Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer of kruipruimte isoleren:

Vloer of kruipruimte isoleren

Graag laat ik mijn vloer, of kruipruimte isoleren. De fundering is in twee blokken verdeeld. Het is voor de helft te bereiken via een ingang bij de voordeur, de andere helft is niet direct toegankelijk. Hoogte 35 cm+. Er is een luik maar onder het parket en ik zou deze liever niet willen gebruiken. In de kruipruimte zijn 2 gaten gemaakt waardoor er meer ventilatie is gekomen. Ik heb een aantal vragen die ik met de vakman wil bespreken. Ik vraag mij af of de vloer aan de onderkant geïsoleerd moet worden, of dit effect heeft. De andere kant heeft de vloer boven de vloer een onderlaag, daarboven ligt parket. Is het handiger in dit geval om de kruipruimte te isoleren? Graag zou ik advies willen van de vakman. De te isoleren oppervlakte ligt tussen de 10 en 50 m².
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer of kruipruimte isoleren uit heel Nederland:

Kruipruimte aansluiten op riool

Mijn kruipruimte staat vaak onderwater omdat we in Veengrond zitten dicht bij open water. als er water in staat kan het ook moeilijk weer weg omdat de grond eigenlijk altijd nat is om het huis. Hu is het zo dat het riool (schoon en vuil water) voor de deur ligt en lager dan de vloer van de kruipruimte (beton). Ik zou eigenlijk de kruipruimte willen aansluiten op het riool, dus gat boren en aansluiten op riool zodat het water via natuurlijke weg afgevoerd kan worden. Geen idee welke vak man dit het beste zou kunnen verzorgen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de kruipruimte van de garage

Ik wil een puntstuk geslagen hebben in de kruipruimte in de garage, vloer kruipruimte tot plafond garage is ongeveer 3,60 meter.

Luik kruipruimte

Ik heb een beauty salon en wil graag een groter kruipluik in de vloer. Mijn salon zit in Amsterdam zuid

Repareren gasleiding

In de meterkast, zit na de gasmeter een stalen leiding welke aftakt naar de keuken. Deze leiding gaat onder de vloer (geen kruipruimte) op de bocht (90 graden) van deze stalen leiding zit roestvorming. We willen deze bocht laten repareren.

Kruipruimte isolatie

40 m2 houten vloer, 20 m2 betonvloer (geen vloerverwarming), dit willen wij isoleren, droge kruipruimte, 80 cm diepe ruimte.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Wij hebben plannen om de woonkamer en keuken te verbouwen. De woonkamer willen we voorzien van vloerisolatie en vervolgens meteen vloerverwarming aanleggen. De vloer in de woonkamer is van hout, de kruipruimte zeker meer dan 50 cm. In totaal gaat het om circa 40 m2.

Convectorput plaatsen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waaroverheen laminaat is gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 5m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer en schuifpui plaatsen

Wij willen een convectorput met radiator laten plaatsen en een gat in de vloer laten zagen. Ik heb een beton vloer en een parketvloer erop. Convectorput komt er voor de schuifpui. Wij willen ook een schuifpui laten plaatsen van 2,5 meter breed. Er zit nu een raam waar de pui komt, er hoeft niets doorgebroken te worden. We denken zelf aan kunststof kozijnen, maar we horen van iedereen weer wat anders, dus we willen graag advies wat het beste is. Het moet goed isoleren en het hoeft niet heel duur te zijn. De convectorput wordt ongeveer 2,20-2,30 meter. Je kan via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Verplaatsen electra

Graag zou ik willen informeren wat een kosten indicatie is voor het verplaatsen van een meterkast op de begane grond van een appartementsgebouw in Amsterdam. Het gaat om het 1m horizontaal verplaatsen van de kast, aansluitingen zouden eventueel via de vloer/kruipruimte kunnen. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius