Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Den Haag of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Den Haag:

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag 5 plafonds willen laten isoleren tegen geluid van de bovenliggende verdiepingen. Het oppervlakte is in totaal 50 m2. Ik denk aan het plaatsen van isolatie in een spanplafond.

Geluidsoverlast a.g.v. laminaatvloer opheffen

Wij hebben een bovenwoning uit 1927 (2e verdieping) met houten vloeren. 4 jaar geleden laminaat op gelegd (met de bekende groene platen als ondervloer) maar onze onderburen hebben nu geluidsoverlast van onze kleine. Graag advies van isolatiespecialist/vloerenlegger die hier een afdoende oplossing voor heeft. Ondervloer verdubbelen of vervangen voor ander/beter isolatie-materiaal ? Of laminaat vervangen voor geluiddempendere pvc-stroken ? Of beide ?

Verlaagd plafond plaatsen

Geïnteresseerd in offerte voor verlaagde plafonds i.v.m. slaapkamer en hal. Betreft appartement, 3,8 m x 2 m en 5 m x 1,6 m. plafonds kunnen ongeveer 25 cm naar beneden en moet zoveel als mogelijk geluids isolerend zijn.. Gaarne rekening houden met reeds bestaande lichtaansluitingen. Idee is dat men boven minimaal geluidsoverlast zal ervaren hoewel niet de bedoeling dat vloer wordt geïsoleerd, dat is aan de andere partij eventueel om te doen. Betreft cement/beton ( dus geen hout!)

Isoleren tegen geluidsoverlast van onder/bovenburen

Ik verhuur een top etage. Daar zit een houten balk vloer in (denk ik) met laminaat erop. De onderburen en mijn huurders hebben last van elkaar. De bovenburen horen muziek en de onderburen contactgeluiden. Gewoon rustig lopen hoor je al. Hoe kan ik dat als verhuurder zo goedkoop maar goed mogelijk oplossen? 90m2 opgedeeld in een keuken woonkamer en twee slaapkamers.

Plafond geluidswerend isoleren

Ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn plafond met circa 70 cm (de keuken en hal hoeven niet meegenomen te worden) Het is op een vloer. De aantal vierkante meter vind ik heel lastig te zeggen. Een verlaagde plafond lijkt me de meest geschikte optie maar graag advies en een offerte over de opties: bijvoorbeeld Easycell, plafond verlagen met decibel werende platen, en beide. Uitvoering op korte termijn.

Isoleren plafond

Plafond tussen begane grond en boven buren. Houten vloeren, tussen holle ruimte. ongeveer 30 cm Plafond is ongeveer 55 m2 .

Het isoleren met cellulosevlokken tussen plafond en vloer in

We willen met de VVE graag het appartement boven ons isoleren. Ze gaan een nieuwe vloer leggen en dat leek ons een mooi moment om cellulosevlokken in de ruimte tussen ons plafond en hun vloer te spuiten. het betreft een jaren 30 appartement van ca 75m2 Kunt u aangeven wat u schat dat de kosten zijn en wanneer u eventueel van start zou kunnen gaan?

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van het geluid van mijn bovenburen. Wanneer ze alleen maar lopen is het al hoorbaar. Daarom wil ik het plafond laten isoleren tegen geluid. Ik woon in een appartement met een betonnen plafond. Het gaat om 25 m2 plafond.

Vloer isoleren

Voor ons nieuwbouwhuis zoeken wij een isolatie als uitvullaag op 2 vloeren (1x beton 60 m2, 1x hout 60 m2), om de elektra leidingen weg te werken, zodat hier de zandcement dekvloer met vloerverwarming op kan worden aangebracht. De betonvloer is nu niet geheel vlak. Graag horen wij wat hiervoor de mogelijkheden en kosten voor zijn.

Plafond isoleren tegen geluid van tv bovenbuur

Het plafond van mijn woonkamer van om en nabij 30 m2 isoleren tegen het geluid van een TV van de bovenbuur. Ik woon in een portiekflat van de jaren 60 met een betonnen vloer en een systeemplafond. Voorts lopen er verwarmingsbuizen door mijn woning waarvan die in de woonkamer niet volledig afgedicht lijken te zijn. Er is een taxatierapport van het pand. Het is niet heel erg gehorig maar de tv staat naast een van de buizen die doorlopen.

Geluidsisolatie aanbrengen

Slaapkamermuur (5.22 meter breed, 2.72 meter hoog) 2e verdieping bovenhuis uit 1925 laat kindergeluiden (druk praten, schreeuwen) door in de ochtend van het belendende pand (kinderslaapkamer). Het zorgt ervoor dat ik iedere ochtend te vroeg uit mijn slaap wordt gehaald. Oordopjes geen optie ivm tinnitus. Verzoek om best mogelijke geluiddempende isolatie.

Vloer isoleren

Ik wil de woonkamer vloer isoleren. De kruipruimte is op sommige plaatsen door balken slechts 30 cm. oppervlakte 45 m2. Misschien HR parels maar andere optie's zijn ook welkom.

Geluidsisolatie aanbrengen plafond

Ik wil het oplafond verlagen en isolatie aanbrengen vanwege geluidsoverlast bovenwoning, bouw uit 1927. Het is totaal 30 m2.

Plafond isoleren tegen geluid

Rechthoekige ruimte van ongeveer 3,5 m bij 3 m. Dit is mijn slaapkamer, hierboven staan cv ketels die verouderd zijn en steeds meer lawaai maken wanneer ze aanslaan. De vraag hierboven 'Hoe wil je het plafond isoleren?' Vind ik moeilijk, ik heb er geen verstand van. Ik wil de beste oplossing om het geluid te dempen en laat ook het best te gebruiken isolatiemateriaal dan ook aan u over. Het belangrijkste is dat het goed gedaan wordt, het gaat op de kosten van vve.

