Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor muziekkamer geluiddicht laten maken:

Muziekkamer geluiddicht laten maken

Wij denken aan verhuizen. Het toekomstige pand heeft nu een winkelpand. Daar wil ik mijn muziek studio van maken. Ik ben beroepsmusicus, harpist. De kamer is 10,50 x 4,50 meter ongeveer. Parterre. Met bovenburen. Hier wil ik mijn harp atelier in maken maar de buren geen geluidsoverlast bezorgen. Graag zou ik vernemen wat de mogelijkheden en kosten zijn. De postcode is ons huidige huis dus niet van het te isoleren pand, het huis dat we op het oog hebben is op loopafstand.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muziekkamer geluiddicht laten maken uit heel Nederland:

Garage geluiddicht maken

In mijn nieuwe woning in Venhuizen wil ik de garage (ong 6 bij 3) geluiddicht maken tbv een muziekkamer. Welke vakman kan mij van dienst zijn?

Muziekruimte bouwen

We willen een muziekruimte in huis bouwen, waarbij in de andere ruimtes zo weinig mogelijk geluid door kan dringen. Het betreft de ruimte waar voorheen de keuken was, ongeveer 3 bij 4.5 meter. Het zou prettig zijn als er een groter raam in kan dat ook open kan om te ventileren als er niet gespeeld wordt, en dat er een schuifdeur gemaakt kan worden tussen de muziekkamer en de woonruimte. Er zijn twee bestaande deuren die waarschijnlijk ook beter geluidswerend moeten worden gemaakt. Het plafond kan vervangen worden (er zit een slaapkamer boven) en er komt nog een nieuwe vloer in. We zijn op zoek naar adviezen om deze ruimte zo geluiddicht mogelijk te maken. Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Ik ben telefonisch het beste bereikbaar in de ochtenduren of na 17.00 uur.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik wil een muziekkamer van ca 2 x 2 x 2.5 meter geluiddicht laten isoleren. Het betreft een inpandige kamer zonder ramen waarvan 1 muur de buitenmuur is. Ik wil de kamer tegen muziek overlast laten isoleren.