Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, vloer isoleren met vlokken, kruipruimte ophogen met zand, plafond slaapkamer isoleren tegen contactgeluid, schuur isoleren, binnengevel en buitengevel isoleren, icynene isolatie aanbrengen in woning, geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Krimpen aan den IJssel:

Geluid isoleren van woonkamer en slaapkamers

De overlast van contactgeluid buren is aan 1 kant enorm. Het betreft woonkamerkant 610 x 250 cm en 2 slaapkamers 330 x 240 en 280 x 240 cm. Hun trap zit aan deze kant, maar ook vaatwasser (gekletter op aanrecht, deuren dichtgooien is erg gehorig). Dit wil ik laten isoleren. Ik wil graag het beste geluidisolatiemateriaal gebruiken, graag advies welke dit is. Graag hoor ik een oplossing en wat het me gaat kosten. Misschien moet er eerst een geluidsmeting worden gedaan, daarvan zou ik graag aparte een offerte willen hebben.

Isoleren van binnenmuren tegen geluid

Ik wil de geluidsoverlast van de buren beperken, het zijn namelijk gehorige woningen. Betreft 1 kant van de woning. Ongeveer 2 x 16 m2. Beneden en boven.

Vloer of kruipruimte isoleren na advies

Ik wil graag advies over een isolatieklus. Ik wil graag dat de vakman komt kijken wat het beste is voor mijn woning. Het gaat om 50 m2 vloer of kruipruimte isoleren. Huis is gebouwd in 1994 en er zitten wel platen tegen de onderkant, maar dat is niet voldoende.

Advies en realiseren van akoestische woningisolatie

Ik wil graag advies over akoestische isolatie om met name de contactgeluiden van de buren (1 zijde) tegen te gaan. Het gaat om een scheidingsmuur, plafond, vloer van woonkamer en 1e verdieping van een jaren 70 woning met gedeelde fundering en plat dak. (semi bungalow). Zodra ik een duidelijk beeld heb over wat de mogelijkheden zijn wil ik zo spoedig mogelijk dit realiseren.

Dak isoleren

Het betreft een huis van 9 bij 6 met een schuin dak. Deel van het dak is bergzolder waar het waarschijnlijk gunstiger is om de vloer te isoleren. Verder zijn er 2 dakkapellen waardoor het platte dak ontstaat. Overblijvende deel is schuin dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Schelpen in kruipruimte spuiten

Ik zou graag een offerte willen hebben van het spuiten van schelpen in de kruipruimte van de woning. De grootste kruipruimte is 7,60/6,00 meter. De kleinste ruimte is 3,20/2,50. Allebei hebben ze een luik. Dus zo rond ik schat met 59 centimeter erop 30 kub.

Gevel en dak isoleren

Het dak is 13 meter lang en het huis is circa 7.5 meter breed met een hellend dak (gewoon en zonder schuine dakramen ). Isoleren van binnenuit. Misschien dat er iets aan isolatie in/ op zit, dit durf ik niet te zeggen. De voorkant van de gevel is voorzien van schroten, deze dient ook te worden geïsoleerd (10.5 m2). Vraag is wat moet eerst gebeuren? Vervangen schroten of isoleren? De achterkant en de zijkant bij elkaar zijn ongeveer 13 m2 (veel ramen).

Isolatie van een onbenoemde ruimte

We willen onderzoeken of en hoe de huidige onbenoemde ruimte (nu in gebruik als werkkamer) op de hoogste verdieping van ons huis beter geïsoleerd kan worden. Het dak is 60 m2 groot en het is een hellend dak.

Vloer isoleren met PUR

Broodjes betonvloer na isoleren met PUR schuim RD waarde van 3.5. Minimaal 9cm. Te purren oppervlakte 55 m2 (dit is ruim berekend). A.u.b. alleen offertes sturen met totaalprijs incl. BTW. Langskomen is pas mogelijk na ontvangst totaalprijs.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil onze kruipkelder laten isoleren door het spuiten van schelpenzand. Er staat nu een laag water in de kruipkelder. Wij hebben last van vocht, stank, muggen et cetera. De kruipruimte is 60-70 m2 groot.

Zolderdak isoleren en afwerken

Ik wil mijn grote hoge zolder laten isoleren en laten afwerken. De zolder heeft een paar dakramen. De vloer is 50 m2. Tot de nok is het ruim 4 meter hoog maar daar is een bergzolder in gemaakt, nu is het ruim 3 meter. Het is een poortwoning met boven de poort ook een deel zolder. In overleg nog overige werkzaamheden zoals schuiftrap naar bergzoldertje. Het is best wel een grote klus, wil ook dan ook graag advies van iemand die meedenkt voor de beste aanpak en uitvoering binnen het gestelde budget. Voor een offerte zou je eigenlijk moeten kijken.

Plafondisolatie aanbrengen

Ik wil gaarne een offerte over plafond isolatie. Het gaat over ongeveer 18 m2. Dit in verband met overlast boven buren. Het gaat om mijn plafond en de vloer van de bovenburen. het gaat om een betonnen verdiepingsvloer met latten en daar tegenaan gipsplaten.

Zolder isoleren

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1967 met een niet geïsoleerde kap. Wij willen de zolder graag laten isoleren. Er is een puntdak van 3,60 meter breed. Naast een zolderkamer is er nog een overloop op die verdieping met een muur die wij ook graag laten isoleren. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en de materiaalkeuze.

Schelpisolatie in een vochtige kruipruimte

Onze kruipruimte is vochtig en ruikt muf. Graag deskundig advies en oplossing door middel van bijvoorbeeld een schelpenlaag.

Zolderdak laten isoleren

Ik wil graag het dak van mijn woning laten isoleren. Het betreft een tussenwoning! Het dak is ongeveer 7 x 4 meter.

Isolatie onder de bijkeuken aanbrengen

Ik wil graag isoleren onder mijn bijkeukenvloer. Het gaat om ongeveer 8 m2. Graag zo snel mogelijk.

Dakisolatie: dak isoleren van de binnenzijde

Graag laat ik het schuine dak aan de binnenzijde isoleren. Het betreft 2 kleine ruimtes. De totale oppervlakte is 15 m2.

Vloerisolatie spuiten

Ik wil vloerisolatie PUR laten spuiten op een tetonnen onderlaag. 10 cm dikte en een opp van 60 m2

Vloerisolatie aanbrengen

Het betreft vloerisolatie op beton. 10 cm dik en een opp van 62 m2 gespoten PUR. Ik zou graag hiervoor offertes willen ontvangen.

Is het mogelijk om muur en-of vloer ...

Is het mogelijk om muur en-of vloer isolatie te doen ? Het is en vrijstaand huis uit 1971 met geschakeld een garage. Het is 6,5 meter breed en 9 meter lang en heeft 2 verdiepingen. De woonkamer beneden heeft een open trap naar de zolder en een half open keuken. Het huis word gemiddeld 3 dagen per week bewoond en we betalen aan gas en elec. 268,24 euro. We hebben toen we het huis kochten drie jaar geleden hr-glas ingezet, maar het blijft een koud huis.