Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor slaapkamer geluiddicht maken:

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik wil mijn slaapkamer geluiddicht laten maken, het geluid komt van de lift, contact geluid van de lift
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer geluiddicht maken uit heel Nederland:

Slaapkamer geluiddicht laten isoleren

Ik wil mijn slaapkamer geluiddicht laten isoleren. Afmeting LBH 4 x 3 x 2.50 meter. Gebouw is van beton. De bovenburen hebben kinderen en laten vaak spullen vallen. Dat levert hele scherpe geluiden op dat op hameren lijkt. Er is ook sprake van geluid van schuiven, bonken en met hakken lopen.

Scheidingswand plaatsen met schuifdeur

Opsplitsen woonkamer om extra slaapkamer te maken. Meer informatie: - breedte 5160 mm - hoogte 269 mm Scheidingswand dient geluiddicht te zijn door middel van isolatie. Graag frame met hout. Tevens een een deuropening voor een schuifdeur op rail. Verder rekening houden met klein elektrawerk. Opdracht zal 1e week van mei moeten worden uitgevoerd. Materiaal opnemen in de offerte.

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluidsdicht maken, zowel van buiten naar binnen als andersom. Het is erg gehorig want het is een oud appartement. Het gaat om 2 of 3 muren en het plafond.

Slaapkamer geluiddicht isoleren

Ik wil een slaapkamer laten isoleren tegen geluid (muren links en rechts van het bed op de tekening). Voornamelijk tegen het geluid van de buren die je door het huis hoort lopen. Graag informatie en een offerte over wat er precies geïsoleerd dient te worden om dit probleem te verhelpen. Het zijn betonnen muren en een betonnen vloer.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik woon aan een drukke weg en slaapkamer zit aan de straatkant. Ik zou deze kamer graag geluidsdicht maken.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik heb een klein slaapkamertje die ik graag geluidsdicht wil maken voor geluiden van buitenaf. Zodat ik gewoon kan slapen als mijn graag feestvierende buren weer eens bezig zijn. De slaapkamer is 7. 35 m2 en het is een huurhuis. Ik zou graag weten of er mogelijkheden zijn.

Muur geluiddicht maken

De tussenmuren met de buren in de 2 slaapkamers zijn erg gehorig. Deze muren zouden wij graag van geluidsisolatie willen voorzien. Muurafmeting slaapkamer 1: circa 304 x 237 cm + schoorsteen 30 x 80 x 237 cm. Muurafmeting slaapkamer 2: circa 340 x 240 cm. Onze voorkeur gaat uit naar een vorm van geluidisolatie welke zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Slaapkamer geluiddicht laten maken

Ik wil mijn zolderkamer geluiddicht laten maken. Het betreft een schuin dak die verdeeld is met vier grote balken, de ruimtes daartussen zijn ongeveer 140 X 230 cm (in totaal 7 panelen) en een constructieruimte voor de ketel. Het betreft geluidsoverlast door lucht (lawaai weg & muziek van buiten).

Muur geluidsdicht laten maken

Ik wil de muur van mijn slaapkamer naar de buren goed geluiddicht laten maken. De muur is ong. 4,30 meter lang en 2,70 meter hoog. De muur is nu dun, soort gipswand, en zeer gehorig.

Voorgevel neerhalen en opnieuw opmetselen

Vanwege geluidoverlast (café- en stadsgeluiden) en de wens voor een betere nachtrust wil ik graag de voorgevel van een slaapkamer opnieuw laten opbouwen. Het betreft een muur van een balkon met 2 raam-kozijnen waarvan 1 met een een raam die naar buiten open gaat en 1 gewoon-raam met daarnaast 1 deur. De muur zelf is 5.20 meter breed en 2.50 meter hoog en de dikte is 14 centimeter. Aan de binnenkant zit gips-plaat en het klinkt hol als er tegenaan geklopt wordt. Aan de buitenkant zitten houten stroken en ik weet niet of er steen aan de binnenkant zit, het zou een houten constructie kunnen zijn. Om het goed geluiddicht te kunnen maken zou 3-dubbel glas nodig zijn en een solide deur zonder raam. Ook zou er dik en zwaar isolatie materiaal nodig zijn om het geluid-dicht te maken. Wat is eventueel aan te bevelen om dit doel te bereiken? Eventueel kleinere of minder ramen. Lastigheid bij deze opdracht is een rolluik die recent geplaatst is. Deze moet dan eerst weggehaald worden en eventueel erna weer terug geplaatst worden. Het is ook op de 2e verdieping maar wel van binnenuit bereikbaar op het balkon. 2e optie: Misschien is het ook mogelijk om de spouw (als die er is) met een zwaar materiaal te vullen en verder alleen de ramen te vervangen met beter isolerend glas en een betere deur. Maar daarvoor zou een vakman het eerst moeten beoordelen. Een globale kosten indicatie voor de eerste en de 2e optie is voorlopig genoeg omdat het best bewerkelijk is en ik op basis van de prijs moet afwegen of het haalbaar is.