Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zwevend plafond voorzien van isolatie:

Zwevend plafond voorzien van isolatie

Het plafond isoleren, in verband met het geluid. Materiaal geleverd door vakman 72 m2 . Afval moet worden afgevoerd door de vakman.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevend plafond voorzien van isolatie uit heel Nederland:

Toilet en fontein plaatsen en aansluiten

Ik heb op de begane grond in mijn woning een inpandige ruimte van 140 x 175 cm waar in een ver verleden een douche met wc zat. Ik heb die ruimte opgeknapt en wil er nu graag een zwevend toilet met een hoekfontein laten plaatsen. Een standleiding en waterleiding zijn al aanwezig maar moeten worden aangepast. Ik wil ook ventilatie in het plafond laten maken of een toilet met geurafzuiging. Ik denk dat ik het tegelwerk zelf ga plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik wil het werk in onderling overleg laten uitvoeren, het liefst op korte termijn, maar ben daarin flexibel.

Badkamer plaatsen

In een kale ruimte op de 1e verdieping van een boerderij wil ik een badkamer laten plaatsen. De ruimte is 3 bij 5 meter. De vloer moet dicht gemaakt worden met houten platen en afgewerkt met van die platen die de spanning opnemen, Lewis en cement wil ik niet riskeren om de vloer niet te zwaar te gaan belasten tenzij dit geen probleem mocht zijn. De wanden dienen te worden betegeld met tegels van 60 bij 60 cm en de vloer met hardstenen tegels van 60 bij 60 cm. Verder komt er een zwevend toilet is, een urinoir, inloopdouche met gemetselde wanden, spiegel met verlichting en een badkamer meubel met 2 wasbakken en 2 kranen. In het plafond dienen er spots geplaatst te worden. De aanvoer van koud en warm water en de afvoer zijn al aanwezig.

Toilet renoveren en hal betegelen

Het bestaande toilet dient gerenoveerd te worden. Het huidige toilet dient vervangen te worden door een zwevend toilet. De toiletruimte dient tot aan het plafond betegelt te worden (2,5 meter hoog) en de ombouw bij het toilet ook maar dan met een andere tegel. Daarnaast dient de toiletvloer betegelt te worden en deze tegels lopen door tot in de hal/voordeur. Zie voor verdere specificaties de toegevoegde tekening. Ook moet het oude fonteintje in het toilet vervangen worden door een nieuwe. De tegels, toilet en fonteintje zijn reeds aangeschaft. Timmermateriaal, lijm en kit heb ik nog niet. Vooraf het sloopwerk doen is afhankelijk van de kosten. In de hal ligt er zeil ligt op de betonnen vloer. De toiletvloer is iets hoger dan de vloer in de hal. Graag uw offerte.

Badkamer- en toiletverbouwing

Badkamer 4,3 m² (verdeeld in doucheruimte van 1.20 meter x 0.96 meter en 1.90 x 1.60 meter. Wc: 1.13 meter x 0.83 meter. Badkamer: Granieten vloer: weghalen of overheen tegelen? Leidingen wegwerken (lopen langs 2 muren: muur van 2.80 lang en muur die 1.90 meter lang is. Infrezen indien mogelijk. Anders muurtjes ervoor. Tegels slopen (standaard witte tegels). Wasbak verwijderen. Nieuwe tegels in doucheruimte (groter formaat) plaatsen. Schilderwerk overige muren en plafond met uiteraard water en vochtbestendige verf die het jarenlang volhoudt. Mogelijk indeling wijzigen, zodat een grotere inloopdouche ontstaat (met glazen wand?). Graag advies! Tweede lamp aanbrengen (elektra bekabeling doortrekken? ) Er is geen daglicht namelijk in badkamer. Toilet: Slopen tegelwerk, slopen wc. Nieuwe wc monteren (inbouw, niet zwevend) waarschijnlijk met bidet. Nieuw fonteintje met kraan. Schilderwerk en tegelen (zo min mogelijk tegelen). Vloer tegelwerk slopen. Nieuwe tegels erin. Indien mogelijk graag een bezichtiging thuis voor advies en definitieve offerte. Vooral ook omdat advies met betrekking tot mogelijke herindeling badkamer gewenst is.

Badkamer verbouwen

Betreft een nieuwbouwwoning. Badkamer van 3 meter bij 2.14 meter. Hierin moet een inloopdouche, wastafel en toilet komen. De inloopdouche wordt ongeveer 1,30 meter bij 0,85 meter. Benieuwd of jullie iets voor de wand(en) van deze ruimte hebben. Ik wil namelijk neolith tegels van 1 bij 2 meter hebben ongeveer of 1 bij 1 meter voor de inloopdouche. Ik wil eventueel de hele vloer betegeld hebben maar dat niet met neolith tegels. Ik wil een zwevend toilet hebben. De waterleidingen moeten nog geplaatst worden. Betegelen graag tot aan het plafond.

Toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De vloer en de wanden tot aan het plafond dienen te worden gerenoveerd. Verder zal er nog een fonteintje geplaatst moeten worden.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 3 bij 2 meter. Ik wil dat de badkamer wordt betegeld tot aan het plafond. De tegels hebben wij. Het bad moet ook geplaatst worden. Het bad hebben wij ook al thuis. Het toilet moet ook geplaatst worden. Toilet hadden wij ook al aangeschaft en dat is volgensm mij een zwevend toilet. Ook wil ik 2 wasmeubels opgehangen hebben.

Volledige installatie nieuwe badkamer

Onze bestaande badkamer moet gesloopt worden. De nieuwe badkamer volledig te installeren. Het sanitair kopen wij zelf. De badkamer is 2.80 meter lang, 1.77 meter breed en 2.42 meter hoog. Wij willen een verlaagd plafond voor 3 inbouwspotjes, een muurtje in de badkamer van 57 cm lang, 2 nisjes in de douche, zwevend toilet installeren in muurtje van 120 cm hoog als achterwand, montage schuifdeur 120 cm, plus doucheset en installeren wastafelmeubelset van 120 cm x 45 cm met 2 kranen en een spiegelkast. Daarnaast bestaande afzuigventilator een metertje verplaatsen. Laatste noemenswaardige: een niet dragende muur slopen en 85 cm verplaatsen/ nieuw opbouwen als muur badkamer, 177 cm breed x 242 cm hoog. De plaatsing zal in januari 2018 gaan gebeuren indien mogelijk.

Badkamer opnieuw laten inrichten

Ik wil de badkamer opnieuw inrichten. De maat is 2,40 bij 3,40 meter. Allereerst moet de oude badkamer eruit gesloopt worden, dus strippen. Nieuwe sleuven in de vloer moeten worden gemaakt, voor het leidingwerk en vloerverwarming vervangen. Zowel de wanden als de vloer moeten opnieuw betegeld worden. Wanden tot aan het plafond tegelen. Er moet een zwevend toilet, douche, bad en wastafel geplaatst worden. De materialen kunt u mee aanbieden.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil twee toiletruimtes laten renoveren. Het materiaal (Het inbouwreservoir voor zwevend toilet met een porseleinen hangtoilet, een bedieningspaneel, een softclose toiletzitting en isolatieset. Inclusief bevestigingsmateriaal en tegels) zullen wij zelf aanleveren. Beiden ruimtes zijn met de afmetingen 1,20 meter bij 0,92. In beiden toiletten zijn er nog geen zwevende toiletten aanwezig maar vast staande in de grond. De betegeling zal tot halverwege het toilet zijn dus niet tot aan het plafond.