Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Den Haag of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, isoleren van binnenmuur, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Den Haag:

Vloer isoleren

Ik wil de woonkamer vloer isoleren. De kruipruimte is op sommige plaatsen door balken slechts 30 cm. oppervlakte 45 m2. Misschien HR parels maar andere optie's zijn ook welkom.

Geluidsisolatie aanbrengen plafond

Ik wil het oplafond verlagen en isolatie aanbrengen vanwege geluidsoverlast bovenwoning, bouw uit 1927. Het is totaal 30 m2.

Plafond isoleren tegen geluid

Rechthoekige ruimte van ongeveer 3,5 m bij 3 m. Dit is mijn slaapkamer, hierboven staan cv ketels die verouderd zijn en steeds meer lawaai maken wanneer ze aanslaan. De vraag hierboven 'Hoe wil je het plafond isoleren?' Vind ik moeilijk, ik heb er geen verstand van. Ik wil de beste oplossing om het geluid te dempen en laat ook het best te gebruiken isolatiemateriaal dan ook aan u over. Het belangrijkste is dat het goed gedaan wordt, het gaat op de kosten van vve.

Plafond isolatie vanwege geluidsoverlast

Ik wil het plafond laten isoleren tegen geluid. Het is een oud huis ut 1985. Er zitten al gipsplaten op en er zit rockwool tussen, maar het is toch veel te gehorig. Het plafond moet ook brandwerend zijn ( 2 lagen gipsplaten) Het gaat om 41 m2.

Slaapkamer isoleren tegen geluid

Slaapkamer van 15 m2. Horen de boven buurvrouw snurken en bellen. Huizen uit 1921, zonder isolatie. Houten vloeren. Ons plafond is van gipsplaten. Ik weet niet wat daarboven gebeurd en welke isolatie het beste past.

Geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds

We wonen in een jaren 30 woning, met dunne muren naar de buren. Houten vloeren lijken van de ene woning naar de andere door te lopen. Onze vloer beweegt zelfs als de buren in hun slaapkamer lopen. Ik kom graag in contact met een vakman die de situatie komt bekijken en advies kan geven. Deze klus wil ik graag vóór de zomer af hebben indien mogelijk.

Flat isoleren

Wil graag mijn parterre vloer laten isoleren. Flat is ongeveer 85 m2. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m²

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag wil ik in de woon- en slaapkamer het verlaagde plafond isoleren met vlokken tegen geluidsoverlast van de bovenburen. Het stuk is ongeveer 10 m bij 4 m. Graag zou ik eerst een prijsindicatie ontvangen en als de prijs goed is zou ik zo snel mogelijk willen beginnen.

Plafond isolatie vanwege geluidsoverlast

Ik wil graag in mijn slaapkamer de plafond laten isoleren tegen erge geluidsoverlast van de bovenburen, het is zo erg dat ik ze zelfs hoor lopen, slapeloze nachten dus en dat als je 7 dagen werkt in de week. Ben dus spoedig opzoek naar een verbetering, zodat ik mijn buren niet meer hoor. Wat voor soort isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden daarvoor, weet ik niet goed, daar zou ik graag uw advies over willen hebben. Zelf weet ik alleen niet hoe groot het plafond is, ik denk dat de kamer 6 bij 3 m is maar dit kan ook nog kleiner zijn. Ik zet er 2 foto’s bij maar erg duidelijk zal het niet zijn.

Isolatie werkzaamheden

Betreft een woonboerderij, aan de binnenzijde, vloer en alle wanden volledig gestript. Aan de buitenzijde wordt isolatie aangebracht (Rc 4,5) maar ik wil de binnenwanden en schuine daken extra isoleren en de wandafwerking (voorzetwanden zijn nodig om niet te hoeven stucen) combineren met aanbrengen van isolatie aan de binnenwanden en schuine daken. Woonoppervlakte 400 m2, totaal 9 kamers, met kelderen 2 woonlagen.

Vloeren isoleren met cellulose

Ik wil de vloer tussen de begane grond en 1 e etage met cellulose willen laten isoleren. Het gaat om een kamer en suite en keuken en gang. Pand wordt nu gerenoveerd. Ik denk dat de oppervlakte ongeveer 80 m2. Van bovenaf wil ik het isoleren. De vloeren zijn van hout en er ligt geen vloerbedekking. Mogelijk dat er wat isolatie materiaal komt, maar dit zou ik extra willen hebben. Het heeft spoed, anders kan de aannemer niet verder.

Vloer isoleren

Het gaat om een houten vloer tussen twee woningen +/- 38 m2 isoleren tegen geluid. Hier zoek ik een vakman voor. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m²

Parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie

Betreft een parterre appartement met twee woonlagen erboven, wij zijn eigenaar en bewoner van het beneden-appartement. Bovenliggend appartement (1e etage dus) is van een andere eigenaar en wordt verhuurd maar staat momenteel leeg vanwege een aankomende renovatie. De houten ondervloer van dit bovenliggend appartement wordt tijdens deze renovatie door de andere eigenaar voorzien van een geluiddempende ondervloer. Het gebouw dateert van circa 1910, dus er is sprake van een houten balklaag tussen de appartementen, erg gehorig :-( Onze interesse gaat uit naar cellulosevlokken, we zoeken goede thermische en akoestische isolatie. Vlokken kunnen ingespoten via het plafond van ons appartement of via vloer van 1e etage tijdens renovatie van dat appartement. Deze vloer is dan namelijk redelijk toegankelijk. Overigens, het plafond betreft nog het originele plafond met daaronder een laag gipsplaten welke in een later stadium nog wordt afgewerkt. Het boren van gaten is voor ons geen probleem, vraag is dus welke inspuit methode het meest kosten efficiënt is. Het te isoleren plafond oppervlak betreft circa 62 m2, balkdikte weet ik niet precies, 180/200 mm?

