Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, muur isoleren, geluidsisolatie plafond, geluidsisolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Dordrecht:

Garage isoleren

Betreft nieuwe vrijstaande garage met halfsteens muren en balken plafond. We willen dat van binnen graag afgewerkt hebben zodat er gladde afgewerkte muren en plafond ontstaat. Isolatieplaten lijkt ons daarvoor een goede oplossing. Willen het wel prijstechnisch voordelige oplossing. Wordt niet als hobbyruimte of iets dergelijks gebruikt. Gaat dus niet zozeer om de isolatie maar vooral om afwerking. Het gaat om 20 m2 .

Geluidsisolatie voor tussenverdieping

Ik wil een geluidsisolatie voor tussenverdieping - in huis uit circa 1930 - met 2 ruimtes (keuken en hal) van elk circa 3 m2 en één van circa 24 m2 (woonkamer), houten balken, met riet en pleister. Plafond in onderliggende ruimte is afgewerkt met deels schrootjes en deels gipsplaat. Bestaande vloer bestaat waarschijnlijk uit plaatmateriaal, maar is nog afgewerkt met laminaat. Het laminaat moet sowieso weg.

Zolder isolatie

Graag ontvang ik een richtprijs voor het isoleren van 50m2 schuindak op onze zolder etage. Isolatie waarde ca 3. 6 Het dak is momenteel nog niet afgetimmerd en bestaat uit balken en houten dakbeschot. Na het isoleren word het dak voorzien van gipsplaten afwerking.

Isoleren muur en plafond

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 70 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een buitenmuur naast een brandgangetje die geïsoleerd moet worden. Binnen is geen optie omdat de authentieke details en ruimte van mijn woonkamer dan verloren gaan. Isoleren aan de buitenkant heeft de uitdaging dat het gangetje niet te veel smaller mag worden. Ik heb zelf bijvoorbeeld PIF folie gevonden. Hiermee moet het mogelijk zijn om binnen de 5 cm dikte te blijven voor isolatie plus afwerking. Op welke manier zou U dit aanpakken? Het gangetje is overdekt, qua regen is er geen probleem te verwachten. Als de oplossing goed is overweegt mijn buurman mee te doen waardoor het project wat groter wordt.

Kruipruimte isoleren met EPS

Kruipruimte isoleren met EPS. Het betreft 40 a 45 vierkante meter.

Plat dak isoleren

Het betreft het isoleren (8 cm PIR) van een plat dak met een afloop van ongeveer 8 cm per meter. Afmeting dak ongeveer 34 m2. (Breedte 7 meter, lengtezijde 1 is ongeveer 4 meter, lengtezijde 2 is 6 meter). Afwerking met 2-laagdakbedekking. Oude dakbedekking kan gebruikt worden als dampremmende laag (?).

Schuin dak isoleren

Ik wil graag een schuin dak laten isoleren. Breed 530 cm, Lengte (vloer tot nok) 300 cm. De 2e verdieping is makkelijk te bereiken. Rd van 2. 5 gewenst glaswol, pir enz geen voorkeur. Zolder is leeg en de gipsplaten worden verwijdert voordat u/jullie komen je kijkt dan tegen het dakbeschot aan er ligt geen folie of dergelijke op het dak naar ons weten.

Schelpen uit kruipkelder laten zuigen

Waarschijnlijk heb ik rioollekkage in de kruipruimte. Eerst moeten de schelpen eruit. Lengte ruimte 12 meter, breedte 2.10 meter, diepte schelpen 0.40 meter. N.B.: Niet alles hoeft er uit, er moet een pad gezogen worden, zodat de loodgieter er bij kan.

Kruipruimte met glas- of steenwol isoleren

Ik wil graag de houten vloer in de kruipruimte laten isoleren met glas- of steenwol, met RD waarde 4. De vloer is plus/minus 51 m2 groot. Het betreft een droge kruipruimte die bereikbaar is via een luik.

Isolatie onder een betonnen vloer

53m2 vloerisolatie. Betreft betonnenvloer. Kruipruimte is vochtvrij en goed te betreden.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik overweeg een woning uit bouwjaar 1900 te kopen, die is gelegen naast een kroeg. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een geïsoleerde wand van 25 m² in de woonkamer op de begane grond.

