Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Katwijk of directe omgeving.

177 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafond vervangen en isoleren, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Katwijk:

Kamer geluiddicht maken

Ik wil misschien een bovenkamer van een nieuw bedrijfspand laten isoleren om er een oefenruimte van te laten maken voor bandjes. De kamer is 35 m2 . En de hoogte is ongeveer 3 meter.

Plafond isoleren

Ik wil het plafond laten isoleren. Het is een schuin aflopend systeemplafond met spotjes, hangend met een holle tussenruimte tussen plafond en dak van circa 20 cm. Betreft een nieuw appartement (circa 7 jaar) met tocht en gekraak. Zelf een stukje met purschuim geprobeerd, maar daar is het oppervlakte te groot voor. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Zadeldak isoleren

Het gaat om het isoleren van een zadeldak met gespoten pur. Het dak is ongeveer 80-90 m2.

Zijden van een uitbouw isoleren

Ik zoek een gevelspecialist die de drie zijden van een uitbouw kan isoleren/bekleden. Het gaat om 15.5 m2. De uitbouw bevindt zich aan de achterzijde van mijn woning.

Spouwmuur van de voorgevel leegzuigen

Waarschijnlijk zit onze spouwmuur aan de voorgevel vol met zand waardoor er een vochtprobleem is. De gevel heeft een oppervlakte van 35 m2. De gevel is 6.5 meter breed. Er is nog geen camera-inspectie geweest dus ik weet niet wat er allemaal in de spouw zit en tot hoe hoog het gaat.

Dakisolatie met hoge R-waarde

Ik wil graag warm dak isolatie voor een aanbouw van 1 meter x 6 meter met een zo hoog mogelijk r-waarde.

Dak isoleren

Dak wil ik graag isoleren. Het is een schuin pannendak. Het huis is circa 5 meter breed. Het dak loopt op zolder aan beide zijden schuin. Kunt u aangeven welke wijze van isoleren u gebruikt en wat de kosten ongeveer zijn?

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil geen geluidsoverlast van de buren meer. Het huis is erg gehorig. Het gaat om een binnenmuur van een hoekhuis. Huiskamer ongeveer 9 meter diep en in totaal drie verdiepingen. Probleem is dat huiskamers aangrenzend zijn. Ik wil echt een specialist op het gebied van geluidsisolatie. Telefonische reacties graag na 16.00 uur.