Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer beoordelen en isoleren voor kou en geluid:

Vloer beoordelen en isoleren voor kou en geluid

Momenteel hebben we een heel lawaaiige, koude vloer (boven de kruipruimte), ik zou graag weten hoe veel het zou kosten om te isoleren tegen geluid en kou. Het gaat om een tussenwoning. De buren hebben last van onze woongeluiden. De betonvloer is een doorlopende vloer. Tevens is de vloer koud. De vloer is circa 45 m2. Mogelijk gebruik maken van subsidie. Bij voorkeur per mail contact.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer beoordelen en isoleren voor kou en geluid uit heel Nederland:

Vanwege waterschade

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade vanwege een lekkage. De Afwasmachine is namelijk gaan lekken. De vloer en ondervloer zijn nu beschadigd. Lekkage is daarnaast tot aan kelder gekomen. In de keuken ligt er een linoleum vloer, deze is gaan bubbelen, gaan om 6 m2. Daarnaast deel houten vloer kromgetrokken, ook 6 m2. Daarnaast ook waarschijnlijk schade in muren en dergelijken. Graag iemand naar laten kijken naar de waterschade en beoordelen wat er aan moet gebeuren.

Trappen verplaatsen/ minder stijl maken

Ik heb een woning uit 1900. De (houten) trappen zijn heel steil en recht. Ik wil ze zo laten verplaatsen dat ze"lui" worden. Op korte termijn bij voorkeur. Gaat over 2 trappen: van beneden naar 1e verdieping, daar verwacht ik geen rare dingen, er is namelijk nog 1 meter om te verlengen. De andere trap van 1e verdieping naar de 2de wordt qua indeling lastiger, hier mag de trap gesloopt worden en op een andere plek komen. Wij hebben zelf een paar ideeën, maar dit laten wij graag door u beoordelen of dit haalbaar is. Wij hebben houten balken als tussenvloer. Van vloer naar vloer zit 3.30 m. De trappen hebben nu 18 traptreden, daarbij zijn beide vloeren niet meegerekend.

Schuur geluidsdicht isoleren

Ik wil graag een offerte krijgen over geluiddicht isoleren. Het gaat over een schuur maat 280 x 250 cm. Muren, plafond en grond. De wanden en de vloer zijn van beton, het plafond is van hout en is waterdicht. Zelf heb ik nog niet echt een idee met welk materiaal het dicht gemaakt kan worden, het zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om de situatie te beoordelen.

Rotte vloerbalken vervangen

Enkele balken zijn aan de buitenmuurzijde rot. Wellicht zijn er meer aangetast maar vanuit de kruipruimte is dit lastig te bereiken. Ik heb mij gericht op het deel waar vanuit de kamer een verzakking zichtbaar was. Daarna de vloer op die plek opengebroken en helaas de rotte balken gevonden. Ik zoek een bedrijf welke ter plekke eea kan beoordelen en ook meerdere mogelijkheden voor herstel kan bieden. Hierbij denk ik ook aan uitbreiding met vloerverwarming, betonnen vloer.

Gehele vloer vernieuwen

Nu een marmeren vloer, graag info over grindvloer. Granietvloer heeft mijn voorkeur. Ben zelf erg handig, maar zou graag advies willen hebben van een vakman. Graag zou ik willen dat de vakman langs komt om de situatie te beoordelen. Het gaat om ongeveer 40 m2 woonkamer en hal.

Uitbouw achterzijde woning en mogelijk verbouwing in de woning

Wij willen een soort serre uitbouw realiseren van 2,5 meter diep bij 5 meter breed. Uit voornamelijk glas met een schuifpui. Gaarne verschil aangeven tussen kunststof en/of aluminium, met glas hr+++. Het komt op de zonkant dus een (uitgebreide) zonwering, en lichtstraat. Verlichting willen we vanuit het plafond. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Fundering graag laten beoordelen. We willen het verschil in prijs tussen casco en compleet, en hoe beiden dan precies worden opgeleverd. Mochten we akkoord gaan dan hebben we in het huis nog meerderen activiteiten die we willen ondernemen. Ik wil ook vloer in de woonkamer en de keuken eruit en vloerverwarming erin en daarna alles stucen. Verder de bijkeuken en de hal meenemen. Verder voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken.

Ventilatie gaten

Ik woon in een jaren 30 woning, gebouwd op een zandplaat met daarop een laagje beton. Daarboven liggen houten balken/vloer. Er is een uitbouw gemaakt heel veel jaren geleden, maar geen ventilatiegaten om de kruipruimte (waar je niet bij kunt) te isoleren. Wie kan in de buitenmuur ventilatiegaten maken en eventueel ook binnenshuis op n onopvallende plek een gat in de houten vloer boven om de staat van de vloer te kunnen beoordelen?

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

Vloerbalken vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog. Het huis is uit 1950 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 35 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen. Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. In de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Vloerbalken begane grond inspecteren, advies en vloer vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog en ik kan er dus niet onder. Wel is er een luik en kan vanaf dat luik de ruimte onder de vloer grotendeels worden bekeken. Het huis is uit 1904 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 30 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; daarbij dan ook de oude vloer eruit halen en afvoeren, de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen (afhankelijk van de meerkosten). Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. Rond het voorjaar of de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Partners

Partners van Casius