Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tuinhuis laten isoleren:

Tuinhuis laten isoleren

Graag zou ik mijn houten tuinhuis willen laten isoleren. Het gaat om een houten tuinhuis van 15 m2. Deze is gevestigd in een tuinencomplex in Den Haag. Graag wil ik isolatie aan het puntdak/ schuine plafond en de wanden. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis laten isoleren uit heel Nederland:

Isoleren van schaft-/pipowagen als tuinhuis

Het dak van de schaftwagen in de tuin moet geïsoleerd worden, omdat onze zoon er in gaat slapen en studeren. Belangrijk is behoud van warmte, zonder condens-problemen. De afvoer van het afval is voor de vakman. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuinhuis opmetselen

Ik heb een tuinhuisje van 5 x 4 meter. Met 5 ramen en 2 deuren opnieuw opmetselen, zogezegd een 2e muur er omheen en tevens isoleren. De hoogte is 2.10 meter en er zit een goede isolatie boven.

Funderingsplaat voor een tuinhuis aanbrengen

Ik wil graag een betonnen plaat-fundering laten maken in een tuinhuis van 6 x 4 meter. Ik wil het tuinhuis beter gaan isoleren en er een goede vloer in. Er is geen haast met de klus, ik wil het in de loop van dit jaar laten verzorgen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuinhuis isoleren, verwarming en sanitair aanleggen

In standaard tuinhuis moet sanitair; douche, toilet wastafel en wasmachineaansluiting gemaakt worden. Verder moet het tuinhuis worden geïsoleerd en moet er verwarming worden geïnstalleerd. Leidingen, afvoer en elektra moet aangelegd worden vanaf woonhuis (12 meter). Het tuinhuis ligt lager dan het woonhuis.

Renovatie van het tuinhuis

Ik heb een klassiek Nederlands stenen tuinhuis van 2 bij 7 meter. We willen hier graag een kantoorruimte van maken, maar we hebben nog geen elektra, dit willen we graag aan laten leggen. Dit zou eventueel ook mogen via zonne-energie. Ik wil ook graag het tuinhuis laten isoleren.

Tuinhuisje isoleren

Ik wil mijn tuinhuisje graag laten isoleren. Maten zijn van het tuinhuisje zijn 290 cm diep, 238 cm hoog en 245 cm breed. Het betreft een houten tuinhuis. Materialen ook door de vakman geregeld laten worden.

Isoleren pipowagen (tuinhuis)

Wij hebben een Pipowagen aangeschaft en gebouwd. De wagen staat momenteel in de tuin. Het is de bedoeling dat erin geslapen gaat worden en derhalve is er behoefte aan isolatie en ventilatie. De vloer, muren en het plafond bestaan nu slechts uit planken van circa 1 cm dikte. Het dak is verder voorzien van dakleer. Zelf denken we dat het wellicht het beste is om PUR-schuim tegen de onderzijde van de vloer en tegen het plafond aan te laten spuiten, maar alle adviezen zijn welkom, ook ten aanzien van de wijze waarop de binnenzijde van de wagen wordt afgewerkt. Het gaat er vooral om dat er een prettig binnen klimaat ontstaat met voldoende isolatie en afdoende ventilatie.

Facade tuinhuis opknappen, ramen vernieuwen en isoleren

Ik heb een huis in Haarlem van rond 1900. Nu moeten er een aantal klussen worden gedaan en het liefst met inachtneming van de originelen staat. De facade/voorgevel van het tuinhuis moet opgeknapt worden en de ramen aan de voorzijde vernieuwd en geïsoleerd. Het gaat om 7 ramen. Wilt u hier een offerte voor maken? Graag per mail contact opnemen, dan kan ik u direct foto's sturen van de huidige situatie.

Tuinhuisje verbouwen tot gastenverblijf

Ik heb een mooi, nieuw tuinhuis van 16 m2. Hierin wil ik een super klein cosy gastenverblijf laten maken met een toilet en douche. Er is al elektra en een waterleiding aanwezig, er zal alleen nog wel een afvoer en het sanitair geplaatst moeten worden. Ook wil ik graag het tuinhuisje laten isoleren. Ik laat het werk graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Tuinhuis renoveren

Graag ontvangen wij een offerte voor renovatie van een behoorlijk tuinhuis met puntdak. Het zou gaan om een likje verf binnen / zeil leggen (5 bij 4 meter) / hanglamp ophangen en mogelijk binnenkant wat isoleren / verbeteren van wanden. In het puntdak zit er heel veel balken, deze moeten wellicht ook geschilderd worden. Er ligt nu een oud tapijt dat verwijderd dient te worden. We hebben een schoorsteen aan een muur, deze is niet mooi en deze brokkelt ook af, hier zal even naar gekeken moeten worden.