Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een schuin pannendak:

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning vanuit buiten kan isoleren. Het gaat om schuin pannendak. Het dak van ongeveer 100 m2. Na het isoleren dienen de dakpannen weer teruggeplaatst te worden. Het is een vrijstaande woning, maar er is erg weinig ruimte rondom de woning in verband met buren.
Onze klant uit Boskoop (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een schuin pannendak uit heel Nederland:

Raamrker isoleren

Wij hebben in de keuken een raam-erker met een marmeren vensterbank. Dus alleen het raam is uitgebouwd. De vensterbank kan ik in de winter gebruiken als verlengstuk van mijn koelkast. Er komt veel kou doorheen. Hoe kan dit geïsoleerd worden en wat gaat dat kosten? De raam-erker loopt schuin uit de gevel en is 160 cm breed en op het diepste gedeelte 65 cm.

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.

Pannendak bungalow van buitenaf isoleren

Het gaat om een bungalow met schuin pannendak, met aan de achterzijde 3 dakkapellen. We wensen vanaf de buitenzijde te isoleren. Pannen hoeven niet vervangen te worden dus moeten teruggelegd worden na isolatie. Vermoedelijk isoleren met isolatieplaten, graag advies van de vakman.

Dak van buitenaf isoleren

Huis uit 1895. Schuin dak. aan binnenkant van dakbeschot is al 7 cm steenwol met gipsplaat aangebracht. i.v.m. bouwrommel wil ik dit laten zitten. Ik heb 4 Velux -ramen. er zijn 2 dakdoorvoeren: rookkanaal gaskachel, ventilatiekanaal. Ik wil 2 extra Velux-ramen laten plaatsen.

Binnenkant dak isoleren (65 m2)

Ik zou graag mijn dak willen isoleren. Gaat om isoleren van een schuin dak, isolatie aanbrengen aan de binnenzijde en vervolgens afwerken met stucwerk. Zal gaan om ongeveer 65 m2. Het doel van het isoleren is warmte behoud.

Uitbouw achter, kozijn 1e verdieping en dakkapel 2e verdieping

We willen onze huidige bijkeuken laten isoleren dan wel betrekken bij een eventuele nieuwe uitbouw. We willen de bijkeuken laten isoleren tegen warmte daarna kan er een extra wandje worden geplaatst. Het is een enkelsteense bijkeuken. De afmetingen zijn 1.90 m breed en 2,80 diep. De bijkeuken heeft een schuin dak, hier graag een Velux dakraam in bouwen. Daarnaast een raam aan de zijkant plaatsen in de bijkeuken. Graag houten kozijn. Allebei de ramen dubbelglas HR++. Wanden tegen Tevens willen we het kozijn op de eerste verdieping laten vervangen en onze dakkapel laten renoveren. Daarnaast eventueel een houten uitbouw aan de bijkeuken realiseren als dit mogelijk is.

Isoleren binnenkant dak

Graag laat ik goede/betere isolatie aanbrengen aan de binnenkant van ons dak. Ik gok dat dit tussen de 65/ 70 m2 zal zijn, het hoogste punt van het dak is 5.70 m. Wij hebben een oud huis uit begin 1900 en het dak is niet recht toe recht aan. Ik denk dat het aanbrengen van dikke PIR platen van 10 cm heel arbeidsintensief wordt, omdat het dak dus heel scheef is, daarom zit ik te denken aan schuin, maar ik weet niet wat mogelijk is. Het is een woonzolder, dus graag ook mooi afwerken. Als u wil langskomen is dat goed. De klus wil ik graag voor het najaar laten uitvoeren.

Isoleren dak en muren gehele huis

Wij hebben een huis gekocht uit 1972, houtskeletbouw, buitenkant half enkelsteens, half hout en met een schuin dak. 1 augustus krijgen wij hiervan de sleutel en dan zouden wij zo spoedig mogelijk de muren en het dak willen isoleren. Er zijn meerdere mogelijkheden: - Het dak van de buitenzijde isoleren met isolatieplaten en indien mogelijk afwerken met crepi. Huidige isolatie moet eerst verwijderd worden. - Het dak vanuit binnen isoleren - De muren vanuit binnen isoleren - De muren vanuit buiten isoleren Voor al deze mogelijkheden zouden wij graag een offerte willen hebben. Voor zowel de wanden en het dak gaat het om ongeveer 150 m2. Graag hebben wij iemand die langskomt.

Hellend dak plaatsen

We hebben zouden graag ons dak van een nieuwe dakbedekking laten voorzien. Graag nieuwe latten, dakplaten en eventueel isoleren. Indien pannen nog goed zijn willen we deze hergebruiken. Het gaat om een schuin dak, 2 onder een kap woning. Het is een dak zonder asbest. Zowel de voor- als achterkant is goed te bereiken. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat.

Zolder isoleren en dakraam plaatsen

Ik wil een huis kopen, ik heb een bod gedaan en de onderhandeling begonnen. De vraagprijs vind ik te hoog van het huis, want het huis is niet gemoderniseerd (label F). Het is een hoekhuis rijtjeswoning met een schuin dak, waarbij het zolderdak geïsoleerd dient te worden en een dakraam met dubbel glas geplaatst dient te worden of eventueel een dakkapel. Het betreft een woning in Woubrugge. De lengte van het dak zou 5.92 m zijn, 5.97 m breed midden van het dak 2.66 m hoog, de schuine hoek weet ik niet. Ik heb een plattegrond van het huis. Het dak heeft houtenbalken ertussen. Als ik het huis koop, dan wil ik in een kort termijn een grote verbouwing doen (badkamer, keuken etc.) en dit wil ik dan graag uitbesteden aan 1 partij.

Partners

Partners van Casius