Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren met cellulosevlokken tussen plafond en vloer in:

Het isoleren met cellulosevlokken tussen plafond en vloer in

We willen met de VVE graag het appartement boven ons isoleren. Ze gaan een nieuwe vloer leggen en dat leek ons een mooi moment om cellulosevlokken in de ruimte tussen ons plafond en hun vloer te spuiten. het betreft een jaren 30 appartement van ca 75m2 Kunt u aangeven wat u schat dat de kosten zijn en wanneer u eventueel van start zou kunnen gaan?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren met cellulosevlokken tussen plafond en vloer in uit heel Nederland:

Parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie

Betreft een parterre appartement met twee woonlagen erboven, wij zijn eigenaar en bewoner van het beneden-appartement. Bovenliggend appartement (1e etage dus) is van een andere eigenaar en wordt verhuurd maar staat momenteel leeg vanwege een aankomende renovatie. De houten ondervloer van dit bovenliggend appartement wordt tijdens deze renovatie door de andere eigenaar voorzien van een geluiddempende ondervloer. Het gebouw dateert van circa 1910, dus er is sprake van een houten balklaag tussen de appartementen, erg gehorig :-( Onze interesse gaat uit naar cellulosevlokken, we zoeken goede thermische en akoestische isolatie. Vlokken kunnen ingespoten via het plafond van ons appartement of via vloer van 1e etage tijdens renovatie van dat appartement. Deze vloer is dan namelijk redelijk toegankelijk. Overigens, het plafond betreft nog het originele plafond met daaronder een laag gipsplaten welke in een later stadium nog wordt afgewerkt. Het boren van gaten is voor ons geen probleem, vraag is dus welke inspuit methode het meest kosten efficiënt is. Het te isoleren plafond oppervlak betreft circa 62 m2, balkdikte weet ik niet precies, 180/200 mm?

Cellulosevlokken in de vloer van de zolder inspuiten

Ik wil de vloer van de vliering en de schuine (dak)gedeeltes van mijn kamers op de 1e verdieping laten isoleren dmv het inspuiten van cellulosevlokken. De schuine gedeelten bestaan uit holle ruimtes met dakbeschot en gipsplaat aan de binnenkant. Dit is ongeveer 12 m2, verdeeld over 4 ruimtes. De (holle) vlieringsvloer is aan de onderkant gipsplaat, daarboven een beetje riet en afgedekt met OSB plaat. Dit is in ong 30 m2, op de vliering één oppervlak en aan de onderkant verdeeld over 4 ruimtes. Totaal te isoleren oppervlak is rond de 42 m2. Het betreft een tussenwoning.

Woning isoleren

Zolder - Ontkoppelde ondervloer op zolder (gehele verdieping) 60,4m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel zolder dmv cellulosevlokken (2,5 m3) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm zijgevels ('knieschotten') dmv cellulosevlokken (2,8 m3) (dak is van buitenaf geïsoleerd) Verdieping - Ontkoppeld plafond eerste verdieping (naar de zolder toe) 53,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm voor- en achtergevel verdieping dmv cellulosevlokken (1,6 m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 13,4m3. Let op: dakterras (achterste deel van het plafond van de eerste verdieping) is dampdicht. Wij begrepen dat we hier beter niet kunnen isoleren tussen de balken. Wat is hiervoor jullie advies om het akoestisch optimaal te krijgen? - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer verdieping (gehele verdieping 68,7m2) let op: overloop is alleen voor verhuurde zolderverdieping) Bgg - Graag als meerprijs optie: Ontkoppeld plafond bgg (met eerste verdieping) 61,2m2 (voor omtrek zie tekening) - Geïsoleerde voorzetwand 13cm (en 30 cm voor achtergevel estetisch) voor- en achtergevel bgg dmv cellulosevlokken (1,9m3) - Isolatie tussen de balken (cellulosevlokken ). Balken 26cm hoog 7 cm breed. 17,8m3. - Graag als meerprijs optie: Ontkoppelde ondervloer bgg (woonkamer + hal + tochtportaal 68,5m2) Let op: in de woonkamer willen we de vloer egaliseren met droogbouwkorrels (verloop +/- 7 cm) hebben jullie hiervoor ook een alternatief voor fermacell? En kunnen jullie ook een systeem dat geschikt is voor vloerverwarming aanbieden? Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer?

Isoleren van vloeren van een houtskeletbouw woning

Betreft Scandinavische houtskeletbouw woning. Wij willen twee verdiepingen gedeeltelijk isoleren tegen geluid. Last van zowel contactgeluid als gesprekken die doorklinken. Cellulosevlokken geschikt? Schat oppervlakte op ongeveer 100m2. Weet niet of de ruimte tussen de vloeren hol is of bv geïsoleerd met glaswol.

Plafond isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de mogelijk bestaande tussenruimte tussen de verdiepingen. De voorkeur gaat uit naar cellulosevlokken in verband met de geluidsdruk van de naastgelegen spoorlijn. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Wil houten een (underlayment) verdiepingsvloer van circa 64 m 2 en houten (MDF) wanden van 30 m2 isoleren met cellulosevlokken.

Isolatie aanbrengen tegen geluid

Ik wil graag de vloer tussen ons en de onderburen laten isoleren met cellulosevlokken. Het gaat om een appartement gebouwd van rond 1926 met houten vloeren. Het oppervlak is ongeveer 50 m2.