Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Leidschendam of directe omgeving.

534 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, vloer isoleren met vlokken, kruipruimte ophogen met zand, plafond slaapkamer isoleren tegen contactgeluid, schuur isoleren, binnengevel en buitengevel isoleren, icynene isolatie aanbrengen in woning, geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Leidschendam:

Vloer beoordelen en isoleren voor kou en geluid

Momenteel hebben we een heel lawaaiige, koude vloer (boven de kruipruimte), ik zou graag weten hoe veel het zou kosten om te isoleren tegen geluid en kou. Het gaat om een tussenwoning. De buren hebben last van onze woongeluiden. De betonvloer is een doorlopende vloer. Tevens is de vloer koud. De vloer is circa 45 m2. Mogelijk gebruik maken van subsidie. Bij voorkeur per mail contact.

Muur isolatie aanbrengen

Het gaat om een appartement, bouwjaar 1967, die we aan voor en achterzijde willen isoleren. Totaal gaat het om ongeveer 25 m2 netto verdeeld over 6 ruimtes. Elke ruimte heeft ook een radiator hangen.

Plafond isoleren tegen geluid

We hebben geluidsoverlast van de boven buren het gaat het meeste om lopen en rennen. Ook horen we ze praten en de deuren dicht doen. Daarom wil ik het plafond isoleren. Het gaat om 70 m2 plafond. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Na isoleren spouwmuur

Ik zou graag mijn bestaande spouwmuren willen laten na-isoleren. De oppervlakte is circa 50 m2 en bestaand uit een voorgevel en een kopgevel. In de spouw bevind zich vanuit de bouw 30 mm steenwol isolatie.

Piepschuim uit kruipruimte verwijderen

Er liggen piepschuimen vlokken in onze kruipruimte voor isolatie. Dit moet (grotendeels) weggehaald worden om leidingen e.d. te kunnen inspecteren. Afmetingen zijn circa 50 m2 x 0,5 m = 25 m3. Afvoeren liefst automatisch met zuiger of iets dergelijks, maar mag ook handmatig.

Kruipruimte laten vullen met schelpen

Kruipruimte laten vullen na eigen voorbereiding met 20 cm schelpen, 50 m2, dus 10 men met schelpen Kruipruimte is 70 hoog en 20 hoog op gasbetonplaat zou voldoende moeten zijn

Afvoerpijp keuken plaatsen en wegwerken

De afzuigkap wil ik verbinden met het afvoerkanaal van de keuken. Ongeveer 2.5 meter in totaal. Er moet een pijp komen met 2 of 3 bochten. En netjes wegwerken achter een houten, rechthoekige omlijsting. Boven het fornuis is een platte wandschouwkap met een rechthoekige koof naar het plafond. Wat kost dat om dat te maken door jullie? Inclusief materiaal.

Dak van de uitbouw isoleren

Ik wil graag het dak van de uitbouw laten isoleren. Uitbouw van de woonkamer waarop een balkon zit. Het is hout, gebouwd in 1991. Hebben de indruk dat er behoorlijk wat kou van af komt. Het is dak is ongeveer 10 m2.

Gevel isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van de buren. Mijn slaapkamer grenst aan hun woonkamer en de muur is een steens dik, derhalve behoorlijke geluidsoverlast. De muur is ongeveer 25 m2. Graag hiervoor een oplossing.

Adviseren over geluidsisolatie en daarna aanbrengen

In ons appartement heeft een inpandige trap naar de lager gelegen tuinkamers. Deze trap is later aangebracht en verbindt de beide ruimtes met elkaar. Nu lekken er geluiden van boven naar beneden en omgekeerd via het trapgat dat beneden met een deur is afgesloten. Het trapgat lijkt de geluiden te versterken. Ik ben op zoek naar een goed advies en een betaalbare oplossing.

Kruipruimte ophogen met schelpen

In verband met verzakking van de wijk wil ik de kruipruimte (ca. 45 m2) ophogen met schelpen. Het betreft een woning uit 1990.

Isolatiewanden plaatsen in een eengezinswoning

Wij wonen in een eengezinswoning, die gespiegeld is gebouwd met die van de buren. Daardoor ervaren wij in enkele vertrekken veel geluidsoverdracht. Wij willen graag geluidsisolatie laten plaatsen in de wanden van 8 meter breed in de woonkamer beneden, een wand van een halletje van ongeveer 1 meter breed en in een wand van 3,5 meter en een wand van 4 meter in 2 slaapkamers. In de woonkamer willen wij de wand daarna laten afwerken met hout, zodat er een "steigerdeel" effect ontstaat. In de overige vertrekken kan er gipsplaat als afwerking worden geplaatst. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte prijs voor het werk in de woonkamer en een prijs voor de overige ruimtes.

Schelpen ter isolatie van de kruiprimte

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van mijn kruipruimte met behulp van schelpen. Het betreft een kruipruimte van 11 bij 4,5 meter en deze is ongeveer 1 meter hoog. Het is een open kruipruimte welke goed toegankelijk is. De kruipruimte is vochtig met als gevolg dat de woonkamer vloer erg koud is.

Vochtige kruipruimte isoleren

De kruipruimte bestaat uit gang, voorkamer, zijkamer en is circa 50 m2 groot en goed bereikbaar. Ik wil het zand met schelpen laten afdekken. Belangrijk is dat de kruipruimte wel bereikbaar blijft. De ruimte is nu ongeveer 1 meter hoog en er dient ook naar de ventilatie gekeken te worden. De afstand vanaf de woning tot aan de stoep is 15 meter. Bij de voordeur en achterdeur is een kruipluik aanwezig. Echter kan er aan de voorzijde alleen een buis door het luik.

Woonruimtes isoleren tegen geluidshinder

Ik vraag een offerte aan voor het aanbrengen van zwevende plafonds met isolatie in twee woonruimtes van ieder ongeveer 25 m². In totaal dus 50 m².