Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond geluidswerend isoleren:

Plafond geluidswerend isoleren

Ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn plafond met circa 70 cm (de keuken en hal hoeven niet meegenomen te worden) Het is op een vloer. De aantal vierkante meter vind ik heel lastig te zeggen. Een verlaagde plafond lijkt me de meest geschikte optie maar graag advies en een offerte over de opties: bijvoorbeeld Easycell, plafond verlagen met decibel werende platen, en beide. Uitvoering op korte termijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond geluidswerend isoleren uit heel Nederland:

Plafond geluiddicht isoleren in een toekomstig fitnesscentrum

Ik wil graag het plafond van mijn toekomstige fitness centrum isoleren door middel van geluidswerend isolatie materiaal. Ik wil graag advies wat het beste is. We hebben een toetsing laten uitvoeren en we zaten ongeveer 2-3 decibel erboven. We willen isolatie dat geluid dempt, niet voor het nagalmen. Ik heb begrepen dat foam voornamelijk voor nagalmen is. Qua afwerking ook graag advies. Het gaat om ongeveer 400-500 m2 en ben ook benieuwd in hoeverre dit dempt. Wat zouden de kosten zijn om isolatie te te laten aanbrengen?

Geluidswerend isoleren van plafond aanbrengen

Ik wil graag het plafond laten isoleren, vanwege geluidsoverlast van de bovenburen. Ik heb een beneden woning. De bovenburen hebben van de zomer isolatie aangebracht, wat ze precies hebben gedaan en hoe de situatie was kan ik na vragen. Ik heb geen idee of er iets van isolatie al aanwezig is. Het gaat om ongeveer 75 m2.

Appartement geluidswerend maken

Het is een appartement (75 m2) met 6 afgesloten vertrekken die ik graag geïsoleerd wil hebben met een bestaand plafond. Het gaat om geluid te weren van bovenliggend appartement. Vertrek 1 slaapkamer: 8 m2, vertrek 2 woonkamer: 33 m2, vertrek 3 slaapkamer: 11 m2, vertrek 4 keuken: 6,2 m2, vertrek 5 hal: 6,65 m2, vertrek 6 toilet: 1,65 m2

Geluidsoverlast verminderen

Ik heb 2 kamers van ca. 4 x 5 meter. Het plafond in beide kamers bestaat uit houten balken 22 x 8 cm, met daaronder rachelwerk/metal studs, waarop gipsplaten zijn bevestigd van 12.5 mm. De ruimte ertussen is opgevuld met cellulose vlokken om geluid van de bovenburen tegen te houden. Dat heeft aardig gewerkt maar is nog niet afdoende. Is het mogelijk om tegen dit BESTAANDE gipsplafond, nog een extra laag (geluidswerend? ) gipsplaat te monteren? Het plafond zal ook gestuct of gespackt moeten worden in overleg, Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Appartement

Plafond geluidswerend isoleren

Het plafond van de woonkamer, gang, keuken en slaapkamer wil ik graag geluidswerend laten isoleren en afwerken. Is nu stuc op riet. De oppervlakte is circa 70 m2.

Muziekruimte bouwen

We willen een muziekruimte in huis bouwen, waarbij in de andere ruimtes zo weinig mogelijk geluid door kan dringen. Het betreft de ruimte waar voorheen de keuken was, ongeveer 3 bij 4.5 meter. Het zou prettig zijn als er een groter raam in kan dat ook open kan om te ventileren als er niet gespeeld wordt, en dat er een schuifdeur gemaakt kan worden tussen de muziekkamer en de woonruimte. Er zijn twee bestaande deuren die waarschijnlijk ook beter geluidswerend moeten worden gemaakt. Het plafond kan vervangen worden (er zit een slaapkamer boven) en er komt nog een nieuwe vloer in. We zijn op zoek naar adviezen om deze ruimte zo geluiddicht mogelijk te maken. Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Ik ben telefonisch het beste bereikbaar in de ochtenduren of na 17.00 uur.

Binnenshuis raamkozijnen plaatsen

Ik wil in een binnen muur van betonklinkers 3 raamkozijnen laten plaatsen. Deze kozijnen dienen per stuk 2 meter breed te zijn en 1.50 meter hoog. Er hoeft geen latei geplaatst te worden daar het kozijn door loopt tot de bestaande staalconstructie in het plafond. Er dienen dus gaten geslepen te worden in de muur, vuren wit gegronde kozijnen plaatsen, geluidswerend glas plaatsen en tussen de kozijnen dient de muur afgewerkt te worden met een afdeklijst. Het afval dient te worden afgevoerd en de nieuwe kozijnen geleverd.

bedstee

Een plek in het huis van 2m bij 1,54m De bedoeling is deze geluidswerend te maken (vloer, muren en plafond en) en dan er een bed in te timmeren.

Ik heb een kamer (3 bij 3.5 ongeveer) ...

Ik heb een kamer (3 bij 3.5 ongeveer) waarbij de muren behangklaar moeten worden gemaakt, en behangen. Verder moet het houtwerk (1 kozijn, plinten en een deur) worden geschilderd. Tegen het plafond moeten nog plinten worden bevestigd. Daarna graag laminaat leggen. Graag zou ik vernemen hoeveel het extra kost om een geluidswerend wandje te plaatsen (1 muur). Eventueel meerwerk afhankelijk van de bovenstaande kosten: 5 andere deuren schilderen, trap schilderen en een deur afhangen.

EEN GELUIDSWEREND, 60 MINUTEN ...

EEN GELUIDSWEREND, 60 MINUTEN BRANDWEREND PLAFOND VOOR IN EEN KINDERDAGVERBLIJF.