Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Lisse of directe omgeving.

289 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Lisse:

Kruipruimte opvullen met zand

Ik wil de kruipruimte 35 cm laten ophogen met zand. Het gaat in totaal om 75 m2 wat uitkomt op een ruimte 25 kuub. Dit moet ook aangebracht worden.

Hellend dak van binnenuit isoleren en afwerken met gipsplaten

We willen het hellende dak van de slaapkamer ( boven houten uitbouw ) dat in jaren 80 is gebouwd. Zit nu verlaagd plafond en dat willen we verwijderen en dan opnieuw laten isoleren en afwerken met gipsplaat. de isolatie moet aan de binnenkant komen. Gipsplaten hoeven niet geschilderd te worden. Het gaat om circa 35 m2. De ruimte is goed bereikbaar. We verwijderen zelf de huidige isolatie. Wel zouden we graag op de offerte de kosten voor het afvoeren apart vermeld willen hebben en hoeveel het zou kosten als we dit zelf doen.

Verwarmingsleidingen isoleren in kruipruimte en huis

Ik wil graag de leidingen van de verwarming in de kruipruimte en de openliggende leidingen in huis graag isoleren. In de kruipruimte taxeer ik de lengte aan leidingen die geïsoleerd dienen worden op 26 meter (leidingen van plastic, recht). Binnen is er nog wat leiding werk te isoleren bij de cv ketel en het verdeelpunt in de woonkamer (weinig lengte maar veel bochten, aansluitingen en dikte verschillen). De kruipruimte is 50 cm hoog.

Isolatie in de kruipruimte met schelpen aanbrengen

Er staat geen water in de kruipruimte maar bij de voordeur is het wat vochtig. Daarom willen we de kruipruimte laten isoleren met schelpen. De kruipruimte is 2.10 bij 2.80 meter. Hij is 53 cm hoog. Een laag van 15 cm schelpen lijkt ons voldoende. Het is voor een object

Isochips aanbrengen in de kruipruimte

De kruipruimte wil ik graag laten isoleren met isochips. De oppervlakte is 50 m2 en er staat een laag water in het kruipluik. Er is een luik in de gang en in de woonkamer. De afstand tussen onze hoekwoning en de stoep is 8 a 9 meter.

Isochips aanbrengen in de kruipruimte

Isochips aanbrengen in de kruipruimte: - de hoogte is 35cm - drassig en er staat af en toe een laagje water in Vanaf de stoep naar kruipruimte 8 a 9 meter, in de gang is een luik en woonkamer bij elkaar 50 vierkanten meter

Kruipruimte isoleren met isochips

Kruipruimte isolatie met iso chips opervlakte 50 vierkante meter

Kruipruimte met schelpen isoleren

Schelpen isolatie voor ongeveer 53 m2

Isoleren van een éénsteens binnenmuur ...

Isoleren van een éénsteens binnenmuur die nu schimmelvorming heeft en veel kou binnen haalt. Maken van ventilatiegaten zodat na isoleren het vocht naar buiten kan gaan.