Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Gorinchem of directe omgeving.

368 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Gorinchem:

Het van binnen isoleren van het dak van een bedrijfspand

Het betreft een kantoor waar het dak van aluminium (onderkant beplating) bespoten moet worden met een zwarte isolerende korrel. De verdiepingshoogte is ca 3m. Het gaat om ca 110 m2.

Schuindak van binnenuit isoleren

Ik wil mijn dak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om een schuin dak met twee grote dakramen houten afschot. Het is betreft een rijtjeshuis. De oppervlakte dat geïsoleerd moet worden is ongeveer 38 m2.

Gedeeltelijk isoleren van de kruipruimte

Een gedeelte van de kruipruimte onder hal en gang, ter grootte van ongeveer 25m2, is niet geïsoleerd. Graag offerte voor het isoleren van dit gedeelte. N.B. er staat een laag water van 10-15 cm. Door mij verzameld tempex van verpakkingen heb ik er in verspreid, maar er blijven natuurlijk gaten in zitten. De vloer onder de woonkamer en de uitbouw is wel geïsoleerd.

Ik wil graag onderzocht hebben of het ...

Ik wil graag onderzocht hebben of het na-isoleren van gevel en dak mogelijk is en wat het effect daarvan is. De woning is gebouwd in 1992 en heeft voor gevel en dak nu een R-waarde van 1,3 m2K/W. Volgens mij moet een verhoging van de R-waarde molijk zijn tot 2,5 à 3. Het betreft een geschakelde 2-onder-1-kap woning met een beton skelet en een zogenaamde A-symetrische kap. Het binnenspouwblad van voor en achtergevel is hout-skeletbouw en rondom de gehele woning is een metselwerk buitenspouwblad aangebracht. Het dak is opgebouwd uit doosachtige elementen (nok is scharnier). De opbouw van binnen uit gezien is plaatmateriaal, isolatie, luchtspouw (ongeveer 8-10 cm.) folie, panlatten betonpan. Exacte gevelopbouw is niet bekend.

Wij hebben een huis uit 1938 met enkel ...

Wij hebben een huis uit 1938 met enkel glas en willen graag dubbel glas, ons huis heeft glas in lood ramen en willen dit graag behouden.

Wij willen een buitenmuur met veel koude ...

Wij willen een buitenmuur met veel koude straling laten isoleren, welke methode is het beste en wat zijn de kosten? Heeft dit consequenties voor ventilatie, dit is nl. ook een erg vochtige muur.