Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geisoleerd plat dak:

Geisoleerd plat dak

Ik wil een dak van 70 m2 isoleren met 1 schoorsteen en 1 dakkapel. Er staan 12 zonnepanelen op bitumen/grind. Binnen subsidieregeling. Graag van buitenaf isoleren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geisoleerd plat dak uit heel Nederland:

Dak isoleren en bedekken

Ik wil mijn dak graag laten isoleren. Er ligt nu bitumen op, en nadat het geisoleerd is zou ik er opnieuw bitumen op willen hebben. Het dak bestaat uit 1 punt van 64 m2 en de rest is een plat dak van 160 m2. Graag een offerte hiervoor.

Dak isoleren

Ik heb een deels plat en deels hellend dak. Het platte dak is al geisoleerd, het hellende dak (75 m2) is aan vervanging toe en willen we graag gelijk laten isoleren. Als dit tegelijkertijd met spouwmuur isolatie zou kunnen zou dit fijn zijn

Dak renoveren en isoleren

Op ons dak van 115m2 is over de oorspronkelijke mastieklaag een bitumenlaag aangelegd. Na zoveel jaar is er lekkage ontstaan. Het dak moet gerenoveerd worden, en terwijl dat gedaan wordt ook meteen geisoleerd. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Plat dak van oud huis renoveren en isoleren

Het betreft een oud huis van 100 jaar oud, waarbij zo te zien enkele jaren geleden de gehele dakbedekking vernieuwd is en dit nog in prima staat is. Echter zonder isolatielaag eronder waardoor het nu een 'koud dak' is en we geconstateerd hebben dat er condens druppels aan de binnenzijde van het dakbeschot hangen. Bij 2 van de kamers hebben we Rockwool geplaatst aan het plafond en de andere 3 kamers zijn niet geisoleerd. Ik denk dus dat de isolatie straks ook verwijdert moet worden uit de plafonds van de 2 kamers als hier er een nieuwe isolatielaag op het dakbeschot geplaatst word. Volgens mij is de beste optie dak te voorzien van isolatie met grind erop aangezien dakbedekking nog prima is? Graag jullie advies. Het dak is volledig asbestvrij en circa 40 m2.

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak, dat vanaf de buitenkant beter geïsoleerd kan worden en ik heb boven de ingang van mijn huis (en dat van 2 buren) een kamer zitten, die aan de onderkant geisoleerd moet worden.

Schuur laten metselen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor een te metselen schuur achter in de tuin. We willen de kliko\'s naast het schuurtje stallen maar we willen deze vanuit onze tuin uiteraard niet zien staan. Het is hiervoor mogelijk om de schuur aan de voorkant optisch breder te maken (zodat de kliko\'s daarachter uit het zicht staan), dit kan tot ongeveer 4 meter . De schuur zelf zal een afmeting van 3. 40 x 3. 40 bij 2. 50 hoog mogen krijgen. We hebben neem ik aan een fundering nodig. Voor de achterwand kunnen we gebruik maken van de garagemuur van de achterburen. Het zou dus slechts gaan om 3 muren. De zijmuren hoeven niet mooi afgewerkt te worden, deze vallen buiten het zicht. Alleen de muur aan de tuinkant willen we graag af laten werken met een mooie donkere baksteen die past bij de steen van de aanbouw. Liefst dezelfde steen uiteraard. Dit kunnen we nog wel nagaan. Verder willen we graag 2 deuren in de schuur, 1 aan de tuinkant en 1 aan de achterom kant. Een raam hoeft niet per se. We willen graag een plat dak. De schuur hoeft niet geisoleerd te worden. Graag een offerte voor het maken van deze schuur. Met vriendelijke groeten, Harrielle

Achterzijde over 2 etages uitbouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas aan de achterkant van een woning uit 1958. Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen van 7 meter breed en 4 meter diep, de vraag is of er met deze grote geheid moet worden betreffend de fundering. De uitbouw betreft over twee etages. De bovenste etage met plat dak en goed geisoleerd (label b). De benedenverdieping moet dubbele openslaande tuindeuren krijgen (liefst harmonica deuren). Ook hier voor geld goed isolerende ramen en kozijnen. Afwerking aan de binnenzijde stucwerk en elektra, het blijven twee open ruimtes. Ik wil graag een globale offerte die dient om een bod te doen op een huis.

Afzinkkelder plaatsen in de tuin

Ik wil een (half)verzonken fietsenstalling bij mijn nieuwbouwhuis laten bouwen, bijvoorbeeld van 3x4 meter, met plat dak (begroeid dak). Via een trap met wiel-goot kun je met een (bak)fiets naar beneden lopen. Een garagedeur gaat omhoog open. Binnenin is stallingsruimte voor ca 6 fietsen. De hoogte is stahoogte. Hoeft niet vorstvrij geisoleerd te worden. We denken aan een (half)verzonken prefab bak met plat dak. De bouwgrond is zandgrond, nabij Prinses Margrietlaan in Zeist (momenteel bouwgrond, nog geen exacte postcode bekend).

Bijkeuken en berging laten bouwen

Wij willen aan ons huis een bijkeuken/berging laten bouwen. We twijfelen nog of deze geisoleerd of niet geisoleerd zal worden, dat is afhankelijk van de kosten. Hier zijn de specificaties: - afmeting 7 bij 3 meter - 2 x dubbele deur, 1 x enkele deur - bouwen aan bestaande berging - geisoleerd optioneel - plat dak - eventueel met daklicht - wandafwerking buitenwerk strak (stuc? ) - aansluiting wasmachine en elektra en licht - gestorte vloer, glad afgewerkt.

Plat dak renoveren en isoleren

We willen van ons huis de dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak van ongeveer 90 vierkante meter groot. De huidige dakbedekking bestaat uit een bitumen onderste laag, met daar bovenop een laag isolatiemateriaal. Eventueel kan de huidige bitumen laag blijven liggen, maar het isolatiemateriaal moet vervangen worden. Nadat het dak opnieuw geisoleerd is, willen we dit weer laten afwerken met een extra laag bitumen. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.