Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie cq kruipruimte isoleren:

Vloerisolatie cq kruipruimte isoleren

Ik woon in een parterre in een gebouw uit de jaren '50. De woning heeft 3 afgesloten kruipruimtes. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor vloerisolatie of het isoleren van de kruipruimtes. De oppervlakte van de woning ligt tussen de 50 en 100 m2. Dit dient door de vakman te worden opgemeten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie cq kruipruimte isoleren uit heel Nederland:

Spouw- en vloerisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie van 4 gevels en vloerisolatie aanbrengen. Oppervlakte van het huis is ongeveer 10 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping. Meer is nu niet bekend over de gevel, graag even komen kijken. Welke methode hanteert u voor het isoleren van de gevel cq. vloer? Wat adviseert u ons en wat zijn de kosten? Graag op korte termijn uitvoeren.

Garage inrichten tot werkruimte

Ik wil een werkruimte maken van mijn garage c.q. schuur. Deze heeft nog geen elektra en wateraan-/afvoer. Er is een plat dak, bakstenen muren en betonvloer. Isolatie is een wens maar er is weinig budget en het moet ook wel nut hebben om te isoleren. Er komt een electrische kachel in evt. aangesloten op zonnepaneel. Ik wil graag een offerte sowieso voor elektra (evt. ook zonnepaneel) en wateraan-/afvoer (de garage staat op ruim 7 meter van het huis). Als 2e een offerte voor muurisolatie en vloerisolatie. De garage is 20 m2 waarvan 2 muren m.n. ramen en deuren dus slechts 2 dichte muren.

herenhuis uit 1911, koud en tochtig. Met ...

herenhuis uit 1911, koud en tochtig. Met name via kelder en kruipruimte veel warmteverlies vanuit de woonkamer. Wij willen dit op twee manieren verminderen: 1. vloerisolatie aanbrengen in woonkamer (40 m2) cq kelder/kruipruimte. De vloer mag niet weg! 2: Op begane grond en op 1e verdieping dubbele beglazing aanbrengen. Op enkele plaatsen glas in lood; deze moet op een of andere manier behouden blijven. Dit graag voor de komende winter uitvoeren.