Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gevels meerdere appartementen isoleren:

Gevels meerdere appartementen isoleren

We zijn studenten van hogeschool Utrecht en we zijn nu bezig met een project. dit project is voor het renoveren van appartementen die gebouwd zijn in 1973. er is geen isolatie in de gevel. de huidige situatie is: metselwerk van 100 mm, spouw muur van 60 mm en binnenbeton wand van 200 mm. we willen graag weten wat zijn de totale kosten van het binnenmuur isolatie, en de spouwisolatie of een combinatie daarvan. we willen een hoge RC waarde hebben die ligt tussen 5,5 en 6,5 m2K/W.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevels meerdere appartementen isoleren uit heel Nederland:

Balkonrenovatie; vier balkons opknappen

Het betreft een VvE waarvan 4 appartementen waar problemen zijn met de balkons. De stalen balken zijn op diverse plekken weggerot. De balkons zitten middels een H profiel in de gevels. Balkon zelf is van beton, dit is nog in goede staat. Elk balkon is ongeveer 1,20 x 2,50 meter. Ik heb filmpjes en foto's van de balkons maar denk op locatie kijken beter is.

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Gevel renoveren

Onze VvE, bestaande uit drie appartementen boven elkaar wil de gevels laten reinigen en herstellen. Het gaat om een tussenwoning/pand, gebouwd in 1903, in Amsterdam. De voorkant/straatzijde is makkelijk bereikbaar, de achterkant kan alleen via woningen. De straatzijde is 6 meter breed, zal ongeveer 70 m2 gevel zijn. De achterzijde is totaal ook ongeveer 70 m2.

Steenstrips op gevels aan laten brengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft appartementen van 3 bouwlagen waarvan de zijgevels geïsoleerd kunnen worden. Deze hebben weinig ramen zodat isolatie en afwerking relatief eenvoudig is. Muren zijn van Steens metselwerk. De gewenste isolatiewaarde is minimaal Rc 3,5.

Renovate backside of VvE

Wij zijn op zoek naar een vakman voor de gevels van 6 appartementen van een VvE complex. Het pand is ongeveer 10 meter breed. Aan de achterzijde dienen de stukken stenen te worden vervangen, de gevel gereinigd en de houten kozijnen vervangen door dubbel glas kozijnen. Elke verdieping heeft 2 kozijnen. Ook de voegen moeten worden gecontroleerd en eventueel vervangen. Er zal een steiger nodig zijn. We are looking for offers on a job in Amsterdam. We are a small VVE. The brickwork on the backside needs to be fixed in a few places, bricks cleaned up, joints between bricks remade, window frames either repaired or completelly replaced with 2 glas-windows, all depending on work. Scaffolding will be needed. I would like to invite you over to have a look at the job, if you are interested. Kind regards

Achtergevel bij appartementen renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor herstelwerk aan de achtergevel van drie woningen, gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het voegwerk van de gevels moet hersteld worden en daarna willen we de gevels laten impregneren. Er zijn 10 jaar geleden kunststof kozijnen in de gevels geplaatst en nu is het kit dat rondom die kozijnen zit uitgedroogd. We willen dit laten vervangen. Op de 1e en 2e verdieping moet ook het metselwerk van de balkons gerenoveerd worden. We maken graag een afspraak om het werk te laten beoordelen en ons te laten adviseren. We ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Acht balkons vervangen

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het vernieuwen van 8 balkons van 2 meter breed en 1 meter diep aan de achterzijde van onze appartementen. Het gaat om betonnen balkons die aan de gevels zijn aangegoten en met een metalen constructie in de gevel zijn verankerd. Deze mogen niet gerenoveerd worden omdat de constructie ondeugdelijk is. Er is één balkon afgebroken en de overige balkons zijn afgekeurd. Ik wil bedrijven uitnodigen om hier de situatie te beoordelen en de diverse opties voor de vervanging te bespreken. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Landbouwschuur tot appartementen verbouwen

Wij hebben 2 landbouwschuren staan op ons terrein en zouden daar iets mee willen doen, indien betaalbaar. Wij denken eraan om in een van de schuren woningen te maken en zouden graag weten hoeveel dat zou gaan kosten. De schuur heeft gemetselde gevels en een asfalt dak. De afmeting van de schuur is onbekend. Eventueel willen we ook nadenken over appartementen in een van de twee schuren. In totaal hebben we 5000 m2 grond, maar dat mag niet geheel bebouwd worden. Graag willen we weten wat de kosten zijn voor een ontwerp en het meedenken over welke mogelijkheden er zijn.

Landbouwschuur ombouwen tot 2 woningen

Wij hebben 2 landbouwschuren staan op ons terrein en zouden daar iets mee willen doen, indien betaalbaar. Wij denken eraan om in een van de schuren woningen te maken en zouden graag weten hoeveel dat zou gaan kosten. De schuur heeft gemetselde gevels en een asfalt dak. De afmeting van de schuur is onbekend. Eventueel willen we ook nadenken over appartementen in een van de twee schuren. In totaal hebben we 5000 m2 grond, maar dat mag niet geheel bebouwd worden. Graag willen we weten wat de kosten zijn voor een ontwerp en het meedenken over welke mogelijkheden er zijn.

Reparatie van pleisterwerk op buitenmuren

Het betreft een pand met 3 appartementen. Graag laten wij een vakman de gevels controleren en daar waar nodig is het pleisterwerk repareren. Wij hebben geen idee om hoeveel m2 het zal gaan.