Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Capelle aan den IJssel:

Fermacel geluidsisolatie plaatsen

Ik wil op mijn bovenverdieping op de houten vloer fermacel geluidsisolatie platen laten neerleggen. Dit is ongeveer 45m2. Ik weet niet of er al isolatiemateriaal aanwezig is, het huis is 20 jaar oud. Eventueel kan ik zelf het materiaal regelen, maar dit kan ook door u.

Kruipruimte ophogen met zand

Voor 1 of meerdere huizen in de straat de kruipruimte ophogen met zand. Afmetingen kruipruimte 6x12 meter, ophogen met 40-45 cm.

Wand van slaapkamer isoleren tegen geluid van buren

Ik wil graag de wand naar mijn buren isoleren. Het gaat om de slaapkamer waarbij ik mijn buren letterlijk hoor snurken. Afmetingen van de muur bedragen ongeveer 3.50 x 2.20. Mijn woning is uit 1928, dus wanden zijn erg dun.

Voorzetwand plaatsen

Ik wil een of meerdere voorzetwanden tegen geluidsoverlast laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Thermisch isoleren van buitengevel

Graag de gevel onder de ramen isoleren. Het zijn nu nog enkele platen. Het gaat ongeveer over 12 m2 en de situatie bevindt zich op de 6e etage. Ik laat mij adviseren over de materialen.

Akoestisch isoleren

De opdracht betreft het opvullen van een hol plafond van 13 m2, hoogte ongeveer 6 cm. Plafond bestaat uit gipsplaten onder en een houten plaat boven. Verder het opvullen van een houten rioolomlijsting van 4,5 meter lengte in dezelfde ruimte op de vloer. Beide werkzaamheden ten behoeve van akoestische isolatie.

Huis volledig isoleren

Ik wil graag een offerte voor: - vervangen dubbel/enkel glas door HR++ voor drie verdiepingen - vloerisolatie - dakisolatie - spouwmuurisolatie Ik ben op zoek naar één isolatiespecialist die adviseert en alles uitvoert en volgens alle randvoorwaarden van https://www.energiebespaarlening.nl/particulieren/#section3 Ik heb de voorkeur voor communicatie per e- mail/Whatsapp om een afspraak in te plannen voor het bekijken van de situatie/opmeten ivm mijn werk.

Kruipruimte ophogen

Onder onze garage is de bodem verzakt, deze dient opgehoogd te worden met zand. De ruimte is 300 x 600 cm en er moet 15 tot 20 cm opgehoogd worden. De garage heeft een eigen kruipruimte met eigen toegang. Wellicht samen met de buren.

Isoleren dak van binnenuit

Het gaat om een hellend puntdak circa 80 m2 minus een dakkapel van 2.50 meter breed. Nu is de binnenzijde afgewerkt met zachtboard, maar geen isolatie. Eveneens isolatie gewenst achter de 'schotten'. Graag volledig vanaf de binnenzijde isoleren.

Kruipruimtes opvullen met schelpen

Werkadres : Capelle Schollevaar. Het leveren en aanbrengen van schelpen in de kruipruimte. Woning oppervlak 50 m2. Het gaat om meerdere woning verspreidt over 4 straten.

Kruipruimte isoleren

Graag de kruipruimte isoleren met schelpen, chips of iets dergelijks. Oppervlakte 55 m2, 60 cm hoogte. Een meter of 6 van de straat.

Dak isoleren aan de buitenzijde

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van een dak aan de buitenzijde van een vrijstaande woning (begane grond en twee verdiepingen). De vloeroppervlakte van de woning is ongeveer 10 x 8 meter, het dakoppervlak is mij onbekend. De woning is 30 jaar oud.

Dak van binnen isoleren

Ik wil graag mijn dak van binnenuit laten isoleren. We hebben een hellend dak. 31 m2 vloer en het dak gaat ongeveer 150 tot 2 meter hoog.

