Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak van bijkeuken isoleren:

Dak van bijkeuken isoleren

Ik wil graag het dak van onze bijkeuken laten isoleren. Bestaat uit balken, planken en een dakdekking voor zover ik kan zien. Tussen de balken kan de isolatie. Liefst wil ik het zo duurzaam mogelijk gedaan hebben dus met duurzame isolatie en duurzame platen. Het gaat in totaal om 6 m2. Er lopen op een klein stukje wel een aantal leidingen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van bijkeuken isoleren uit heel Nederland:

Dak garage en bijkeuken dekken met EPDM

Door lekkage het platte dak van de garage en de bijkeuken moet vernieuwd worden. Het is ook de bedoeling dat het nieuwe dak ook geisolleerd wordt voordat de EPDM laag erop gaat. afmetingen: garage ca 8x3,10 m bijkeuken ca 2x3,10 m het dak is L-vormig lengte 8 m grootste breedte ca 5,10 m

Sedumdak aanleggen

Wij gaan aanbouwen, en overwegen een groen dak. Het dak is ongeveer 100 m2. Kunt u een prijsopgave geven voor een sedum dak? En kunt u aangeven of er constructieve eisen zijn? De aanbouw betreft een dubbele carport, garage, bijkeuken en overdekt terras.

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Het platte dak op onze bijkeuken (15 m2) is lek en de bitumen dakbedekking moet vernieuwd worden. Op het dak liggen 6 zonnepanelen die tijdens het vervangen van de dakbedekking tijdelijk van het dak af moeten. Graag inclusief eraf halen zonnepanelen en terugplaatsen zonnepanelen. We hebben begrepen dat er nieuwe dakbedekking overheen geplaatst kan worden. We zouden weer bitumen willen hebben. De bijkeuken is ongeveer 2,20 meter hoog en is aan de achterkant. Er is een tuinpoort aanwezig. Herstel aan de binnenzijde is niet nodig. De reparatie heeft enige spoed.

Garage en bijkeuken dak vervangen en bekleden

Ik wil graag mijn dak van de garage en bijkeuken (zit aan elkaar, dus 1 dak) laten bedekken en het hout mogelijk laten vervangen. Het gaat om ongeveer 35/40 m2. Ik plaats misschien zelf Oriented Strand Board of underlayment platen, maar ik wil dit wel graag vermeld hebben op de offerte als een aparte post. Het gaat om een plat dak waar waarschijnlijk bitumen op ligt. Ik wil er EPDM of bitumen voor terug. Er is heel makkelijk bij te komen en het is ongeveer 2,10 meter hoog. Is er een mogelijkheid dat u komt kijken voor de beste oplossing?

Renovatie en uitbouw jaren 50 woning

Wij willen evt een jaren 50 woning gaan bezichtigen waar erg veel achterstallig onderhoud is en wat uitgebouwd moet worden en gemoderniseerd / geïsoleerd. Onze wensen in het kort: - 4 slaapkamers + badkamer boven. ( de kap moet dus opgehoogd worden of aan andere zijde een opbouw op de nieuwe uitbouw. Woonoppervlakte moet ruimer worden dus de bestaande uitbouw (die niet op de plattegrond staat maar wel op foto) zal moeten blijven / vernieuwd worden. Achtergevel zoveel mogelijk schuifpui / glaswand. - Indeling beneden mag blijven (bijkeuken toilet douche) woonkamer keuken moeten ruimer en mag 1 grote ruimte worden. Overal vloerverwarming, goede isolatie door hele huis, huis buitenzijde wit pleisteren of schilderen en dak renoveren / isoleren en nieuwe pannen of zwarte coating. - Nieuw leidingwerk en HR ketel. Kortom een totaal verbouwing dus waarbij het moet voldoen aan de maatstaven van deze tijd en een moderne woning moet worden. Kunt u aangeven waar je minimaal aan moet denken qua budget en waar we nog op moeten letten. Is bv een budget van +/- 150.000 euro met deze wensen realistisch? Ik hoor graag van u.

Herstelwerkzaamheden na lekkage in bijkeuken

Wij hebben een lekkage gehad in de bijkeuken, waar de pijp van de HR ketel naar buiten gaat, waardoor er schade is ontstaan aan de binnenkant het het dak (houtwerk) en aan het keukenblad en de houten achterwand. Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor de herstelwerkzaamheden van de binnenkant van het dak, het keukenblad en de houten achterwand. NB. de lekkage zelf is reeds verholpen! We hebben foto's van de schade die we kunnen toesturen, zie hiervoor de bijlagen.

Isoleren en vervangen dak bijkeuken en groen dak voor aanbouw

Betreft een nieuw dak op de bijkeuken, grote ongeveer 3 meter bij ruim 1 meter. Dak bestaat nu uit een kunststof licht doorlatende plaat, totaal zonder isolatie. Graag willen we dat laten vervangen door een dak met isolatie en evt een lichtkoepeltje er op. Tevens willen we er graag een groen dak van het dak van de aanbouw maken, met plantjes dus. De aanbouw heeft een dak van ongeveer 4 x 2 meter. Zou het mogelijk zijn dat er een keer iemand komt kijken voor een offertje en of mogelijk is ?

Herstel plafond bijkeuken na lekkage

Na een lekkage op het platte dak op onze bijkeuken hebben we een zwarte spot en last van bruin/gele kringen. Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om dit te laten repareren en afwerken hiervan

Uitbouw achterzijde woning tussen twee bestaande muren

We willen graag een uitbouw tussen twee bestaande muren. Dat is de muur van onze eigen bijkeuken en de muur van de aanbouw van de buren ( tekeningen daarvan zijn aanwezig). De grond kan geloof ik niet geheid, volgens mij hebben de buren cement gestort. De uitbouw zou 2.75 bij 3.90 worden ongeveer. Omdat onze tuin op het noorden ligt willen we graag een daklicht op het dak van de aanbouw. Ik voeg wat foto’s toe zodat u een idee krijgt hoe het er uitziet. We willen graag een complete oplevering. We willen ook graag weten wat het ongeveer zou kosten voor de afwerking van stucen, elektriciteit, verwarming. Voor de constructie hebben wij geen idee wat nodig is, daar laten we ons graag over adviseren. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Er zijn bouwtekeningen van de buren, verder nog niets. Tekeningen kunnen in overleg gemaakt worden. Mocht dit wel zo zijn, regelen wij het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Lichtdoorlatende platen vervangen

Vervangen/renoveren dak bijkeuken met lichtdoorlatende platen 2 maal 3 meter bij 90 cm plus afwerk strips etc. Vervangen vergaarbak.

Partners

Partners van Casius