Geluidsisolatie tussen huis en kroeg maken

Ter plaatse van de tussenmuur willen we geluidsisolatie laten aanbrengen want we verwachten overlast van de buren, een kroeg. Het is geen spouwmuur, het is slechts 1 enkele muur. Er zit geen trap aan die kant van het huis. Het zal ongeveer 25 m2 zijn wat geïsoleerd moet worden. We hebben de optie om het huis te kopen. Graag dus eerst even wat u hiermee zou doen en wat de kosten zijn.

Schuin dak isoleren

Ik wil graag mijn puntdak laten isoleren. Het gaat om een dak van 72 m2, er staat ook een dakkapel op. Het gaat om een schuin pannendak, een puntdak. Ik wil graag overleggen over de verschillende mogelijkheden wat betreft isolatiematerialen.

Vliering isoleren

Wij hebben een vliering waar door de vorige bewoner glaswol als isolatie tegen het dakbeschot is gespijkerd. Dit is onzorgvuldig gebeurd en laat overal los. Wij willen dit laten vervangen door nieuw isolatiemateriaal. Het gaat om ongeveer 12 m². Wij ontvangen graag een offerte voor de levering en plaatsing.

Geluidsisolatie tussenmuur aan laten brengen

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren). Muur is ongeveer 8 x 2,5 m.

Plafond van de kelder isoleren

Onder ons huis, jaren '30 woning, bevindt zich een kelder van 35 m2. Deze kelder heeft een sta hoogte tussen de balken van ongeveer 180 cm. Deze kelder wordt gebruikt voor opslag, extra koelkast en fietsenberging. Op en tussen de balken lopen verscheidene leidingen van elektra, water, riolering en cv. Welke manier van isoleren is aan te raden? Platen, folies of schuim?

Kruipruimte isoleren met schelpen(zand)

L-vormige kruipruimte met een totaal oppervlakte van ca. 35m2 en een hoogte van 50-70 cm. De kruipruimte onder de keuken heeft een open verbinding met de kruipruimte onder de woonkamer, maar hoewel de opening ruim Is, is deze te klein om doorheen te kruipen.

Spouwmuren van de tussenwoning isoleren

Ik wil de spouwmuren van mijn tussenwoning isoleren. De totale oppervlakte is ongeveer 54 m². Zou u voor mij offertes willen maken met verschillende isolatiematerialen?

Kruipruimte isoleren met schelpen

Graag willen mijn dochter en ik in onze huizen de kruipruimte isoleren met schelpen. Beide huizen zijn ongeveer tussen de 40-45 vierkante meter.

Garage isoleren tegen vocht

Een enkelsteens gebouwde garage (2 aan elkaar gekoppeld) bevat vocht. Ik wil de garage vochtvrij krijgen en houden (denk isolatie en luchtstroming aanpakken). Wat is hierin mogelijk en wat kost het?

Schelpenisolatie in de kruipruimte

Er hangen nu condensdruppels in kruipruimte. Advies gekregen om te vullen met schelpen. Graag uw prijs.

Isolatie met schelpen in de kruipruimte

20 cm schelpen egaal gestort in 2 aan elkaar grenzende kruipruimtes van samen 55 m2. Huidige hoogte kruipruimte is 50 cm.

Houten vloer isoleren

Ik wil in de kruipruimte van mijn huis de houten vloer laten isoleren, het liefst met een steenwoldeken. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 100 centimeter. Lengte van het huis is ongeveer 7,4 meter en de breedte van het huis is ongeveer 5,20 meter. Er ligt zand in de kruipruimte en dat zand is droog.

Ondervloers isolatie aanbrengen

Het isoleren onder de houten vloer vanuit een verdiepte kruipruimte van 1.70. Ruimte tussen de balken is ongeveer 70 cm. en de lengte is ongeveer 8 meter. Oppervlakte is ongeveer 68 m2. Gewenste materie Steenwol 10 cm dik. Eventueel aan de onderkant een vocht werende folie.

Dakisolatie

Isoleren dak aan binnenzijde. Het betreft een schuin pannendak. Het gaat om ongeveer 100 m2.