Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer of kruipruimte isoleren:

Vloer of kruipruimte isoleren

Graag laat ik mijn vloer, of kruipruimte isoleren. De fundering is in twee blokken verdeeld. Het is voor de helft te bereiken via een ingang bij de voordeur, de andere helft is niet direct toegankelijk. Hoogte 35 cm+. Er is een luik maar onder het parket en ik zou deze liever niet willen gebruiken. In de kruipruimte zijn 2 gaten gemaakt waardoor er meer ventilatie is gekomen. Ik heb een aantal vragen die ik met de vakman wil bespreken. Ik vraag mij af of de vloer aan de onderkant geïsoleerd moet worden, of dit effect heeft. De andere kant heeft de vloer boven de vloer een onderlaag, daarboven ligt parket. Is het handiger in dit geval om de kruipruimte te isoleren? Graag zou ik advies willen van de vakman. De te isoleren oppervlakte ligt tussen de 10 en 50 m².
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer of kruipruimte isoleren uit heel Nederland:

Uitbouw en complete verbouwing van beneden verdieping

- Wij willen een (prefab) uitbouw van 6 x 3 meter van een woning uit de jaren 70, en de daarbij behorende fundering, - en doorbreken van de muur naar de uitbouw, - nieuwe vloer met vloerverwarming, - vloerisolatie in de kruipruimte, - gevelisolatie, nieuwe gevelvoegen, - nieuwe kozijnen van onderhoudsvrij kunststof met HR +++ glas, beneden en boven, - muren beneden glad getrokken en stuk weghalen /doorbreken, en een nieuwe keuken - nieuwe trap met trapkast - Alles strak afgewerkt incl verf en tegels. Huidige ruimte is 9 x 6 meter en daar gat hal vanaf 3 x 2 meter.

Betegelen vloer hal en muur keuken

Ik zoek een tegelzetter voor de volgende klus: Hal: +/- 5 m2 vloer betegelen, afmeting tegels 30 x 60, het luik van kruipruimte moet worden mee betegeld, zilver/grijs gevoegd. Keukenwand: +/- 5 m2 muur (gestuct), afmeting tegels 10 x 20, wit gevoegd en/of op advies. Tegels zijn al aangeschaft. Graag ontvangen wij uw gespecificeerde offerte in materiaal (lijm, voegmiddel, kit) en per m2. Met belangstelling kijken wij uit naar uw offerte.

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Ik wil een vloerverwarming op een houten vloer (kruipruimte ( van 7000 x 3750 mm en 220 ruimte onder de balk) en een gedeelte betonvloer zonder kruipruimte ( frezen?) De kruipruimte moet hiervoor opgevuld worden met schuimbeton. Kunt u me daar een offerte voor sturen? De oppervlakte van de woonkamer is 7 x 3,75 meter.

Toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen

De huidige bewoners hebben de toegang van de kruipruimte in de woonkamer betegeld, inclusief vloer verwarming. Wij mogen 14 februari 2020 het pand betrekken en nu zou ik graag het luik bij de voordeur hebben zodat hier toegang is.

Kruipluik in een betonnen vloer realiseren

Ik heb snel een kruipluik nodig om toegang tot de kruipruimte van de achterkant van mijn woonkamer, dit in verband met het zoeken naar een lekkage in de cv leidingen. De vloer is betegeld en van beton (zie foto's).

Kruipluik maken in een gemetselde vloer en afwerken

Ik wil mijn vloer laten isoleren met PUR. Er is slechts een gedeeltelijke toegang tot de kruipruimte. Gedeeltelijk want er zit een betonnen tussenmuur (waar oude keuken heeft gezeten), waar niet zomaar een gat in gemaakt kan/mag worden? Eronder door graven is ook geen optie met grondwaterstand. Het idee is om nu vanuit de woonkamer een luik te maken (liefst op een niet zichtbare plek). Het gaat om een "broodjes"/gemetselde vloer van 14-15 cm dik, met plavuizen vloer erop. Ik zoek een bedrijf dat zowel kan zagen/gat kan maken in de vloer als de afwerking kan verzorgen met een kruipluik.

Inductiekookplaat installeren

Het betreft een installatie van een inductie kookplaat: - Merk/type kookplaat: Bosch PIE611BB1E - 2 fasen - Vervanging van bestaande gaskookplaat - Gaskookplaat is ingebouwd separaat boven een Siemens oven - Gas afsluiten met bestaande kraan. - Gaskookplaat verwijderen. - Voldoende plaats in groepenkast voor 2 fasen aansluiting. - 5-aderige kabel uit groepenkast separaat trekken via de kruipruimte. - Lengte kabel ca 5 meter. - Gat boren onder de kookplaat door de vloer voor kabel - Nis in het aanrecht is exact voor de nieuwe kookplaat. - Inductie kookplaat plaatsen - 5-aderige kabel aansluiten met correcte stekker aan kabel van de kookplaat.

Vloer isoleren

Het gaat om het isoleren van de onderzijde van de vloer via de kruipruimte. Het is ongeveer 50 m2.

Advies over verwarming

Ik heb vooral veel vragen en zou graag eens met een vakman spreken: oud huis, convectorputten, parketvloer op houten vloer met kruipruimte. Wat gebeurt met bestaande vloer? Is het handig om ook maar meteen de vloer te isoleren? Welke besparingen mag ik verwachten? Is het handig om ook meteen bovenverdieping aan te pakken? Kan het de convectoren en radiatoren vervangen of is het additioneel? Veel vragen dus, maar potentieel een mooie klus. Ik zou graag eens met iemand spreken hierover.

Kruipruimte leeghalen en materiaal afvoeren

Parketvloer wordt vervangen. Ik wilde dan meteen de houten vloer laten isoleren. Had reeds offerte geaccepteerd. Na het zagen van een luik ter inspectie, blijkt de kruipruimte tot aan de onderkant van de vloer en de balken vol te liggen met puin, bouwafval en zand. Isolatie is niet uitvoerbaar. Offerte geannuleerd. Ben toch geïnteresseerd in de kosten als ik de ruimte leeg laat halen en afvoeren om isolatie alsnog mogelijk te maken. Oppervlakte circa 47 m2. Kruipruimte is naar schatting 60 cm hoog.

Partners

Partners van Casius