Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie:

Nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie

Graag zou ik het dak van mijn nieuwbouwhuis laten isoleren. Het gaat om een houten skelet en het dak is heel licht schuin, maar geen puntdak. Er moet 100 - 150 m2 geïsoleerd worden en een aantal kleinere delen. Ik heb iets over de mogelijkheid gelezen om de isolatie te spuiten. ik zou graag willen weten of dit ook mogelijk is en wat dit zou kosten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie uit heel Nederland:

Platte dak vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van een platte dak. Alleen het lage deel (hoge deel is nieuwbouw, nog niet aan vervanging toe). Zie foto voor uitsnede van terras en lichtkoepels

Schetsplan uitbreiding bestaande dakopbouw

Als 3e verdieping hebben wij een dakopbouw die vanuit de nieuwbouw omstreeks 2000 geplaatst is. Deze beslaat slechts een deel van het dak oppervlak. Om +/-30 m2 ruimte te winnen willen wij deze uitbreiden over het gehele dak. Om er achter te komen of dit überhaupt mag in de straat waar we wonen moeten we een schetsplan indienen bij de gemeente. We zoeken iemand die dat schetsplan kan maken volgens de gestelde eisen.

Lichtkoepel, dakraam of lichtstraat plaatsen in een dak van kanaalplaten

In onze uitbouw van 1,20 meter diep (5,5 meter breed) willen we meer licht. De uitbouw is bij de nieuwbouw aangebouwd (bouwjaar 2007). Het plafond van de woonkamer loopt naadloos over in de uitbouw. Het dak van de uitbouw is (voor zover ik weet) een beton kanaalplaat.

Tyrem dakraam laten monteren + regelen gootstukken

Ik wil graag een dakraam Tyrem 500 wit met afmeting 55 x 78 cm gemonteerd hebben door mijn dakelementen heen (dus het dak uitzagen). Het dak is geplaatst bij de nieuwbouw in 2001. Ik heb zelf het dakraam, maar de gootstukken ontbreken. Indien het mogelijk is deze apart benoemen in de prijsopgave. Het materiaal dat vrij komt van het uitzagen van het dak, kan ik zelf wegbrengen.

Dak renovaties

Eisen vervangend dak woningen Vogelbuurt Scope • De vervanging betreft vier types daken, alle met asbest houdende golfplaten: o Dak twee laags woning (koude vliering, huidige isolatie in vliering vloer o Dak drie laags woning (dak is beperkt geïsoleerd en vormt schuin plafond van slaapverdieping) o Dak aangebouwde bergingen (dakplaten met 2 cm PUR onder de golfplaat, ruimten onder dak deels verwarmd (hal wc)) o Dak vrijstaande bergingen (golfplaten op gordingen). • De vervanging betreft de goten (de zinken kilgoten tussen de daken en de woningen, boven op de scheidende muur tussen twee woningen en de goot bij een hoekwoning. • Daarnaast moeten mogelijk ook de goten bij de bergingen vervangen worden Asbest • Voor alle 4 types daken moet conform de vigerende asbestregelgeving: de specifieke asbestinventarisatie worden uitgevoerd, de golfplaten en de met asbestvezel gecontamineerde materialen worden verwijderd en de sanering worden vrijgegeven. Architectonische kwaliteit • De 4 types daken moeten qua aanzicht bij elkaar passen. Dit betekent niet dat ze exact aan elkaar gelijk moeten zijn. • Niet alle woningen doen mee. Een goed betaalbaar plan kan mensen nog over de streep trekken, maar er zullen altijd woningen blijven die niet mee doen. De mix nieuw en oud moet voldoen aan welstand criteria. • Architectonische kwaliteit binnen minimale kosten. Dan blijven mensen mee doen, bij hogere kosten zullen mensen afhaken en wordt het beoogde architectonische effect op buurtniveau tenietgedaan. Warmte weerstand • Voor de daken van de twee- en drielaags woningen en de aangebouwde bergingen dient de uiteindelijke R waarde van het dak groter dan 3,5 te zijn. Dit is een eis die voortkomt uit veel gestelde voorwaarden bij financiering en subsidie. • Voor de bovengenoemde daken wordt gestreefd naar een R-waarde van 6, conform het vigerende bouwbesluit voor nieuwbouw.

Nieuwbouw dak bedekken met PVC

Graag laat ik het dak van een nieuwbouw woning bedekken met PVC dakbedekking in de kleur wit en van 1.5 mm dik. Het gaat om het leveren en aanbrengen. Graag ook PIR isolatie Rc 6.0, rand afwerking, hwa en nood overstort inplakken. Het gaat om 1500 m2.

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Stucwerk nieuwbouw

Het plafond van 195 m2 bestaat voor 60 m2 uit hellend dak plafond en andere helft vlak plafond. Daarnaast wil ik 280 m2 wanden laten stucen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwbouw woning glad pleisteren

Ik zou graag de muren in wit glad gepleisterd, willen hebben zodat het meteen klaar is. Ik heb ook een paar houtvezelplaat muren. En een zolder dak . Gaat om nieuwbouw woning, totale oppervlakte is 216 m2.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.