Plafond isolatie vanwege geluidsoverlast

Ik wil het plafond laten isoleren tegen geluid. Het is een oud huis ut 1985. Er zitten al gipsplaten op en er zit rockwool tussen, maar het is toch veel te gehorig. Het plafond moet ook brandwerend zijn ( 2 lagen gipsplaten) Het gaat om 41 m2.

Slaapkamer isoleren tegen geluid

Slaapkamer van 15 m2. Horen de boven buurvrouw snurken en bellen. Huizen uit 1921, zonder isolatie. Houten vloeren. Ons plafond is van gipsplaten. Ik weet niet wat daarboven gebeurd en welke isolatie het beste past.

Geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds

We wonen in een jaren 30 woning, met dunne muren naar de buren. Houten vloeren lijken van de ene woning naar de andere door te lopen. Onze vloer beweegt zelfs als de buren in hun slaapkamer lopen. Ik kom graag in contact met een vakman die de situatie komt bekijken en advies kan geven. Deze klus wil ik graag vóór de zomer af hebben indien mogelijk.

Flat isoleren

Wil graag mijn parterre vloer laten isoleren. Flat is ongeveer 85 m2. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m²

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag wil ik in de woon- en slaapkamer het verlaagde plafond isoleren met vlokken tegen geluidsoverlast van de bovenburen. Het stuk is ongeveer 10 m bij 4 m. Graag zou ik eerst een prijsindicatie ontvangen en als de prijs goed is zou ik zo snel mogelijk willen beginnen.

Plafond isolatie vanwege geluidsoverlast

Ik wil graag in mijn slaapkamer de plafond laten isoleren tegen erge geluidsoverlast van de bovenburen, het is zo erg dat ik ze zelfs hoor lopen, slapeloze nachten dus en dat als je 7 dagen werkt in de week. Ben dus spoedig opzoek naar een verbetering, zodat ik mijn buren niet meer hoor. Wat voor soort isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden daarvoor, weet ik niet goed, daar zou ik graag uw advies over willen hebben. Zelf weet ik alleen niet hoe groot het plafond is, ik denk dat de kamer 6 bij 3 m is maar dit kan ook nog kleiner zijn. Ik zet er 2 foto’s bij maar erg duidelijk zal het niet zijn.

Isolatie werkzaamheden

Betreft een woonboerderij, aan de binnenzijde, vloer en alle wanden volledig gestript. Aan de buitenzijde wordt isolatie aangebracht (Rc 4,5) maar ik wil de binnenwanden en schuine daken extra isoleren en de wandafwerking (voorzetwanden zijn nodig om niet te hoeven stucen) combineren met aanbrengen van isolatie aan de binnenwanden en schuine daken. Woonoppervlakte 400 m2, totaal 9 kamers, met kelderen 2 woonlagen.

Vloeren isoleren met cellulose

Ik wil de vloer tussen de begane grond en 1 e etage met cellulose willen laten isoleren. Het gaat om een kamer en suite en keuken en gang. Pand wordt nu gerenoveerd. Ik denk dat de oppervlakte ongeveer 80 m2. Van bovenaf wil ik het isoleren. De vloeren zijn van hout en er ligt geen vloerbedekking. Mogelijk dat er wat isolatie materiaal komt, maar dit zou ik extra willen hebben. Het heeft spoed, anders kan de aannemer niet verder.

Vloer isoleren

Het gaat om een houten vloer tussen twee woningen +/- 38 m2 isoleren tegen geluid. Hier zoek ik een vakman voor. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m²

Parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie

Betreft een parterre appartement met twee woonlagen erboven, wij zijn eigenaar en bewoner van het beneden-appartement. Bovenliggend appartement (1e etage dus) is van een andere eigenaar en wordt verhuurd maar staat momenteel leeg vanwege een aankomende renovatie. De houten ondervloer van dit bovenliggend appartement wordt tijdens deze renovatie door de andere eigenaar voorzien van een geluiddempende ondervloer. Het gebouw dateert van circa 1910, dus er is sprake van een houten balklaag tussen de appartementen, erg gehorig :-( Onze interesse gaat uit naar cellulosevlokken, we zoeken goede thermische en akoestische isolatie. Vlokken kunnen ingespoten via het plafond van ons appartement of via vloer van 1e etage tijdens renovatie van dat appartement. Deze vloer is dan namelijk redelijk toegankelijk. Overigens, het plafond betreft nog het originele plafond met daaronder een laag gipsplaten welke in een later stadium nog wordt afgewerkt. Het boren van gaten is voor ons geen probleem, vraag is dus welke inspuit methode het meest kosten efficiënt is. Het te isoleren plafond oppervlak betreft circa 62 m2, balkdikte weet ik niet precies, 180/200 mm?

Isolatie tegen geluid van een snelweg

Wij zijn recent verhuisd naar deze woning. De rijksweg ligt op circa 200 meter afstand. Wij zijn toch stiekem een beetje geschrokken van het geluid van buiten (geraas auto,s) wat je binnen hoort als je in de woonkamer zit. De achtergevel heeft ook openslaande deuren en ventilatieroosters wat mijn inziens geluidslekken zijn. Ik ben benieuwd welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om het geluid te reduceren en wat de financiële consequenties hiervan zijn. alvast dank