Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie realiseren cellulose:

Geluidsisolatie realiseren cellulose

geluidisolatie in 1 kamer op eerste verdieping aan straatkant. Jaren 30 woning. tussenruimte 18 cm diep. cellulose. 11 à 12 m2
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie realiseren cellulose uit heel Nederland:

CV-ketel en vloerverwarming installeren

Ik zoek een installateur die een CV-ketel kan vervangen en 70 m2 aan vloerverwarming kan realiseren. Echter moet er rekening gehouden worden met geluidsisolatie naar de benedenburen toe.

Geluidsisolatie realiseren

We wonen in een monumentaal appartement met bovenburen, ondanks goede afspraken met elkaar, geeft de houten tussen vloer overlast, contact geluid. Met de realisatie van de appartementen, zijn er al maatregelingen genomen om overlast zoveel mogelijk te voorkomen, isolatie onder de vloer, en een hangend plafond met gipsplaten, in ons appartement. De ruimte tussen plafond en vloer, is, schat ik, zo'n 40 cm in. Ons appartement is zo'n 60 m2, met overal dezelfde plafond constructie, zover ik kan zien. Om een redelijk resultaat tegen de overlast te krijgen, zonder teveel breekwerk, en niet al te duur, dachten wij bijvoorbeeld aan Isofloc isolatie.

Plafondisolatie plaatsen

Ik heb een pand gekocht waarin op de begane grond een kroeg gevestigd is. Op de eerste verdieping wil ik een appartement realiseren. Het monumentale pand heeft houten verdiepingsbalken met om de 80 cm de houten balken. Tussen de balken in wil ik graag isolatiemateriaal, geluidsisolatie naar boven toe, en brandwerend laten plaatsen en daarna laten afwerken met gipsplaten. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Geluidsdichte voorzetwand maken

Voor het realiseren van een geluidarme yoga en meditatie zaal in een gemeenschappelijke gebouw waar verschillende activiteiten plaatsvinden willen we een geluidsisolatie wand laten plaatsen. We oriënteren ons op de kosten en de materialen arbeidsuren. Bij voorkeur vinden we iemand die het totaal pakket kan leveren. En het ij voorkeur voor 15 september kan realiseren. De maten zijn 8,6 L x 5,1 B x 3,1 H we ontvangen graag voor 11 juli een offerte

Aanbouw met verdieping bouwen

Ik wil graag mijn woonkamer met ongeveer 3 meter laten uitbouwen en eventueel boven de uitbouw gedeelte een kamer realiseren. Over de hele breedte van het huis, dat is 5 meter. Geen idee of er fundering is, moet nagekeken worden op de bouwtekening van het huis, zou ik kunnen mailen aan u. Heb gehoord dat er voorbereidingen voor uitbouwen gedaan zijn tijdens de bouw. Buitenwanden met gemetselde muren, gelijk met de huidige steen. Vergunningaanvraag is nog niet verstuurd, denk wel dat die nodig is vanwege de verdieping, daar is nog een tekening voor nodig. Afwerking binnen met stucwerk. Als er een tweede verdieping komt, moet dat één ruimte zijn met goede geluidsisolatie.

Wij zijn pas komen wonen in een huis uit ...

Wij zijn pas komen wonen in een huis uit 1930 in Roosendaal. De ramen zijn gedeeltelijk van glas in lood en zijn grotendeels van enkel glas. In de ramen en bij de voordeur zijn duidelijk kieren te zien en te voelen. Wij ervaren veel geluidshinder van de doorgaande weg voor ons huis en wensen geluidsisolatie te realiseren om geluid buiten te houden en warmte binnen te houden. Graag laten wij een vakman komen om de situatie te beoordelen en ons vrijblijvend een offerte te verstrekken. Houten kozijn.

onderhoud aan buitenzijde ...

onderhoud aan buitenzijde woning (reparatie/vervangen van platdak op erker), (reparatie lekkage in zinken goot bij aansluiting), (vervangen bitumen dakje balkonkast), (gietvloer balcon), (dak schuurtje vervangen) (schoorsteen voegen) realiseren slaapkamer op zolder (kap isoleren), (geluidsisolatie zijde buren), (4 dakramen evt. dakkapel) (kniebeschot), (aansluitingen wassen en drogen), (vliering met vlizotrap) keuken renoveren (ruimte klaarmaken voor plaatsen keukenblok en apparatuur), (stucwerk), (nieuw stucplafond),(timmerwerk buizen wegwerken), (afzuigkap op schoorsteenkanaal), (vloer vlakmaken) (wand tegelwerk, wand stucwerk) badkamer renoveren (plaatsen bad wastafel) (nieuw plafond) (vloer vlakmaken) (wanden tegelwerk) (wanden stucwerk) (leidingen en CV

we willen een voor-muur maken (wij ...

we willen een voor-muur maken (wij vermoeden dat dit met gipsplaten te realiseren is) waarmee we de bestaande wand met 15cm naar voren brengen. In de nieuwe muur moeten 3 rechthoekige nissen komen, met in elk een inbouwspotje. de bedrading moet achter de muur komen , alsmede geluidsisolatie.