Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Leiden of directe omgeving.

2221 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie, gehele benedenwoning isoleren, kantine isoleren, zoldervloer isoleren met cellulose isolatie, fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren, geisoleerd plat dak, gevels isoleren, plat dak isoleren, isolatiebehang aanbrengen, geluiddicht isoleren van een bar, plafond isoleren, geluidsdicht isoleren huis, isoleren voormalig schoolgebouw, schuimbeton in de kelder aanbrengen, isoleren binnenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Leiden:

Vloer isoleren

Wij willen graag de vloer van onze woonkamer isoleren. Dit is een houten vloer zonder kruipruimte. Mogelijk willen we ook overgaan op vloerverwarming. Het oppervlak is ongeveer 36 m2. Momenteel ligt er een houten vloer in, maar die gaat vervangen worden.

Isoleren van 6 appartementen

Ik ben bestuurslid van een VvE. We willen zes appartementen gelegen op het noorden laten isoleren dmv buitengevelisolatie, afgewerkt met steenstrips. Indien dit goed werkt voor ons zal de rest van het complex (80stuks) gefaseerd worden meegenomen in de toekomst. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Dak van bijkeuken isoleren

Ik wil graag het dak van onze bijkeuken laten isoleren. Bestaat uit balken, planken en een dakdekking voor zover ik kan zien. Tussen de balken kan de isolatie. Liefst wil ik het zo duurzaam mogelijk gedaan hebben dus met duurzame isolatie en duurzame platen. Het gaat in totaal om 6 m2. Er lopen op een klein stukje wel een aantal leidingen.

Het vanuit binnen isoleren van een dak

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn zolder dak vanuit binnen kan isoleren. Het gaat om het aanbrengen van isolatiemateriaal tussen de balken. Vervolgens dient het te worden afgewerkt met in ieder geval gipsplaten. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Vloer isoleren

Vloerisolatie (circa 25,5 m2) in oude woning uit 1910. Waarschijnlijk geen kruipruimte aanwezig en enkele balken aan vervanging toe.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik zoek een vloeren-/isolatiespecialist die de houten vloer van mijn recreatiewoning kan isoleren. De oppervlakte is ongeveer 34 vierkante meter (woonkamer/keuken en kleine slaapkamer). Er is ventilatie onder de woning tussen tegels en houten vloer maar geen kruipruimte. Om deze reden moet de isolatie waarschijnlijk vanuit binnen worden aangebracht. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Hellend dak van binnenuit isoleren

Ik wil mijn dak en vloer laten isoleren. De isolatie van het hellend en asymmetrische dak (50 x 35 m2) kan van binnen uit geïsoleerd worden. Het dak is bij de bouw in 1973 voorzien van enige isolatie (z.g.n. Opstalan platen) bestaande uit een soort spaanplaat met daarop PUR. Deze liggen direct onder de pannen, maar dit is naar huidige maatstaven niet doeltreffend. Het isoleren van de vloer zou gaan om de begane grond (ongeveer 60 m2), waar vanuit de kruipruimte (circa 1 meter hoog met niveau verschil) onder tegen de betonvloer aan geïsoleerd kan worden. Het idee is om naar een Rc-isolatie waarde van 4,5 à 5 te gaan. Graag wil ik binnen nu en zes maanden met de klus starten.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Geachte heer/mevrouw, Uitvoering dakisolatie d.m.v. PUR platen 10cm. Bestaand zit 5cm glaswol afgewerkt met gipsplaten. Ik wil graag de afwerking met bestaande gipsplaten hergebruiken. PUR platen aanbrengen tussen de kepers. Bestaande afwerkingsplaten ook tussen de kepers. Graag een onderverdeling qua prijs voor diverse activiteiten o.a. materiaalkosten en manuren. Daarnaast wil ik graag een onderzoeken wat de mogelijkheden zijn t.a.v. het vullen met spuit PUR in reeds aangebrachte voorzetwanden (gipsplaat) op de benedenvloer. Aanbieding graag geven volgens de richtlijn voor subsidie aanvraag v/d gemeente Leiden.

Binnenzijde zolder isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 15 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bouwjaar huis 1938. Aan 1 zijde is een dakkapel aanwezig. Graag isolatie aan binnenzijde, zodat we de zolder als slaapkamer kunnen gaan gebruiken. Nu erg veel last van tocht en warmteverlies. Er is een smalle open trap aanwezig naar zolder.

Vloer leggen die geluid weert

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft het plaatsen van een fermacell 2 e 32 vloer, met kantstroken, voor een oppervlak van ongeveer 70 m2. Graag eerst even via de mail of telefonisch contact. Het moet een geluiddempende vloer betreffen.

Geluidsisolatie aanbrengen in een muziekkamer

Ik wil mijn muziekkamer laten isoleren. Het is een 12m2 kamer in een appartement complex in Leiden, bouwjaar 1963.