Kruipruimte ophogen

De kruipruimte ophogen: wij hebben erg veel last van verzakkingen in de tuin. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat het zand wordt weggespoeld onder ons huis. Het is ons niet duidelijk hoeveel er moet worden opgehoogd in de kruipruimte. Ons huis is ongeveer 150 m2.

Isoleren kruipruimte met schelpen

Ik zou graag mijn kruipruimte van 9 bij 4 meter willen isoleren met schelpen. Bij de voordeur is een luik aanwezig en de kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog. Hierdoor hopen wij dat de vochtigheid hierdoor verdwijnt uit de ruimte.

Tussenwoning isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil graag mijn woning laten isoleren voor het geluid van de buren. Het gaat om een tussenwoning welke gebouwd in 1982 is en het betreft dus beide kanten. Ik wil graag advies wat de mogelijkheden zijn voor mijn woning. Ik heb het idee alsof de spouwmuur nog niet geïsoleerd is. Het betreft de begane grond, eerste verdieping en eventueel de zolder. De woning is ongeveer 8 meter diep. Ik ontvang het liefst per mail een reactie omdat ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Geluidsisolatie aanbrengen in het plafond

Ik wil twee zwevende plafonds laten plaatsen met geluidsisolatie. Het gaat om ongeveer 2 x 17 m2. Geluidsisolatie tegen contact en luchtgeluid. Graag offerte en advies over de te gebruiken materialen.

Schelpenlaag in kruipruimte aanbrengen

Het betreft de kruipruimte isoleren door middel van het aanbrengen van een schelpenlaag. De ruimte waar het om gaat is ongeveer 45 m². en vrij toegankelijk.

Tocht in de woning verhelpen

Ik heb tocht in mijn woning van bijna 5 jaar oud. Het komt vanaf het balkon, langs een zijraam of door de deur. Boven de deur zit al een zwarte vlek. Het gaat om vocht en kou en dit is al jaren zo. Er zit dubbel glas in de woning, wellicht dat tochtstrippen zouden helpen. Hetzelfde heb ik bij de voordeur en op de slaapkamer ook.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag de kruipruimte in mijn woning laten isoleren. Het gaat om een eengezinswoning met ongeveer een afmeting van 9,5 meter bij 5 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen of kalkkorrels.

Dak isoleren aan de binnenkant

Ik wil graag mijn dak vanaf de binnenkant isoleren. Zover ik het nu kan zien, zit er nu helemaal geen isolatie. Ik zou graag weten wat de m2 prijs hiervoor is. Het gaat om een schuin pannendak van een standaard rijtjeswoning. Het dak is aan de ene zijde zeer steil en aan de andere zijde loopt het wat minder steil.

Mogelijkheden voor gevelisolatie bekijken

Betreft de zijgevel van een hoekhuis. Ondanks de aanwezige spouwmuur isolatie is de muur kil en wij willen weten of dit met een buitengevel isolatie te verhelpen is en wat de kosten daarvoor zouden zijn. Het huis is 10 meter diep en 3 verdiepingen hoog.

Geluidsdichte voordeur maken/plaatsen

Ik zou graag mijn voordeur voor studiodoeleinden geluidsdicht willen hebben. Momenteel zit er een dunne standaard voordeur in en flinke kieren aan de zijkant en onderkant. Misschien dat die vervangen moet worden en het kozijn bewerkt moet worden zodat er zo min mogelijk geluid doorheen kan komen. Daarbij moet de voordeur voor de VVE wel hetzelfde eruit blijven zien. Kleur is mij wel bekend. Ik zou graag in contact komen met iemand die dit denkt te kunnen.

Plafondisolatie 4 plafonds

Isoleren van 4 plafonds onder een groot balkon.

Bij ons is recent een dakkapel geplaatst ...

Bij ons is recent een dakkapel geplaatst en nu moet de zolder geisoleerd en afgewerkt worden.