Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie onder houten huiskamervloer:

Vloerisolatie onder houten huiskamervloer

Ik wil graag een offerte voor vloerisolatie van de houten huiskamervloer met bodemfolie en thermokussens. * Soort woning: parterre tussenwoning uit 1886 * Eén ruimte, huiskamer met luchtverwarming * Grootte: 45 m2 * Houten vloer * Kruipruimte: 80-100 cm, zandbodem
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie onder houten huiskamervloer uit heel Nederland:

Vloer isoleren

Vloerisolatie middels peur, oppervlakte is 50 m2

Badkamer verbouwen/vergroten, muur verplaatsen

Begin september krijg ik de sleutels van een leuk jaren '30 huis in de Jordaan. Een en ander is echter wel verouderd en met name de badkamer is aan het einde van zijn latijn. Naast het verbouwen van de hele badkamer (niet zo veel te redden) wil ik eventueel ook gebruik maken van de gelegenheid om de badkamer te vergroten: als de "knik" die nu in de gang zit door de meterkast weggewerkt kan worden, dan zou het ruimte bieden om de badkamer een aardig stuk groter te maken. (zie bouwtekening voor illustratie van het idee). Overig werk dat ook nog beschikbaar is: - verwijderen (doodlopend en niet functioneel) stuk regenpijp die binnen van houten plafond naar binnenkant voorgevel loopt, - Weghalen oude vloer (komt nieuwe vloer incl. isolatie voor in de plaats), - Weghalen CV-installatie (komt vloerverwarming voor in de plaats), - Verven/stucen muren c.a. 50 m2, - Installeren aardlekschakelaar en wegwerken bedrading. Verder zijn er al offertes voor vloerisolatie/verwarming/visgraatvloer en isolatie van plafonds met cellulose en gipsplaat, deze twee werkzaamheden zouden idealiter rond de zelfde tijd plaats moeten vinden.

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 25 m2. Hieronder is een kruipruimte die niet bereikbaar is. Het is een houten balkenvloer waar een parketvloer op ligt. Er is geen kruipluik aanwezig. De buren hebben via een kelderruimte iets onder de vloer laten spuiten, via de buitengevel is er naar de kelder binnen gegaan. Wij hebben ook iets van een restant van een kelder. Is het mogelijk onze kelder ook op een of andere manier te isoleren? En wat zijn dan de kosten? Mogelijk schelpen aanbrengen want we willen iets wat voor ongedierte niet aantrekkelijk is.

Kruipruimte laten isoleren

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsaanvraag voor het aanbrengen van vloerisolatie in de kruipruimte van een oude vrijstaande woning uit 1955. De vloeroppervlak is ongeveer 55 m2 en heeft houten vloeren. De kruipruimte is ongeveer 40 cm hoog.

Vloeradvies en -renovatie

Huidige situatie: houten balken met hout en eikenhouten vloer zonder isolatie. Graag zouden wij kosten (totaalprijs) willen weten van het storten van betonvloer inclusief vloerverwarming en vloerisolatie. Het is 28 m2. De kruipruimte is momenteel minimaal en zeer lastig van onder te bereiken.

Extra ventilatieopening in de kruipruimte maken

Ik heb mijn kruipruimte volledig vrijgemaakt van puin, kruipruimte is nu minimaal 45 cm hoog tot aan houten vloer, ter voorbereiding op vloerisolatie met EPS-parels. Om de ventilatie van het kruipruimte te verbeteren wil ik graag, minimaal 3, extra ventilatieopening in de buitenmuur naar de kruipruimte. Ik heb de vloer nu openliggen, luiken in houten vloer, waardoor de buitenmuur nu optimaal bereikbaar is. Graag ontvang ik voor deze klus een offerte.

Houten vloer van een hoekwoning laten isoleren

Graag een offerte voor vloerisolatie. Het betreft een houten vloer, hoekwoning. Ongeveer 65m2

Aanbouw met vloerverwarming neerzetten

Wij gaan een woning kopen in Wormerveer, een vrijstaande woning. We willen een aanbouw achter de woning van 4 meter breed en 2 meter diep. Het huis is van steen met een houten vloer. Dus niet beton zoals de aanbouw waarschijnlijk wel zal zijn? De aanbouw moet onderheid worden en ik zou daar graag vloerverwarming willen. In het huis is geen vloerverwarming en geen vloerisolatie. De vloerisolatie moet aangebracht worden en de vloerverwarming ook. Indien dat mogelijk is. De begane grond is 6.55 x 9.40 meter en heeft een open keuken, woonkamer en hal (met een muur tussen woonkamer en hal). Wat zijn de kosten voor de aanbouw inclusief vloerverwarming + vloerisolatie in het huidige huis + vloerverwarming in het huidige huis indien mogelijk. Is het uberhaupt wel mogelijk/aan te raden, wat ik zou willen? Het huis is van 1907 of 1908. De uitvoering zal in juli of september zijn, afhankelijk van de afronding van de koop van huis. Het is niet mogelijk om achter het huis te komen. Alles moet via de steeg of over het huis heen (kraan).

Vloerbalken vervangen en vloerisolatie aanbrengen

Onze vloerbalken van de begane grond zijn verrot en dienen geheel te worden vervangen. Tevens vochtige kruipruimte oplossen en direct vloer isoleren. Het gaat om 55 m2. We weten nog niet of we houten vloerbalken willen of bijvoorbeeld staal of schuimbeton. Verschillende opties naast elkaar qua kosten leggen zou prettig zijn.

Partners

Partners van Casius