Puin uit de kruipruimte halen

I.v.m. isolatie willen wij graag puin uit de kruipruimte laten halen. Het totale oppervlak is 50 vierkante meter. Niet heel veel puin, wel een tussenmuurtje dat al deels is afgebrokkeld. Wellicht kan dit zelfs blijven staan.

Ventilatierooster in koekoek laten plaatsen

Ik heb een uitbouw aan mijn huis waardoor de achterzijde niet geventileerd is. In de uitbouw zit een convectorput over de gehele breedte. Het plaatsen van een gewoon ventilatie systeem is daardoor niet mogelijk. Ik wil dan ook een koekoek ventilatie laten plaatsen. Daarnaast is de uitbouw mogelijk volledig gestort met beton. Het gaat om een lengte van 3,5 meter.

Plat dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het is een plat dak en de bitumen laag is net nieuw. Ik dacht daarom zelf aan een omgekeerde dakisolatie. Het dak bestaat uit 30 m2 dakterras en een 70 m2 plat dak met zonnepanelen.

Muziekkamer isoleren

Ik wil een kamer op de eerste verdieping in woonhuis laten isoleren om muziek te maken (blaasinstrument), zonder dat de buren er last van hebben. Geluid hoeft niet naar 0, maar de helft demping zou fijn zijn. Kamer is ongeveer 8 m2 vloeroppervlak. Er is 1 wand met de buren en er zit een raam in de kamer. Het huis komt uit 2000 (betonnen muren).

Plafond tegen geluidsoverlast isoleren

Ik woon in een appartement in een flat uit de jaren '50. Mijn bovenburen hebben laminaat. Ze hebben 2 kleine kinderen die hollen en draven over de vloer en ik hoor ook het praten, muziek enz. Ik wil graag het plafond isoleren en een offerte hiervoor. Ook lopen er verwarmingsbuizen langs het plafond. Kun u mij een offerte geven om een idee te krijgen. Het gaat om 60 m2.

Buitenzijde van het dak laten isoleren

Ik wil graag mijn knikspant pannendak aan de buitenzijde laten isoleren. Ik schat het dak op ongeveer 8 x 6 meter groot.

Isolatiechips de kruipruimte inblazen

Isolatiechips 45 m2 kruipruimte inblazen. Ongeveer 30 a 35 cm hoge laag chips. De kruipruimte is 80 cm hoog, droog en makkelijk toegangbaar.

Vloer isoleren via de kruipruimte

50m2 vloer isoleren via kruipruimte. Eerst bodemfolie aanbrengen voor het vocht (geen plassen wel vocht) en daarna glaswol tegen vloer

Kruipruimte onder huis bedekken met schelpen

De bodemstructuur onder mijn woning is onvoldoende vast en verzakt. Er dient een bodembedekker in de kruipruimte te worden aangebracht. Mij is geadviseerd dit te laten doen met schelpen.De kruipruimte is toegankelijk via een luik en gebukt kan er in de ruimte gelopen worden. Het gaat om een ruimten van circa 55 m2.

Kinderkamer isoleren tegen burengeluid

Een kamer in ons huis wordt ingericht als kinderkamer, maar deze willen we graag beter laten isoleren voor de buren. Het zal gaan om het aanbrengen van isolatiemateriaal en vervolgens het plaatsen van een houten wand. De afmeting van de muur is 290 centimeter breed en 250 centimeter hoog.

Energiecertificaat afgeven voor woningen

We willen een energiecertificaat voor ruim 100 hofjeswoningen in Leiden. Eventueel ook een woonwaardering/puntenwaardering voor de huurwoningen. Er zijn tekeningen van de woningen aanwezig en documentatie wat er aan isolatie is aangebracht. Niet alle woningen hoeven bekeken te worden; een groot aantal is gelijk aan elkaar en kunnen derhalve gelijk gewaardeerd worden.

Volledig dak voorzien van dakisolatie

Het betreft een woning die wij willen aankopen. Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen om het zadeldak bedekt met dakpannen te isoleren. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 134 m2 en 3 woonlagen. De pannen beginnen aan de voorzijde bij de eerste verdieping, aan de achterzijde zijn de pannen alleen op het dak aanwezig.

Zolderkamer isoleren

Graag wil ik de het dak van de zolderkamer laten isoleren. Het gaat om een rijtjeswoning (jaren '70) met een puntdak en ik schat dat er ongeveer 30 vierkante meter geïsoleerd moet worden. Ik wil het dak graag van binnenuit laten isoleren. Het dak is nu van binnen nog niet bewerkt, de balken zijn nog zichtbaar. Graag advies over de mogelijkheden en een offerte.

Plafond tegen geluidsoverlast isoleren

Wij hebben geluidsoverlast van de bovenbuurman je hoort hem lopen stampen, zijn tv staat vaak hard, en als hij bezoek heeft kan je het gesprek mee volgen. Wij willen ons plafond dus graag geluidsdicht isoleren. Het gaat om ongeveer 40 m2. Wij willen graag weten hoeveel ons dit gaat kosten het door jullie te laten uitvoeren?