Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak isoleren:

Plat dak isoleren

Ik wil graag het dak van mijn huis isoleren, het gaat om ongeveer 80 m2. Het betreft een plat dak dat circa 10 jaar geleden is geplaatst. Of het van binnen of van buitenaf geïsoleerd moet worden laat ik me graag over adviseren. Er ligt bitumen met grind op en het dak is ongeveer 9 meter hoog.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak isoleren uit heel Nederland:

Multi split airco; installatie, afpersen, vacumeren en in bedrijfstellen

Graag een offerte voor het uitvoeren van installatie van een Daikin multi split airco. M.a.w. binnen en buiten installatie (incl. betonboring door plat dak), stikstof druktest (afpersen), vacumeren en in bedrijfstellen. STEK en/of F gassen gecertificeerd s.v.p.

30m2 plat dak vrijstaande berging/veranda

Het leveren en aanbrengen van 30m2 EPDM inclusief plaatsen van twee onderuitlopen rond 63

sedumdak

Graag offerte voor een plat sedumdak van 36 m 6x6 Dak bedekking is ong, 5 jaar geleden vernieuwd

Plat dak garage vervangen

Plat dak 18m2 van garage vervangen: dak verwijderen (incl dakbeschot), 2 lagen bitumen, nieuw dakbeschot 18m2, 7m zinken daklijst

2e verdieping bouwen op plat dak, Woning isoleren en Gevels voegen.

Wij willen op toekomstige hoekhuis (zie foto) (begane grond + 1 verdieping met plat dak) een 2e verdieping realiseren. De koopovereenkomst is reeds mondeling overeengekomen. Ik ben benieuwd wat de prijs is als ik het in dezelfde stijl laat doen. Tevens advies betreffende isolatie gehele woning en advies voegen buitenmuren dus graag een Allround-Aannemer die alle-drie de verschillende projecten kan uitvoeren.

Renovatie/vervanging plat dak

Bitumen dak van ongeveer 45 vierkante meter renoveren/vervangen met EPDM.

Dakraam badkamer

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in onze badkamer (voor licht en ventilatie). Het betreft een plat dak van bitumen en wordt binnenkort vervangen (gereinigd en een nieuwe laag overheen gelegd). Welk dakraam kunt u ons adviseren en wat zijn de geschatte kosten hiervoor inclusief montage? Alvast bedankt!

Bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2)

Van ons aangekochte huis in Ede (sleuteloverdracht 01-09-2020) moet de gehele isolatie opnieuw worden aangebracht. Het betreft totaal circa 105 m2. De woning is 8 meter breed x 14 meter lang en heeft een plat dak.

Zo groot mogelijke lichtstraat aanbrengen in betonnen uitbouwplafond

Ik wil graag in onze betonnen uitbouw (plat dak) aan de achterzijde van de woning een lichtstraat laten plaatsen. Deze lichtstraat hoeft niet open te kunnen. Het gaat om extra licht-inval. De afmeting van de betonnen uitbouw is 5,5 meter breed en 3,00 meter diep. Graag een zo groot mogelijke lichtstraat. Het huidige gesloten plafond van de uitbouw lijkt een betonnen grondplaat te zijn.

Plafond (5 m2) van verbindingsgang tussen woning en aanbouw isoleren

Het plafond in de nieuwe gang (met plat dak) tussen de woning en de aanbouw is niet geisoleerd. Het is een klein plafond van ongeveer 5 m². Er zit een lichtkoepel in en draagbalken van het platte dak. In het plafond zitten dus verschillende 'vakken'. Zou hier cellulose ingespoten kunnen worden ? Of een andere vorm van thermisch isoleren?

Partners

Partners van Casius