Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren plafond:

Isoleren plafond

Plafond tussen begane grond en boven buren. Houten vloeren, tussen holle ruimte. ongeveer 30 cm Plafond is ongeveer 55 m2 .
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren plafond uit heel Nederland:

Plafond geluidswerend isoleren

Ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn plafond met circa 70 cm (de keuken en hal hoeven niet meegenomen te worden) Het is op een vloer. De aantal vierkante meter vind ik heel lastig te zeggen. Een verlaagde plafond lijkt me de meest geschikte optie maar graag advies en een offerte over de opties: bijvoorbeeld Easycell, plafond verlagen met decibel werende platen, en beide. Uitvoering op korte termijn.

Plafondisolatie in een jaren 30 woning

Ik wil graag mijn plafond laten isoleren om geluidsoverlast te verminderen. Het zijn voornamelijk dreunende voetstappen en rommelende geluiden van de buren. Het is een houten vloer/plafond met een holle tussenruimte, uit jaren '30.

Dakisolatie voor een dak met gecombineerde dakconstructie

Plafond van de badkamer ligt open, direct onder een plek waar het dak op een aantal plekken bijeen komt. Moeilijk te isoleren, vandaar graag deze methode. Daarnaast paar open verbindingen dichten voor geluid. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren

Plafond isoleren en afwerken

In mijn appartement heb ik last van een niet goed aangelegd plafond na een laatste renovatie. We horen de buren lopen en hebben veel geluidsoverlast van de buren - en zij van ons.. Ik zoek daarom een aannemer die circa 60m2 nieuw plafond aan kan leggen zodat er geen last meer is. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?

Plafond slaapkamer isoleren tegen contactgeluid

Het gaat om het isoleren van een slaapkamer plafond van circa 280 x 300 cm. Er is veel contact geluiden van de bovenburen. Het betreft een jaren 30 appartement met stuc op riet. Ik zit zelf te denken aan een verlaagd plafond met db gipsplaten maar andere oplossingen hoor ik ook graag.

Isoleren plafond

We willen graag een offerte voor een plafond-isolatie in twee slaapkamers. Zo hopen we in ons appartement minder geluidshinder te hebben van onze bovenburen. We hebben een betonnen plafond, dus een verlaagd plafond met dempers lijkt de meest logische oplossing. Eén slaapkamer is 2 x 4 meter, de andere 3,5 x 2,75 meter. We zijn vooral benieuwd hoeveel effect dit gaat hebben. We wonen op de onderste verdieping.

Schuur isoleren

Ik wil de schuur isoleren tegen geluid maar ook kou. Af en toe zit ik hier met vrienden en zo nu en dan knip ik ze omdat ik kapper ben. Ik wil geen overlast van de buren krijgen. Het is een kleine schuur ongeveer 7 meter lang en 2,5 meter breed. De muren zijn van steen en het plafond van hout. Ook zitten er openingen tussen de muur en het plafond waardoor het juist nu op dit moment heel horig is. Het uitruimen van de schuur vanwege paar spullen die erin zitten is ook nodig voor het werk verricht kan worden. Hoeveel zou dit kosten als jullie dit ook doen? Dank jullie wel!

Icynene isolatie aanbrengen in woning

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn plafond en twee buitenmuren thermisch kan isoleren. Betreft totaal ongeveer 50 m², de binnenmuur is al verwijderd dus enkel plaatsen van de isolatie. Voorkeur van isolatiemateriaal: Icynene.

Het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond

Wij zijn bezig met de aankoop van aan appartement op de begane grond in een pand uit 1904 van drie verdiepingen in Utrecht. Nu liepen we gisteren tijdens de bouwtechnische keuring door de woning heen. Dit keer waren de bovenburen thuis. Alles kraakte en kloste en een normaal gesprek werd al door het geluidsoverlast gehinderd. Dat moet uiteraard worden verholpen! Wie kan ons helpen? Ik ontvang graag een offerte voor een zwevend plafond (of een andere ingreep waarmee we het geluid het beste kunnen blokkeren). Totaal oppervlakte is: 53 m2 Ik kan indien gewenst een plattegrond sturen.

Het isoleren van een plafond

Ik zoek een specialist die mijn plafond kan isoleren. Het gaat ongeveer om 35 m2. Het huis wordt momenteel verbouwd en het plafond is opnieuw geracheld. Ik bespreek graag de overige wensen met de vakman.

Partners

Partners van Casius