Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte onder appartement isoleren:

Kruipruimte onder appartement isoleren

I would like to insulate the crawl space to protect the flooring and to help improve heat loss under the floor. I live in a ground floor apartment (100 square metres) and would like to avoid any damp/water issues and to help insulate the crawl space.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte onder appartement isoleren uit heel Nederland:

CV ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Graag willen wij de cv ketel vervangen. Daarbij een nieuwe thermostaat (draadloos heeft de voorkeur.). Ook willen wij 2 radiatoren geplaatst hebben in de woonkamer. Hier is nog geen leidingwerk aanwezig (we onder de vloer bij de cv ketel al de aansluitingen). Graag willen wij voor een radiator van ongeveer 120 x 60 cm en achter 60 x 90 cm (dit zijn nog geen exacte maten. Het gaat om een begane grond appartement met kruipruimte.

Isolatieschelpen kruipruimte

Graag wil ik voor 3 appartementen een offerte ontvangen voor het plaatsen van schelpen in de kruipkelder. Het betreft om 55 m2 per appartement. Elke woning heeft een eigen kruipluik dat goed toegankelijk is. Er zal ongeveer 30 a 40 cm hoog aan schelpen gestort moeten worden.

Vloerbalken vervangen en wanden impregneren

Uit een bouwkundig rapport van ons appartement is naar voren gekomen dat de vloerbalken gedeeltelijk moeten worden vervangen/ijzeren schoenen moeten krijgen. De helft is wel al gedaan. De wanden moeten aan de binnenzijde geïmpregneerd worden, tegen optrekkend vocht. De kruipruimte/kelder is 1,5 meter hoog en toegankelijk via 2 luiken met trap. Deze is circa 40 m2. Het appartement is verkocht onder voorwaarde dat de herstelwerkzaamheden in 2018 worden uitgevoerd. Ik heb zo spoedig mogelijk een offerte nodig voor de VVE aangezien zij moeten mee betalen.

Zwam, houtworm en vochtsanering

Degene die mijn woning wil gaan kopen heeft een bouwkundige keuring laten doen. Hier is het volgende geconstateerd: Tijdens de inspectie deels zichtbaar zie kruipruimte. De houten vloer is deels zichtbaar bij het watermeter luik. Hier is zichtbaar dat de vloer niet is geïsoleerd. In de vloerconstructie zijn sporen van houtworm aangetroffen. U wordt geadviseerd voor de koop de vloer te laten inspecteren door een gespecialiseerd bedrijf in verband met bestrijding en eventueel herstel van de vloer. Graag ontvang ik van u na inspectie een offerte voor bestrijding en eventuele herstelkosten. Ik heb een beneden appartement en ben derhalve onderdeel van een VvE, de voorzitter heeft mij gevraagd een aantal offertes op te vragen. Offertes dienen voor 15 september aanstaande aangeleverd te zijn, dan kan het nog worden meegenomen in de VvE vergadering.

Aardpen slaan

Het werk is al volgt: * aardpen slaan in kruipruimte, aansluiten op meterkast appartement 2-hoog. * aansluiten 2 extra appartementen, 1 en 3-hoog, op dezelfde aardpen graag als optie opgeven in uw prijsindicatie * graag ontvang ik uw uurtarief + materiaalkosten

Draagmuur slopen en balk plaatsen met constructieberekening

Het verwijderen van een dragende muur van 18 cm dik en 2,5 m lang met een deur er in. In een appartement op de begane grond Waarbij onder de vloer een kruipruimte is. Er zijn nog 2 verdiepingen boven de begane grond. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden en ik moet nog goedkeuring krijgen van de VVE.

Houtworm in de kruipruimte bestrijden

Namens de VvE van een complex met 3 appartementen uit bouwjaar 1938 wil ik een offerte aanvragen voor de bestrijding van houtworm.In een deel van de kruipruimte is actieve houtworm geconstateerd (gaatjes). Een andere deel van de kruipruimte moet ontdaan worden van isolatieplaten en moet mee worden gegast. Ook moet worden gedacht aan een nieuw vorm van isolatie voor het appartement op de begane grond in een vorm die de toegang niet belemmerd. Ik hoor graag wat de de gevolgen van de bestrijding zijn voor de inwoners en omwonenden.

Wandcontactdozen en lichtpunten aanpassen

We hebben de details aangegeven in bijgevoegde plattegrond van ons beneden-appartement. Voor nieuwe/te verplaatsen leidingen is een mooie droge kruipruimte beschikbaar. Globaal zijn dit de werkzaamheden: 1) Verplaatsen van enkele bestaande wandcontactdozen (naar beneden, ingefreesd); 2) Bijplaatsen van enkele wandcontactdozen (ingefreesd); 3) Bij een te verplaatsen keuken: aansluitingen voor inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koelkast (behoeft mogelijk uitbreiding groepenkast, ? , al is de groepenkast van recente datum); 4) Bij verplaatsen wasmachine: aansluiting voor deze groep mee verplaatsen naar andere ruimte; 5) Verplaatsen van één of twee lichtpunten, één lichtpunt toevoegen. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei).

Gaten in de betonvloer laten boren

Voor het installeren van 5 radiatoren, met onder-aansluitingen, wil ik in totaal 10 gaten met een diameter van 25 mm geboord hebben. Tevens dienen er 2 gaten van 40 mm geboord te worden voor de CV leidingen. Het betreft een appartement op de begane grond met kruipruimte. Totale dikte van de vloer is ongeveer 30 cm, exclusief aanwezige grenen parketvloer. De werkzaamheden dienen op 6 of 7 april 2017 te worden uitgevoerd.

Loodgieter- en leidingwerk uit laten voeren

In mijn gangkast zou ik graag een apart toilet willen. Het gaat om een appartement op de begane grond en in de ruimte waar het is, is tevens een luik aanwezig naar de kruipruimte. Een aansluiting voor een fonteintje in de hoek is ook wel handig. Daarnaast is er 1 leiding/afvoer die verlegd moet worden van de slaapkamer naar de keuken, 2 meter verder. Ook als de wc af is zal er in de badkamer nog een klus zijn, maar ik doe het in fases, dus dat komt later. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer kost. Het daadwerkelijk maken van de wc et cetera heb ik al iemand voor.