Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zwevend plafond voorzien van isolatie:

Zwevend plafond voorzien van isolatie

Het plafond isoleren, in verband met het geluid. Materiaal geleverd door vakman 72 m2 . Afval moet worden afgevoerd door de vakman.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevend plafond voorzien van isolatie uit heel Nederland:

Toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Het staande toilet dient te worden vervangen door een zwevend toilet. De vloer en de wanden tot aan het plafond dienen te worden gerenoveerd. Verder zal er nog een fonteintje geplaatst moeten worden.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 3 bij 2 meter. Ik wil dat de badkamer wordt betegeld tot aan het plafond. De tegels hebben wij. Het bad moet ook geplaatst worden. Het bad hebben wij ook al thuis. Het toilet moet ook geplaatst worden. Toilet hadden wij ook al aangeschaft en dat is volgensm mij een zwevend toilet. Ook wil ik 2 wasmeubels opgehangen hebben.

Volledige installatie nieuwe badkamer

Onze bestaande badkamer moet gesloopt worden. De nieuwe badkamer volledig te installeren. Het sanitair kopen wij zelf. De badkamer is 2.80 meter lang, 1.77 meter breed en 2.42 meter hoog. Wij willen een verlaagd plafond voor 3 inbouwspotjes, een muurtje in de badkamer van 57 cm lang, 2 nisjes in de douche, zwevend toilet installeren in muurtje van 120 cm hoog als achterwand, montage schuifdeur 120 cm, plus doucheset en installeren wastafelmeubelset van 120 cm x 45 cm met 2 kranen en een spiegelkast. Daarnaast bestaande afzuigventilator een metertje verplaatsen. Laatste noemenswaardige: een niet dragende muur slopen en 85 cm verplaatsen/ nieuw opbouwen als muur badkamer, 177 cm breed x 242 cm hoog. De plaatsing zal in januari 2018 gaan gebeuren indien mogelijk.

Badkamer opnieuw laten inrichten

Ik wil de badkamer opnieuw inrichten. De maat is 2,40 bij 3,40 meter. Allereerst moet de oude badkamer eruit gesloopt worden, dus strippen. Nieuwe sleuven in de vloer moeten worden gemaakt, voor het leidingwerk en vloerverwarming vervangen. Zowel de wanden als de vloer moeten opnieuw betegeld worden. Wanden tot aan het plafond tegelen. Er moet een zwevend toilet, douche, bad en wastafel geplaatst worden. De materialen kunt u mee aanbieden.

Renovatie van de toiletruimte

Ik wil twee toiletruimtes laten renoveren. Het materiaal (Het inbouwreservoir voor zwevend toilet met een porseleinen hangtoilet, een bedieningspaneel, een softclose toiletzitting en isolatieset. Inclusief bevestigingsmateriaal en tegels) zullen wij zelf aanleveren. Beiden ruimtes zijn met de afmetingen 1,20 meter bij 0,92. In beiden toiletten zijn er nog geen zwevende toiletten aanwezig maar vast staande in de grond. De betegeling zal tot halverwege het toilet zijn dus niet tot aan het plafond.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 2,5 meter graag gaan renoveren. We hebben nu een bad, wastafel en douche. We hebben er nu nog geen toilet in, maar willen een zwevend toilet, een wastafelmeubel, een bad en een inloopdouche met een douchewand. Er moet nieuw tegelwerk op de wanden en vloer en ook het plafond moet worden vernieuwd. Ik wil graag een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw offerte met daarin aparte posten voor het sloopwerk, de materialen en de arbeid. Ik kan het sloopwerk eventueel zelf verzorgen. Ook kan ik een deel van het sanitair of de tegels inkopen, maar dat wil ik in goed overleg met u doen.

Toilet renoveren

Ik wil op mijn begane grond een nieuw toilet hebben. Een zwevend toilet met nieuwe tegels aan de muur en nieuw wasbakje en nieuwe vloertegels. Het toilet is ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Het plafond is 2,30 meter hoog. De hele wand hoeft niet betegeld te worden, de rest mag namelijk gesauzd worden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Maten 2,40 bij 2,40 meter. Afhankelijk van de prijs wil ik zelf het materiaal regelen. Ik wacht nu op bericht van de verzekering. Er zit een lekkage en volgens degene die het uitgezocht heeft zit het in de afvoerleiding onder de grond (S koppeling). Het advies is om de hele vloer uit te breken. Ik wil tegels op de muur hebben en ik weet niet zeker of de hele wand betegeld moet worden. Volgens mij moeten de waterleidingen en elektraleidingen op hun plek blijven en niet verplaatst worden. In plaats van een douche put wil ik een douche goot hebben. Ik heb op dit moment een staand toilet en wil daarvoor in de plaats een zwevend toilet. Alle wasmeubels en douchecabine moeten vernieuwd worden. Ik wil hier graag meer advies over winnen omdat ik zelf geen idee heb wat er beter is. Ik wil geen verlaagd plafond voor spotjes.

WC beneden vergroten en renoveren

Ik wil de beneden wc vergroten en renoveren. Onder de trap bevindt zich het toilet. Bijna de hele ruimte onder de trap moet gebruikt worden. De klus is het weg halen van oude tegels, plafond, tussen muur. Afwerken onder de trap en plafond muren wc afwerken. Nieuw toilet plaatsen, voorkeur zwevend, fontein plaatsen, tegelvloer leggen, halfhoog betegelen. De hal vloer betegelen, (er liggen tegels, waarschijnlijk in cement gelegd, het liefs met een dunne tegel bovenop de bestaande plakken.

Badkamer en toilet installeren

Ik wil graag de gehele badkamer en het toilet veranderen. De badkamer strip ik zelf zoveel mogelijk leeg, behalve het tegelwerk. U moet maar kijken of er overheen betegeld kan worden of dat het eruit moet. Ik wil graag een vijfhoeksdouche laten plaatsen, er moeten wat badkamermeubels geplaatst worden, een radiator, er moet opnieuw betegeld worden, er moet een verlaagd plafond met spots komen en er moet gestuct worden. Ook moet er mechanische ventilatie geïnstalleerd worden. In het toilet moet ook opnieuw betegeld worden. Er staat nu een staand toilet wat ik wil laten vervangen door een zwevend toilet geplaatst. Alles is op de begane grond, De badkamer is ongeveer 1.70 bij 2.30 meter en heeft geen ramen. Ik heb nog niets aangeschaft maar wel ideeën en voorbeelden. Zou u kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken?