Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor elektrisch gasfornuis aan laten sluiten:

Elektrisch gasfornuis aan laten sluiten

Ik heb amica elektrisch gasfornuis gekocht maar er zitten geen kabel en geen aansluiting in mijn keuken ik wil gedraag aan laten sluiten door die verstand van hebben wat zal dat kosten ?
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrisch gasfornuis aan laten sluiten uit heel Nederland:

Groep aanleggen voor elektrisch koken

Momenteel hebben wij een gasfornuis en willen overgaan op elektrisch, keramisch koken. Daartoe is een aparte groep en een vijfpolige contactdoos nodig om de juiste stroomvoorziening te krijgen. De meterkast, in de gang, is op 3 meter afstand van de keuken.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijfpits gasfornuis van 90 cm breed (inbouw). Dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis (inductie). Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten. Deze is wel nog nodig voor de verwarmingsketel. Ik heb nog een niet gebruikte groep hiervoor. Graag offertes met en zonder nieuw fornuis.

Oude koperen waterleiding vervangen

Vervangen waterleiding van ongeveer 15 meter, waterslag meter plaatsen en verwijderen gasleiding naar gasfornuis keuken. Huis uit 1956, koperen waterleiding op beneden verdieping lekt, waarschijnlijke oorzaak is waterslag in de leiding van het waterreservoir WC. Leidingen zijn oud en zitten ook niet goed vast. Ze lopen in het zicht, boven langs de muur, dit kan zo blijven. Ik zou graag alle waterleidingen op de beneden verdieping willen vervangen. Gasleiding van keuken naar meterkast verwijderen, ivm met overstappen op elektrisch koken. Graag totaalprijs.

Elektrisch fornuis en oven aansluiten

Ik heb een vraag over een elektrische gasfornuis aansluiten. Ik ben verplicht om elektrisch te koken vanuit de woningbouw. - Ik heb een Perilex stopcontact. Ik ben niet echt bekend met alles maar heb waarschijnlijk ook de, - 3-fasen stroomvoorziening vanuit dat stopcontact. Nog geen kabel en stekker. Mijn vraag is: Ik kan het niet aansluiten. Hebben jullie de service om de elektrische gasfornuis ook zelf aan te sluiten? Zo ja wat zijn de totale kosten? Ik hoor gauw van u.

Nieuw stopcontact in keuken maken

Ten behoeve van eenvoudig gasfornuis met elektrisch oven. Uitsparing in wand, direkt naast meterkast, al aanwezig.

Uitbreiden van de groepenkast in een nieuwbouwappartement

Mijn nieuwbouw studio wordt begin 2018 opgeleverd, in week 4,5 of 6. De originele keuken heeft alleen een gasfornuis, maar de keuken die ik graag wil heeft een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en keramische kookplaat. Daarom heb ik gevraagd of de groepen uitgebreid moeten worden en kreeg daarop dit antwoord: 'Voor de aansluitpunten zie 0-tekening keuken (zie bijlage). T.b.v. eventuele vaatwasser, boiler, oven, elektrisch koken zijn loze leidingen aangebracht naar de meterkast, die bedraad kunnen worden. Wel dient de groepenkast in de meterkast hiertoe uitgebreid te worden. T.b.v. de keuken zijn in de meterkast geen aparte groepen aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave met daarbij hoeveel extra groepen ik nodig zal hebben.

Elektrische kookplaat repareren

Ik heb een elektrisch gasfornuis, op de elektrische kookplaat welke vastzit aan de oven heb ik een citruspers laten vallen waardoor er scheuren en putten op de kookplaat zitten. Het is een indusit fornuis type (K6C51X).

Defect elektrisch fornuis repareren

Defect eektrische gasfornuis repareren

Elektrakabel voor het gasfornuis verlengen

Ik heb een 2e hands Etna gasfornuis gekocht, maar de elektriciteitskabel naar het stopcontact (boven het aanrechtblad) is te kort. De oven van het fornuis werkt elektrisch. Ik wil graag de kabel laten verlengen.

ATAG gasfornuis repareren

Ik heb een gasfornuis van de merk ATAG waarbij het kookgedeelte op gas werkt en de oven elektrisch. Het gedeelte waar ik reparatie voor wil is de oven. De oven heeft voorheen gewoon goed gewerkt en op een bepaalde moment deed die het niet meer, als ik het aan wilde doen dan sloegen de stoppen door en het stroom viel uit tot een paar keer toe. Ik heb vervolgens de stekker van de koelkast eruit gehaald en toen viel de stroom niet meer uit maar nog steeds deed de oven het niet. Het licht van de oven gaat wel aan maar hij verwarmd niet! Graag hoor ik of u een oplossing heeft voor dit probleem