Isolatie tegen geluid van een snelweg

Wij zijn recent verhuisd naar deze woning. De rijksweg ligt op circa 200 meter afstand. Wij zijn toch stiekem een beetje geschrokken van het geluid van buiten (geraas auto,s) wat je binnen hoort als je in de woonkamer zit. De achtergevel heeft ook openslaande deuren en ventilatieroosters wat mijn inziens geluidslekken zijn. Ik ben benieuwd welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om het geluid te reduceren en wat de financiële consequenties hiervan zijn. alvast dank

Vloer isolatie en schoorsteenkanaal volspuiten

Slaapkamer van ongeveer 12 m2 ivm geluidshinder van de onder buren. Werkelijk elk woord wat zij zeggen hoor ik. Er zit ook een oud schoorsteenkanaal die wil ik ook graag vol laten spuiten. Ik denk dat daar ook veel geluid door omhoog komt. Onder mijn laminaatvloer ligt hout. Hierdoor galmt het door, graag een goede oplossing.

Woning isoleren

Jaren 30 huis 1931 met goede fundering houten vloer en rieten plafond (gaat er uit) oppervlakte plafond/vloer 65 m2. Graag wil ik een plafond vervangen, nu riet en zwevend hangen aan de balk laag. Buren lopen boven op deze zelfde balk laag. Geluid isolatie en voorkomen van scheuren in het plafond is iets waar we in geadviseerd willen worden. en vraag 2 we willen onder kant van een houten vloer (in de kruipruimte) isoleren zodat we de vloerverwarming (droogopbouw )efficiënt kunnen benutten en hoge isolatie waarden halen.

Appartement isoleren

Woon in een oud appartement met houten vloeren, zowel boven als onder buren. Ik wil graag mijn vloer van ongeveer 40 m2 isoleren tegen geluid.

Plafond isoleren

Wij willen het huidige plafond in de gang isoleren voor geluid.(fungeert nu als een klankkast) Er is een gips stroplafond met een open ruimte tussen de balken. Aan weerszijde stenen muren. Tevens de onderkant van de trap van de buren. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Vloer isoleren

Vloer geluidsisolatie voor appartement, gebouwd 1935, met een houten vloer waarbij een holle houten ruimte is tussen de woonlagen waardoor het zeer gehorig is . Gaat om 65 m2.

Zolder isolatie

I need my attic (approx 8m2) to be isolated as the cold is coming under the door which leads to my bedroom. I need the walls, the ceiling and maybe the floor to be isolated. It is a flat from 1950, 2nd floor. Thank you.

Monumentale plafonds isoleren

Graag een offerte voor cellulose isolatie. We hebben monumentale plafonds met ornamenten erop die niet kapot mogen. Daarom lijkt dit mij de beste manier van isoleren. Het gaat om 4 ramen.

Isoleren plafond en deel wand

Balkon is door de vorige eigenaren bij de keuken betrokken zonder te isoleren. Er is een kunstglas pui geplaatst zonder ventilatie, deze is omgeven door beton. Dit beton vormt een koudebrug. CV is verwijderd, dus het is erg koud. Het gevolg is nu dat ik schimmelvorming krijg. Ik wil het plafond en de betonwand plus nog een wandje laten isoleren. Ik denk dat er pir platen gebruikt moeten worden. Ik denk dat er maximaal 7,5 m3 geïsoleerd moet worden, inclusief ramen. Het totale oppervlak van de keuken is: 5 m bij 2.10 m. Ik woon op de top etage met een plat dak. Het is een 60 jaren appartement. Het isolatie materiaal kan ook gespoten worden, als het maar tegen de vocht werkt.

Plafond isoleren

De ruimte tussen ons plafond en de vloer van de buren is leeg (40 cm), daarom wil ik er gipsplaten tussen plaatsen. Het gaat om 125 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond isolatie

Ik heb geluidsoverlast van rennende kinderen bij mijn bovenburen. Ik zou graag een goede geluidisolatie willen hebben. De bestaande situatie is, rietenplafond met stucwerk, met een verlaagd plafond van gipsplaten. Wat ik zou willen is dat beiden plafonds worden verwijderd en een nieuw verlaagd plafond met voldoende isolatie. Het betreft een eigen woning met bouwjaar 1926. De woning is gelegen op de begane grond. Is het mogelijk om een geluidsvermindering te krijgen van minimaal 80%? Het gaat om ongeveer 30 of 50 m2. Graag de prijs per m2.

Voorgevel isoleren

Steens muur (voorgevel) wil ik geïsoleerd hebben zonder het karakter aan te tasten. Begane grond en 1e verdieping. Ramen en voordeur blijven.