Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Delft of directe omgeving.

1344 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie, gehele benedenwoning isoleren, kantine isoleren, zoldervloer isoleren met cellulose isolatie, fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren, gevels isoleren, isolatiebehang aanbrengen, geluiddicht isoleren van een bar, plafond isoleren, geluidsdicht isoleren huis, isoleren voormalig schoolgebouw, schuimbeton in de kelder aanbrengen, isoleren binnenkant woning, hellend dak isoleren, het vanuit binnen isoleren van een schuin dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Delft:

Plafond isoleren om geluid te voorkomen

Er moet isolatie aangebracht worden in het plafond van de woonkamer om overlast van muziek te voorkomen bij de kamer hierboven. Het plafond zelf mag niet aan geklust worden dus de vloer (laminaat) op de eerste verdieping moet er uit om zo van boven isolatie in het plafond aan te brengen.

Pannendak isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren. Het gaat om een hellend dak van 40 graden. Het huis zelf is 8 bij 5,5 meter. Ik heb een pannendak.

Plafondisolatie aanbrengen

Wij hebben een bestaand verlaagd plafond in de keuken. Tijdens het vervangen van een lamp merkte ik een behoorlijke tocht en wil het graag isoleren. De oppervlakte is ongeveer 23 m2.

Isoleren van de kruipruimte

De kruipruimte onder onze tussenwoning is plusminus 6 x 12 meter; de ondergrond is klei-achtig (droog!) en de ruimte is goed toegankelijk. We overwegen de kruipruimte te laten isoleren.

Dakisolatie aanbrengen

Het gaat om een tussenwoning met een hellend dak met een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Woning is gelegen aan vrij drukke weg, daarom is een isolatie gewenst die geluidswerend is. Daarnaast hopen we hiermee energie te kunnen besparen. Graag advies van de vakman welk materiaal het meest geschikt is.

Rioolbuis isoleren

Hi, I would like to install sound insulation over the sewer pipe in my toilet. Please see the attached picture. Could you please provide a quotation for it.

Dak isoleren aan de buitenkant

Graag een offerte voor dakisolatie aan de buitenkant. Dakpan is een vlakke Mulden,

Kruipruimte ophogen met schelpen

De kruipruimte is een open ruimte van ongeveer 19 x 5 meter. Deze wil ik graag op laten ophogen met schelpen (spuiten of met ander licht materiaal). Het moet ongeveer 20 a 30 cm worden opgehoogd. Dit verschilt per plek in de kruipruimte, met name de zijkanten zijn erger verzakt (hoekwoning). Graag ontvang ik een offerte.

Bodemisolatie onder de woning aanbrengen

Bodemisolatie van een rijtjes woning uit 1969. Het is 50 vierkante meter. Er staat halverwege het huis een wand in de kruipruimte over de hele breedte van het huis met een kleine opening. Daar kun je niet doorheen, het is circa 20 x 20 cm. Er is geen toegang naar het andere deel behalve via dat gat. De kruipruimte is circa 30 cm hoog. Graag advies over het materiaal en de kosten ervan.

Vocht en kouproblemen localiseren

's Ochtends is de voordeur steeds nat en ook de ramen in de woonkamer en keuken. Ik zou graag laten nakijken waar dat vandaan komt en wat de kosten zijn om het te verhelpen. Ook hebben we vervelende koustromen, waardoor het nooit behaaglijk in huis is ook al staat de verwarming aan. Ook daarvan zou ik willen weten waar het vandaan komt en hoe duur dat is om te verhelpen.

Vloer isoleren vanwege loopgeluid naar onderburen

We willen graag een kamer van ons huis isoleren voor onze loopgeluiden naar de onderburen. De kamer heeft een houten vloer en meet ongeveer 18 m2. We denken aan een ondervloer van rubber, met daarop een zwevende dekvloer. Graag iemand in omgeving Delft die deze isolatie zou kunnen aanleggen, en kunt u wellicht een schatting geven van de kosten? Uitvoering in de lente van 2017.

Vochtige kruipruimte met schelpen isoleren

Wij hebben last van een vochtige kruipruimte waar de laatste tijd water in staat. Hierdoor is het in de kelder muf en is er schimmelvorming. Onder de vloer is al Tonzon isolatie en een dampdichte laag plastic. Maar ondanks het plastic staat er nu water onder in onze kruipruimte onder de bijkeuken en bij de meterkast. Onder de woonkamer en de aanbouw is het wel droog, doordat het zand hier iets hoger ligt. Daarom willen wij graag schelpenisolatie om dit vochtprobleem aan te pakken. Onze kruipruimte is ongeveer 55 m2. De kruipruimte is via een kelderluik goed bereikbaar. Graag ontvangen wij van u een indicatie van de prijs hiervoor op de mail.

Zolder geluidsdicht isoleren

Op zolder willen we graag een geluidsdichte ruimte realiseren. Daarvoor moeten wanden geplaatst en deur en mogelijk nog wat isolerende werkzaamheden. Het is voor gebruik als muziekruimte zodat buren en huisgenoten geen overlast ervaren wanneer we oefenen. De ruimte wordt ongeveer 3 bij 4 meter, met een hoekje eruit voor de deur. Graag horen we ook of planning op (redelijk) korte termijn tot de mogelijkheden behoort.

Zolder isoleren met PIR platen

Ik wil een idee krijgen wat het kost om mijn zolder te laten isoleren met PIR platen, dikte 10 cm. Het is een schuin dak, met in totaal een oppervlak van ongeveer 31 m2. De ene kant is 4,5 meter breed x 3,8 meter hoog, andere kant is 4,5 m breed x 3 m hoog. Er is een dakraam en een rookkanaal. Momenteel is de zolder afgewerkt met gipsplaten (gespijkerd) en glaswol daaronder, dit kan ik van tevoren zelf weghalen.

Slaapkamer van geluidsisolatie voorzien

Ik wil graag mijn slaapkamer van geluidsisolatie laten voorzien i.v.m. geluidsoverlast van de buren. Dit betreft 3 muren en plafond, ongeveer 55 m2. Inclusief afwerking muren en iets verlaagd plafond. Graag isolatie aanbrengen en daarbij de wanden weer afwerken met gipsplaten. De vakman verzorgd het materiaal, graag meenemen in de offerte.

Geluidsisolatie aanbrengen op plafond en muren

Geluidsisolatie aanbrengen op plafond en muren in de slaapkamer.

Isolatie met schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte van ongeveer 40 m2 laten isoleren met schelpen. Er ligt nu ongeveer 8 cm water onder de vloer, wellicht zal dit eerst leeggepompt moeten worden. De kruipruimte is makkelijk te bereiken via het kruipluik en er is voldoende ruimte voor de deur voor een pompwagen.

Isolatievloer kelder

In de kelder van circa 90 m2 van een nieuwbouwhuis in Delft moet een geïsoleerde vloer aangelegd worden. Volgende opbouw: - 2 mm Afdichting - 25 mm GIFAfloor - 30 mm Kooltherm WLG025 - 45 mm Knauf - Nivoperl - 2 mm Afdichting Van de opbouw kan afgeweken worden indien isolatiewaarde beter wordt. Als afgeweken wordt aub kort redenering aangeven.

Schuur is tegen huis aan gebouwd en ...

Schuur is tegen huis aan gebouwd en heeft doorgang naar hal van de woning. Eén muur is van steen. Twee muren zijn van hout, vierde muur is reeds geisoleerde woning-buitenmuur. Dak is hout. Schuur is 2,50 x 2,50m Deze schuur moet geisoleerd worden.