Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak van uitbouw isoleren:

Plat dak van uitbouw isoleren

Op dit moment is de casco uitbouw met plat dak nog niet af. Echter willen wij het dak door specialisten laten isoleren, omdat er nu al veel condens tegen het dakbeschot hangt. Vanuit de vakman horen wij graag wat het verstandigste is, van binnen of van buiten isoleren. De uitbouw is 54 m2 groot.
Onze klant uit Hazerswoude Dorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak van uitbouw isoleren uit heel Nederland:

Opbouw plat dak

Wij willen graag een opbouw op een plat dak! De afmetingen zijn 5 meter breed en 6 meter lang

Pvc

Ongeveer 150 m2 op plat dak het dak bestaat uit 4 aaneengesloten daken met 6x water uitloop

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Binnenkort gaan wij naar een nieuwbouwhuis met een uitbouw van 1,2m x 5, 4m verhuizen. In de uitbouw willen wij graag een lichtstraat laten plaatsen. Op de uitbouw ligt een betonnen plaat (=plat dak) Ik ontvang graag vrijblijvend een offerte voor het plaatsen van een lichtkoepel.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Ca 180 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ca 180 m2 huis gebouwd in 1965 . Houten dakbalken met underlayment in 2006 geisoleerd ca 7 cm 2,4 cw waarde. De wens deze naar minimal 4,4. Te brengen. Isolate komt dan boven de muren uit waar een oplossing voor gezocht moet worden. De gevel krijgt. 14 cm [piepschuim met stuuc laag . Aansluiting dak gevel is een uitdaging.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 36 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande platte dak is bitumen. Er liggen kiezels en een aantal stoeptegels 30x30 cm op. Dak is uit 2003. Op 2 plaatsen lekkage in plafond in onderliggende slaapkamer. =3e verdieping (zolder)graag prijs voor EDPM en Bitumen. Mag over bestaande dak heen gelegd worden.

Dakopbouw 20m2 plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op een platzak van 4x5m voor een slaapkamer en een badkamer. Te plaatsen op een bestaande bouw met plat dak.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Plat dak keuken,badkamer

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) plus minus 24 vierkante mter Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dakbedekking ververvangen,loodslap hoger plaatsen. Rookgas cv+dakdoorvoer vervangen. Afvoer afzuigkap en kabeldoorvoer plaatsen.

Nieuw hellend en plat dak

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 220 vierkante meter (huis + appartement) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag twee offertes. Een voor leisteen en een voor zink. Wij wonen in een bungalow, twee onder één dak. Er liggen nu shingles/bitumen op. Wij willen of leisteen of zink. Die keuze heeft ook met de prijs te maken. We gaan het samen met onze buren oppakken. Er is behalve ons huis ook nog een appartementje in de tuin dat ook gelegd moet worden.

Opbouw extra verdieping plat dak

Wij willen een verdieping op het plat dak realiseren. Het moet ongeveer 6(L) x 5 (B) worden

Partners

Partners van Casius