Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Gouda of directe omgeving.

1634 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren gedeelte van een dak, houten vloer isoleren, geluidshinder verminderen, geluidisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerplaat leggen, isoleren en voorzien van vloerverwarming, thermische isolatie plaatsen, plafondisolatie plaatsen, kamervloer isoleren, vloer en plafond isoleren, thermisch isoleren, garage isoleren, schuimbeton aanbrengen, voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Gouda:

Geluidisolatie aanbrengen

Wij ontvangen graag een telefonische indicatie voor het aanbrengen van plafondisolatie in een woning die wij willen gaan aankopen. De bovenburen hebben een houten vloer. Naast de isolatie dient de verdieping wel brandwerend gescheiden te worden. Het gaat om een ruimte van 9.5 bij 4 meter en om een ruimte van 10 bij 6.33 meter.

Isoleren binnenzijde hellend dak

In een jaren '70 huis op de 1e verdieping, het hellende dak isoleren aan de binnenzijde met als doel warmer in de winter en koeler in de zomer. De totale oppervlakte is circa 10 m2. Het is de bedoeling om het te combineren met het verplaatsen van een hout skelet muur om van 1 kleine en 1 grote, 2 gelijke kamers te maken.

Schelpen in de kruipruimte spuiten

Het spuiten van natuurlijke schelpen in de kruipruimte van 2 naast elkaar gelegen woningen.

Isoleren van een hellend dak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Betreft ongeveer 30 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak woonkamer isoleren.

Plat dak isoleren van de buitenkant

Plat dak aan de buitenkant isoleren. Semi bungalow. Enige lekkage geweest. Huis is circa 40 jaar oud. Graag goed advies na bezichtiging.

Vloerisolatie aanbrengen

De klant wil een vakman inhuren voor vloerisolatie aanbrengen in een oud huis uit 1890. De begane grond is ongeveer 30 vierkante meter, houten vloer, daaronder houten balken en zand. Hoogte circa 12 of 15 cm. Kunnen hier schelpen onder, en is dit voldoende om kou en vocht tegen te houden?

Kruipruimte isoleren met parels of schelpen

Ik wil de kruipruimte laten isoleren met isoparels of schelpen. Het oppervlak van het huis is 112 m2 en de kruipruimte is ongeveer 60-80 cm hoog. Op dit moment zit er water in de kruipruimte.

Isoleren uitgebouwde keuken

Ik heb een uitbouw van de keuken, maar dat zit onder het balkon van de bovenbuurman. Nu heb ik last van condens op het stuk van de uitbouw. Het gaat om 1 meter diep, 1,45 meter breed en 7 cm dik ongeveer. Is dit met isoleren te verhelpen en wat zou dat kosten?

Houten vloer aan de onderzijde isoleren

Ik wil de onderzijde van de houten vloer van ongeveer 32 m² in mijn woning graag laten isoleren. Er zit een kruipruimte onder van 50 tot 60 cm hoog. Ik wil graag advies over de verschillende materialen die mogelijk zijn en de te behalen Rc-waardes. Daarvoor wil ik graag eerst een afspraak maken, zodat u de situatie hier kunt beoordelen. Ik kijk uit naar uw reactie en een offerte.

Kamers geluiddicht laten maken

Ik heb een souterrain/kelder waar ik in 2 ruimtes muziek wil maken met een flink geluidsniveau. Het is nodig om beide kamers goed geluidsdicht te maken. Het souterrain is 210 cm hoog en van die hoogte wil ik zo weinig mogelijk verliezen. Er moet dus goed worden gezocht naar het meest geschikte materiaal daarvoor. De afmetingen zijn: kamer 1 is 460 x 350 x 210 cm. Kamer 2 is 250 x 220 x 210 cm. Ik maak graag een afspraak voor uw advies en prijsopgave.

Gebakken kleikorrels of schelpen aanbrengen

Graag wil ik gebakken kleikorrels of schelpen laten leveren en late blazen in de kruipruimte. Deze is bereikbaar via het kruipluik. Het zal gaan om ongeveer 8 m3.

