Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolder en kruipkelder isoleren :

Zolder en kruipkelder isoleren

Ik wil graag mijn zolder en kruipkelder laten isoleren. Het huis is gebouwd tussen 1934 en 1936, en het gaat om 50 m2. Graag zou ik ook willen weten wat voor materiaal er gebruikt gaat worden en wat de methode is.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder en kruipkelder isoleren uit heel Nederland:

Asbest uit kruipruimte en van zolder verwijderen

Ik wil het huis kopen. Bij het bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat er asbest aanwezig is. Advies verwijderen. Betreft riolering in de kruipkelder (totaal ongeveer 5 meter) en het ventilatiekanaal. Op zolder is daarvan ongeveer 1 meter zichtbaar.

Verwarmingsbuizen in muur leggen en opnieuw stucen

In de woonkamer willen we graag de verwarmingsbuizen in de muren verstoppen. Dwz: muren uitslijpen, verwarmingsleidingen in de muren leggen, wellicht via kruipkelder door de vloer bij verwarming laten uitkomen, afwerken en muren opnieuw stucen zodat er niets meer te zien is van het slijpwerk. Aantal m2 stucwerk weet ik niet precies, afhankelijk van of de hele wand moet of alleen de stukken bij de leiding. Hele wand is 10 m2. Optie om het op een andere manier te doen: vanaf zolder buizen naar onder de vloer van BG laten lopen en daar weer omhoog laten komen. Is dit een mogelijkheid? Graag bespreken wij met een vakman de mogelijkheden.