Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geisoleerd plat dak:

Geisoleerd plat dak

Ik wil een dak van 70 m2 isoleren met 1 schoorsteen en 1 dakkapel. Er staan 12 zonnepanelen op bitumen/grind. Binnen subsidieregeling. Graag van buitenaf isoleren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geisoleerd plat dak uit heel Nederland:

Plafond (5 m2) van verbindingsgang tussen woning en aanbouw isoleren

Het plafond in de nieuwe gang (met plat dak) tussen de woning en de aanbouw is niet geisoleerd. Het is een klein plafond van ongeveer 5 m². Er zit een lichtkoepel in en draagbalken van het platte dak. In het plafond zitten dus verschillende 'vakken'. Zou hier cellulose ingespoten kunnen worden ? Of een andere vorm van thermisch isoleren?

Garage bouwen

Wij willen graag naast ons huis (tegen het huis aan) een garage laten bouwen. De afmeting van de garage zal ongeveer 6 x 3 worden. Kunt u het volgende aanbieden: - Complete garage met plat dak - Complete garage met het zelfde dak als onze notariswoning (4 vlakken) - Stenen zullen het zelfde moeten zijn als onze woning( foto beschikbaar) - 2 openslaande deuren - Prijs enkelsteens - Prijs geisoleerd Zijn de prijzen incl. of excl. fundering?

Zolder verbouwen tot een studio

Wij willen onze zolder (40 m2) verbouwen tot zelfstandige wooneenheid met keuken(tje) en badkamer. De zolder heeft een plat dak en is aan de voorkant schuin aflopend. Naast de dakkapel, die er al inzit en opgeknapt moet worden, willen we 2 kleine dakramen laten aanbrengen. Er is electra en wateraansluiting, maar nog geen riolering en verwarming. Dak moet ook worden geisoleerd/verstevigd, zodat we evt. later een dakterras kunnen aanleggen. Kunt u een indicatie van de prijs opgeven?

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.

Dak isoleren en bedekken

Ik wil mijn dak graag laten isoleren. Er ligt nu bitumen op, en nadat het geisoleerd is zou ik er opnieuw bitumen op willen hebben. Het dak bestaat uit 1 punt van 64 m2 en de rest is een plat dak van 160 m2. Graag een offerte hiervoor.

Dak isoleren

Ik heb een deels plat en deels hellend dak. Het platte dak is al geisoleerd, het hellende dak (75 m2) is aan vervanging toe en willen we graag gelijk laten isoleren. Als dit tegelijkertijd met spouwmuur isolatie zou kunnen zou dit fijn zijn

Dak renoveren en isoleren

Op ons dak van 115m2 is over de oorspronkelijke mastieklaag een bitumenlaag aangelegd. Na zoveel jaar is er lekkage ontstaan. Het dak moet gerenoveerd worden, en terwijl dat gedaan wordt ook meteen geisoleerd. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Plat dak van oud huis renoveren en isoleren

Het betreft een oud huis van 100 jaar oud, waarbij zo te zien enkele jaren geleden de gehele dakbedekking vernieuwd is en dit nog in prima staat is. Echter zonder isolatielaag eronder waardoor het nu een 'koud dak' is en we geconstateerd hebben dat er condens druppels aan de binnenzijde van het dakbeschot hangen. Bij 2 van de kamers hebben we Rockwool geplaatst aan het plafond en de andere 3 kamers zijn niet geisoleerd. Ik denk dus dat de isolatie straks ook verwijdert moet worden uit de plafonds van de 2 kamers als hier er een nieuwe isolatielaag op het dakbeschot geplaatst word. Volgens mij is de beste optie dak te voorzien van isolatie met grind erop aangezien dakbedekking nog prima is? Graag jullie advies. Het dak is volledig asbestvrij en circa 40 m2.

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak, dat vanaf de buitenkant beter geïsoleerd kan worden en ik heb boven de ingang van mijn huis (en dat van 2 buren) een kamer zitten, die aan de onderkant geisoleerd moet worden.

Schuur laten metselen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor een te metselen schuur achter in de tuin. We willen de kliko\'s naast het schuurtje stallen maar we willen deze vanuit onze tuin uiteraard niet zien staan. Het is hiervoor mogelijk om de schuur aan de voorkant optisch breder te maken (zodat de kliko\'s daarachter uit het zicht staan), dit kan tot ongeveer 4 meter . De schuur zelf zal een afmeting van 3. 40 x 3. 40 bij 2. 50 hoog mogen krijgen. We hebben neem ik aan een fundering nodig. Voor de achterwand kunnen we gebruik maken van de garagemuur van de achterburen. Het zou dus slechts gaan om 3 muren. De zijmuren hoeven niet mooi afgewerkt te worden, deze vallen buiten het zicht. Alleen de muur aan de tuinkant willen we graag af laten werken met een mooie donkere baksteen die past bij de steen van de aanbouw. Liefst dezelfde steen uiteraard. Dit kunnen we nog wel nagaan. Verder willen we graag 2 deuren in de schuur, 1 aan de tuinkant en 1 aan de achterom kant. Een raam hoeft niet per se. We willen graag een plat dak. De schuur hoeft niet geisoleerd te worden. Graag een offerte voor het maken van deze schuur. Met vriendelijke groeten, Harrielle