Hele kruipruimte isoleren

Ik heb een kruipruimte onder het hele huis van 6 x 7,5 meter en wil deze ophogen. Nu begreep ik dat schelpen een goede optie zijn. De hoogte van vloer tot de bodem is ongeveer 90 cm, er moet wel de mogelijkheid blijven om onder de vloer te gaan als we een keer iets aan moeten leggen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn. Wellicht is kleikorrels ook een optie in verband met het gewicht? Er staat regelmatig een laagje water in.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil in de kruipruimte schelpen isolatie laten aanbrengen. De ruimte is 8.2 x 6 meter groot en heeft een hoogte van ongeveer 70 cm.

Schone schelpen in de kruipruimte plaatsen

Onder het grootste deel van onze woning ligt al schelpenisolatie in de kruipruimte. We hebben nog een andere kruipruimte, die niet toegankelijk is. Als we binnenkort de vloer gaan vernieuwen is die toegang er wel en willen we dan ook gelijk 5 m³ schelpenisolatie laten aanbrengen. Ze mogen ook in een bigbag worden aangeleverd. Voor beide mogelijkheden ontvang ik graag een prijsopgave.

Chips in kruipruimte spuiten

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het laten vullen van de kruipruimte met chips. De oppervlakte is ongeveer 30 m2. Er is een kruipluik aanwezig en de kruipruimte is ongeveer 80 centimeter hoog. Merendeels van het jaar is de kruipruimte droog, maar heel soms staat er wat water in.

Dak van binnen uit isoleren

Ik wil mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Het betreft een puntdak en de zolder is ongeveer 5 meter lang en 3.60 meter breed. De zolder wordt binnenkort gebruikt als slaapkamer. Ook wil ik 1 dakraam in het dak laten plaatsen. Het werk moet voor november klaar zijn.

Schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Het aanbrengen van een laag schelpen in de kruipruimte. De oppervlakte is circa 50 m2. In de kruipruimte staat altijd een laag water van naar schatting 10 cm. Daarboven is nog circa 50 cm ruimte. Luik van de kruipruimte bevindt zich direct achter de voordeur.

Isolatie met schelpen in de kruipruimte

Vocht / water in kruipruimte met schelpen laten wegspuiten.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren met een laag schelpen. De kruipruimte bestaat uit 1 geheel en is 9 x 4 meter, de kruipruimte is goed toegankelijk.

Isolatie met schelpen in de kruipruimte

Graag laat ik mijn kruipruimte van mijn eengezinswoning isoleren. De ruimte is ongeveer 85 m2 en bestaat uit 2 aparte vakken met 2 afscheidingsmuren. In de gang voor en in de keuken achter zitten er kruipluiken. De afstand van de straat naar de woning is ongeveer 8 meter.

Zolder isoleren met agnusplaten

Het betreft het isoleren van onze zolder. Gamma isolatie en agnus plafond platen zijn al aanwezig. Het is een zolder met dakkapel en 2 nieuw ingezette dakramen, deze dakramen moeten aan de binnenkant ook nog even netjes afgewerkt worden zodat het purschuim niet meer zichtbaar is. Het isoleren beslaat ongeveer 26 m2.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Voor een klus in Gouda, betreffende een asbestsanering van een kruipruimte, ca. 2000 m2 dienen we na sanering een bodemafsluiter aan te brengen van schuimbeton. Ik denk iets van 10 cm. Graag even telefonisch contact voor een raming, uitgaande dat wij enkele mangaten maken in de begane grond vloer.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Ik wil graag mijn kelder/kruipruimte (hoogte 1,20) laten ophogen, omdat de betonbalken van de fundering bloot liggen. Er moet ongeveer 50 cm zand in en daar op graag een laag schuimbeton. De voorkant van de kelder is goed te bereken en staat ongeveer 15 meter van de weg. De kruipruimte zelf is op en ook goed begaanbaar, deze is 151 m2 groot. Graag hoor ik van u.

schuin dak op zolder isoleren met ...

schuin dak op zolder isoleren met steenwol+verdampingslaag (1 rol reeds aanwezig) inclusief aanbrengen latwerk en afwerken met gips/wandplaten.