Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van een plat dak van een aanbouw:

Isoleren van een plat dak van een aanbouw

Ik ben in eigen beheer een aanbouw aan mijn woning aan het maken van 30 m² met een plat dak. De muren staan inmiddels en ik ben er aan toe om het dak te gaan plaatsen. Ik wil graag advies en een offerte ontvangen voor het isoleren van het dak. Ik wil weten welke isolatie hier het meest geschikt voor is en wat het kost om dat te plaatsen aan de buitenzijde of binnenzijde.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van een plat dak van een aanbouw uit heel Nederland:

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Met pannen gedekt dak moet langs buiten geisoleerd worden. De dakpannen ook weer terug plaatsen. Betreft ongeveer 120m2. Betreft perceel Hertenlaan 40 te Apeldoorn

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om het isoleren van een bestaand plat bitumen dak van 3 bij 3 meter van de bijbouw met daarop een dakkoepel van 1,2 bij 1,2 meter die moet vervallen. De houten platen langs het dak zijn ook niet meer 100 % ondanks dat deze geschilderd zijn. Wij willen graag een goed geisoleerd plat dak met bitumen afdek. Als het nodig is de platen langs het dak vervangen en geen dakkoepel meer.

Plat dak isoleren

Betreft een plat dak van 330 m2 met 5 lichtkoepels ( totaal ca 30m2) Verwijderen bitumen dakdekking Aanbrengen isolatie met OSB 9mm gipsplaten Afwerken bitumen.

Plat dak isoleren

Er ligt nu bitumendakbedekking. en een extra laag is aangebracht in 2002. Totaal circa 180 m2, waarvan 150 m2 geïsoleerd met 4 cm vapotherm en de rest rond 2000 is aangebouwd en geïsoleerd tot rc 3,0. Het boeiboord red cedar is rond 2000 nieuw aangebracht en nog van goede kwaliteit. Ik wil graag weten hoe het dak beter kan worden geïsoleerd en wat de kosten zijn. Kan de isolatie over de bestaande dakbedekking worden aangebracht of moet dit worden verwijderd? Graag contact voor afspraak diagnose en offerte.

Plat dak met bitumen en grind extra isoleren

Het is een plat dak met bitumen en grind van circa 500 m2. Het dak ligt er nu zo'n 15 jaar en is qua isolatie toe aan een opwaardering. Ik heb begrepen dat het mogelijk is op het bestaande bitumen isolatie materiaal aan te brengen en daar weer een beschermlaag over heen te leggen. Graag uw advies en een passende offerte.

Plat dak laten verbeteren

Het platte dak moet gerenoveerd worden. Het dak is ongeveer 80 m2. Naast renoveren willen wij ook isoleren. Het isolatie materiaal hebben wij al in huis. Ook moet een lichtkoepel vervangen worden. Daarvan hebben wij ook het materiaal.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ongeveer 37 m2 cellulose dakisolatie met een dikte van 14 cm (tussen de balken). Ongeveer 36 m2 cellulose wandisolatie (HSB) met een dikte van 19,5 cm en ongeveer 25 m2 cellulose wandisolatie (systeemwandjes) met een dikte van 7 cm.

Plat dak isoleren langs binnen

Gaat om het isoleren van een badkamer en slaapkamer, waarboven een dakterras is, waardoor het dak van boven niet open kan. Gaat om ongeveer 24 m².

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Plat dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Isoleren van een bijholte met een plat dak van binnenuit. Het gaat om een oppervlak van 21 m2. Het dak is 2,80 meter hoog.

Plat dak van de binnenzijde isoleren

We willen graag 1 derde van onze garage ombouwen tot bijkeuken. Dat gedeelte van het plat dak zou dan geïsoleerd moeten worden. Het huidige dakleer zit er ongeveer 10 jaar op. De oppervlakte is ongeveer 15 m2. Daarnaast zouden wij graag advies willen ontvangen of het andere stuk van de garage ook gedaan moet worden, dit is ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius