plaats zelf een mantelbuis voor later aan te leggen water/verwarmingsleidingen. Hierop moet door de aannemer zelfnivellerende gietbeton aangebracht worden ca 150 mm dik. kan dit? en hoe snel is deze vloer af te werken? De afstand van deur tot openbare weg is ca. 25 m.