Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer isoleren:

Vloer isoleren

Het gaat om het isoleren van de onderzijde van de vloer via de kruipruimte. Het is ongeveer 50 m2.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer isoleren uit heel Nederland:

Volledige isoleren garage

Het gaat hier om een volledig isoleren van de garage (inwendig). Vloer is geïsoleerd. 1 wand van de garage staat tegen het huis en is geïsoleerd (spouw). andere wand staan de twee garages tegen elkaar aan wat kan worden gezien als spouw? Wellicht die opspuiten met vlokken en binnenzijde platen tegen de wand aan schroeven. Plafond is een hout constructie, bovenop dakbedekking, moet vanuit binnen tussen de liggers geïsoleerd worden. Voorgevel garage heb je een garagedeur en links en rechts nog een vlak van circa 50cm dat geïsoleerd moet worden. Achtergevel garage heb je 1 deur in en die moet volledig geïsoleerd worden. Er komen nieuwe geïsoleerde garagedeuren in circa 6 weken na oplevering. De afmeting van de garage is 6,5m x 3,5m. De hoogte van 2,60 m. De garage is goed bereikbaar.

Dak isoleren en wat andere werkzaamheden aan dak

Graag zou ik mijn dak willen isoleren aan de buitenkant. Tussengoten zijn gedeeld. Alleen de hellende delen zouden geïsoleerd moeten worden. Nok- en vorstpannen zijn ook aan vervanging toe, de 'normale' pannen zouden het liefst hergebruikt worden, gezien hun ouderwetse look. Waar we een vakman voor zoeken is het plaatsen van de nieuwe isolatie, de panlatten, het aan laten sluiten van lood(vervangers) aan de kapellen, het aansluiten van isolatie uiteinden aan bestaande constructie en het ophogen van de nok. Wat we voor eigen rekening willen nemen is het weghalen van de pannen en bestaande oude latten, repareren van dakbeschot waar nodig en het maken van een nieuwe windveer. Verder zullen er drie kantelramen geplaatst worden (dit doe ik zelf), zal een goot opgehoogd worden en zullen beide tussengoten bekleed worden met EPDM. De vloer oppervlakte is 50 m2, de precieze oppervlakte van het dak weet ik niet precies.

Vloer isoleren tegen geluidsoverlast

Ik heb een appartement in Rotterdam Blijdorp. Het handelt om een tussenverdieping met houten vloeren. Ik wil de vloer isoleren, om geluidsoverlast te verminderen. Ik wil graag de mogelijkheden weten en de bijbehorende kosten. Het is circa 65-70 m2 waar het om handelt.

Vloer isoleren

Het gaat om 54m2. Houten vloer die van onderaf geïsoleerd kan worden. Alleen de hal is van beton, daar moeten de leidingen wel doorheen om bij de ketel te komen. Opbouwhoogte moet laag blijven. Werkzaamheden het liefst nog in deze maand. Wij zorgen ervoor dat de ruimte tot op de houten vloer kaal en leeg is. De huidige ketel (Nefit topline) staat in een kast op de begane grond, functioneert prima en willen we laten zitten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel

Systeemplafond is reeds aanwezig in winkel. Boven woning erboven. Tussen het systeem plafond en de vloer van de bovenwoning ( hout ) liggen heel veel kabels, leidingen etc. De bedoeling is dat het geluid wederzijds wordt verminderd, en dat de dekens zo goed als mogelijk op de systeemplafond platen worden gelegd.

Kruipruimte isolatie

40 m2 houten vloer, 20 m2 betonvloer (geen vloerverwarming), dit willen wij isoleren, droge kruipruimte, 80 cm diepe ruimte.

Vloer isoleren

Wil graag houten tussen vloer tussen twee appartementen beter isoleren tegen geluid. Is ongeveer 25 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Plafond tegen geluidsoverlast isoleren

Ik woon in een vooroorlogs appartement met houten vloeren. De bovenburen hebben een parketvloer zonder isolatie. Ik word uit mijn slaap gehouden door loopgeluiden, hun ondervloer piept en kraakt. Zij weigeren de vloer te isoleren. Is plafondisolatie een mogelijke oplossing? Het plafond is ongeveer 5 x 5 meter en met gipsplaat afgewerkt. Ik zou het weer met gipsplaat af willen laten werken. Graag ontvang ik eerst advies over of het überhaupt mogelijk is en de isolatie nut zal hebben.

Zolder vloer isoleren

De zoldervloer bestaat uit spaanplaat platen 18mm dik. Deze liggen op balken, 60 cm hoog. De vloer moet wel beloopbaar blijven. 4x9,5 m2. Alleen de vloer isoleren, wil er nog wel op kunnen lopen. Ik heb nog geen idee wat voor materiaal hier voor nodig is.

Vloer isoleren met vlokken

Ik wil graag ondervloer isoleren met geluidsisolerende cellulose vlokken ivm last onderburen. Het gaat om ca. 30 m2 (woonkamer) en 18 m2 (twee slaapkamers). Het is een jaren-50 woning, plafondruimte is ca. 20 cm.

Partners

Partners van Casius