Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak van bijkeuken isoleren:

Dak van bijkeuken isoleren

Ik wil graag het dak van onze bijkeuken laten isoleren. Bestaat uit balken, planken en een dakdekking voor zover ik kan zien. Tussen de balken kan de isolatie. Liefst wil ik het zo duurzaam mogelijk gedaan hebben dus met duurzame isolatie en duurzame platen. Het gaat in totaal om 6 m2. Er lopen op een klein stukje wel een aantal leidingen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van bijkeuken isoleren uit heel Nederland:

Bijkeuken aanbouwen

Wij zijn bezig met het oriënteren op een huis. Het huis heeft echter geen bijkeuken. Deze moet dus gerealiseerd worden. Op de foto’s een plattegrond met de gewenste situatie en globale maten (ongeveer 18 m2). Een foto met de huidige situatie en een sfeerfoto van wat we willen. Uitbouw mag casco opgeleverd worden, afwerking kunnen we zelf. Buitenzijde red cedar of douglas hout verticaal geplaatst. Dak netjes aan laten sluiten op de bestaande situatie. Deur en raampartij mogen hardhout zijn. Bestaande muurtje met deur handhaven, ophogen geen probleem. Wel isoleren.

Bijkeuken dak vernieuwen

Het dak van onze kleine bijkeuken / wasruimte is aan vernieuwing toe. De bedekking is door de vorige bewoners van het huis geplaatst en dat is niet op de beste manier gedaan. De underlaymen plaat die gebruik is als bedekking loopt een stukje door over het dag en is daar helemaal doorweekt en verrot. Ook de balken waar alles op rust zien er niet superstevig uit. Het betreft een ruimte van 2 bij 2 meter. Het dak heeft een kleine helling. Het liefst zouden we het nieuwe dak plat maken en dus rechtuit laten lopen. Ik weet echter niet hoe de wanden zijn opgezet en of dat goed te realiseren is zonder de hele bijkeuken opnieuw te plaatsen. Dat laatste is overigens een overweging waard, maar gezien de kosten willen we dat liever vermijden. Ik heb afbeeldingen als bijlage geplaatst van situatie alsmede twee tekeningen met daarop de huidige constructie van het dak tot aan de gipsplaat binnen.

2 groene daken

Ik wil 2 groene daken aan laten leggen. Ik heb op de bijkeuken een plat dak met bitumen, maten 4,00 x 2,00 en op een nog te bouwen veranda 4,60 x 2,00

Warmtepomp installeren

Het huis stamt van 1964 de muren en vliering zijn geïsoleerd en de ramen dubbelglas in kunststof kozijnen stammen uit juni 1988. De houten vloer willen we gaan vervangen door schuimbeton en daarin komt de nieuw te plaatsen vloerverwarming. Deze werkzaamheden zullen in een later stadium worden gedaan, wat te maken heeft met een uitbouw van 3 x 5 meter welke we ook nog willen uitvoeren als de architect de tekeningen en berekeningen heeft geleverd. De lucht/water warmtepomp willen we echter zo snel mogelijk hebben zodat we de cv radiatoren en ketel kunnen verwijderen maar wel gewoon kunnen afwassen en douchen, dus de vloerverwarming zal in een later stadium ook moeten worden aangesloten op de lucht/ warmtepomp. De groepenkast is gisteren volledig vernieuw en uitgebreid naar 3 x 25A met speciale groepen voor verduurzamen van ons huis. het dak, zuid gericht, willen we gaan gebruiken om zoveel mogelijk zonnepanelen te kunnen plaatsen want onze intense is het huis van het gas af te halen en volledig op zon energie te laten draaien met in de wintermaanden nog een pallet kachel voor huiselijk warmte en gezelligheid.We hebben in de achtertuin direct achter de bijkeuken een schuur geplaatst, 5 x 3 meter, waarin we mogelijkerwijs de buitenunit kwijt kunnen zodat die meteen al warmere lucht kan opzuigen tav buiten in de tuin plaatsen, want ons huis ligt redelijk landelijk met vrij toegang voor wind.

Dakbedekking bijkeuken vervangen

Op het platte dak van de bijkeuken wil ik de dakbedekking laten vervangen, met een oppervlakte van circa 12-15 m2. Tevens zorgen dat bij extreme regenval het overtollig water goed weg kan. Onlangs hadden we veel lekkage in de keuken.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een complete uitbouw realiseren van 3*3. Aan beide kanten staat al een binnenmuur, één binnenmuur (bijkeuken) moet aan drie zijden 40 cm opgehoogd worden + nieuw dak. De uitbouw zelf bestaat derhalve uit een vloer (op zandgrond), een dak (met 6 vaks zadeldak lichtstraat) een h-balk tussen woonkamer en uitbouw en een tweedelige kiep schuifpui (HR+++, RAL 9001) over de volle breedte (3 meter). De afwerking is dekvloer met vloerverwarming, verlichting, stucwerk, etc.

Dak van bijkeuken vervangen

Het betreft een bestaande bijkeuken waar nu draadglas op ligt. Het is een schuin dak en het draadglas moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik er andere bedekking op laten plaatsen (ik weet nog niet wat voor bedekking, ik laat mij adviseren). Het dak is 2 bij 2 meter. Graag een offerte hiervoor.

Sedum dak aan laten leggen

We hebben een erkertje van ongeveer 5 m2, dak en een bijkeuken van ongeveer 12 m2. Ik wil graag door ene vakman dit dak laten controleren en beoordelen of het mogelijk is om er een sedum dak van te maken.

Grote complete aanbouw

Ik zoek een aannemer voor een grote uitbouw (metselwerk) met plat dak aan de zijkant en achterzijde van de woning. Dit is met muurdoorbraak. Het huis is 5,5 m breed. De uitbouw moet 3 meter de tuin in. Inclusief openslaande deuren en lichtstraal van 4 m breed. Verder willen we aan de zijkant van het huis (vergunningsplichtig) een speelkamer/bijkeuken (uitbouw)van 2,45 m breed en 7 meter lang met raam aan voorzijde en deur raam combi aan de achterzijde inclusief dakraam van 1x1 m. (Dit zit in een L vorm aan elkaar). Tevens moet er een binnenmuur komen met deur naar de speelkamer/bijkeuken. Daarnaast mogelijkheid voor zonnepanelen. En rolschermen en een groot zonnescherm (5 m breed)

Bouwen van woning

Ik wil een complete (senioren)woning laten bouwen van 10 x 12 meter. Plus garage en carport, inclusief bijkeuken. Op de verdieping 2 slaapkamers met badkamer. Modern, maar geen plat dak.

Partners

Partners van Casius