Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak isoleren:

Plat dak isoleren

Ik wil graag het dak van mijn huis isoleren, het gaat om ongeveer 80 m2. Het betreft een plat dak dat circa 10 jaar geleden is geplaatst. Of het van binnen of van buitenaf geïsoleerd moet worden laat ik me graag over adviseren. Er ligt bitumen met grind op en het dak is ongeveer 9 meter hoog.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak isoleren uit heel Nederland:

EPDM op bungalow

Graag een offerte, dit betreft ca. 160 m² plat dak, nog te bouwen bungalow. Incl. min. 10 cm isolatie tbv van een 0.3 EPC waarde.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze dakopbouw 35 m2 kan realiseren. De huidige situatie is nu dat we een plat dak hebben en we willen graag een platdak met aan beide kanten een dakkapel (zie foto's). We zouden graag geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden en de casco prijzen en meerprijs. – Constructieberekeningen – Bouwvergunningen – Vloer – Trap – Dakkapellen - Kunststof kozijnen met dubbel glas - Goede dik dakisolatie en muurisolatie omdat we dichtbij Schiphol wonen. Vergunning moet nog worden aangevraagd, omdat ik de tekening van de opbouw hiervoor nodig heb (ik heb wel een hard-copy van mijn buurman)

Dak bedekken met EPDM

Ik wil EPDM aan laten brengen. Het is een plat dak met 2 lichtkoepels, Het dak is ongeveer 6,5 x 4 M. De koepels zijn 1,40 m x 0,95 M. Het betreft een uitbouw.

Heipalen slaan voor uitbouw of tuinkamer

We willen een tuinkamer/uitbouw maken achter onze garage. Ivm de veen (?) grond is het nodig om te heien. We willen een uitbouw van ca 5 bij 4 meter maken. De opbouw zal van hout zijn met plat dak. De wanden zullen dicht zijn en de voorkant is een glaswand. De ruimte is bereikbaar via onze poort of door de garage.

Platdak uitbouw vervangen door PVC en lekkage verhelpen

Wij hebben een uitbouw aan ons huis met plat dak afmeting ongeveer 6x4m dat lekt. Waarschijnlijk moet een deel vervangen worden. Midden op het dak zit een dakraam/koepel. Kunt u een prijsindicatie geven voor PVC? en op welke termijn kunt u vervangen? Het dak zelf is nu van bitumen en ligt op ongeveer 3 meter hoogte.

Dakrenovatie

Omdat wij zonnepanelen willen laten plaatsen op het dak moet de huidige bitumen vervangen worden. Omdat dan toch de bitumen laag verwijderd moet worden kunnen we net zo goed meteen isoleren. Vandaar dat ik naar een dakdekker opzoek ben die ook kan isoleren (of een isolatiespecialist die ook kan daken kan bedekken) Het huis is een rijtjes huis waarbij de buren niet mee doen met het vervangen van de bitumen laag zal er een waterscheiding bij beide buren gemaakt moeten worden. Het dak bestaat uit een deel plat dak én deel schuin dak. Het schuine dak hoeft niet vervangen te worden De oppervlakte bedraagt ongeveer 15 m2.

Dakdoorvoer laten plaatsen

I.v.m. plaatsen extra zonnepanelen hebben we een extra dakdoorvoer nodig vanuit technische ruimte. Het gaat om een plat dak, waar we een dakdoorvoer met 5 cm. diameter plus paddenstoel op dak willen. Uitvoering op korte termijn.

Dakopbouw garage

Plaatsing gebroken dak hoogte 2.35 op plat dak garage. Het is een plat dak van ongeveer 3 x 5 meter. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in onderling overleg. Ik heb geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren

Het betreft een huis uit 1899. Er ligt op het platte dak bitumen met een 20 mm foam achter spul eronder. Het schuine dak heeft pannen, en onder de pannen dampremmende folie. Het plafond ligt er al uit, dus er kan makkelijk bij houten spanten en direct onder het dak gewerkt worden. Is ongeveer 50 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Dak opnieuw bedekken

Betreft een garage die met de buurman wordt gedeeld. ongeveer 5 x 7 meter. Welke bedekking (en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Momenteel ligt er bitumen.

Partners

Partners van Casius