Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak isoleren:

Plat dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het is een plat dak en de bitumen laag is net nieuw. Ik dacht daarom zelf aan een omgekeerde dakisolatie. Het dak bestaat uit 30 m2 dakterras en een 70 m2 plat dak met zonnepanelen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak isoleren uit heel Nederland:

Plat dak schuurtje lekt.

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ca 2x3 meter

Dakopbouw garage

Wij willen (in ons nieuwe huis) graag een dakopbouw laten plaatsen. Het stuk garage dat uitsteekt heeft een plat dak, Waarvan een deel (1. 05 bij 2. 04) fungeert als balkon voor de badkamer. Dit 'balkon' willen we dan aan de badkamer toevoegen. In de achtermuur komt dan een groot raam.

Platdak opnieuw

Het gaat om 20 m2 op plat dak op 2e etage. Van binnenuit toegankelijk. De zinkrand is 10 meter. Er liggen nu ook bitumen zonder grind. De terrastegels zullen door ons verwijderd worden Mvg Ger Jager

Opbouw huis plat dak

We willen een opbouw op ons huis met plat dak ruimte ongv 5 breed 9 meter lang

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage van mijn woning repareren. Het gaat om een plat dak. De lekkage is nu wel een beetje gerepareerd, maar tijdelijk. Dit moet wel gerepareerd worden. Ik wil graag dat iemand langskomt om ernaar te kijken. Ik weet niet wat voor dak ik heb.

Dakopbouw op plat dak maken

Ik wil graag prijs weet om dak te bouw dat is woonoppervlakte 129. M perceeloppervlakte 188. 3m inhouden 33. 3 vrendlijke

Plat dak dekken

Dag, Hoeveel kost bij u een plat dak dekken can 24m2? Vriendelijke groet,

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het lekt hoogstwaarschijnlijk door een plat dak heen naar beneden. Toen het laatst zo hard regende kwam het er op verschillende plekken met liters doorheen, met gele kringen tot gevolg. De houten vloer van de verdieping erboven is ook vochtig. Helaas kan ik nu geen foto meesturen, omdat de bovenverdieping niet van ons is. Ik hoor graag snel van u!

Uitbouw aan achterzijde woning

Ik wil graag de achterzijde van de woning uitbouwen met 1.80 m2 (plat dak). De breedte van de woning is 5 meter. Het betreft een nieuwbouwhuis. Graag een vrijblijvende offerte.

Airco met binnen en buitenunit verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Staan beiden op plat dak aanbouw (zijkant en achterkant huis)

Partners

Partners van Casius