Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte ophogen met zand:

Kruipruimte ophogen met zand

Graag wil ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het ophogen van de kruipruimte. De lengte van de woning is 9,9 meter en de breedte is 4,64 meter. Aan het huis zit nog een Klompenhok met de volgende afmetingen: L 2.12 B 1.90. Het gaat dus om ongeveer 50 vierkante meter. De diepte in het klompenhok is +- 0,99 meter. Echter weet ik niet of dit de diepte onder het gehele huis is. Tevens denk ik dat er in het klompenhok ongeveer 0,3 meter opgespoten dient te worden zodat de fundering niet meer bloot lig. Ook dit weet ik niet of het voor het gehele huis nodig is. Ik weet ook niet of daar een bepaalde norm voor is? - Graag ontvang ik een offerte voor de kosten voor het ophogen. - Eventueel advies voor de gewenste hoogte - Tijdslijn voor de uitvoering van de verhoging.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte ophogen met zand uit heel Nederland:

Kruipruimte ophogen met zand

Wij willen graag in de kruipruimte onder de aanbouw het zand laten ophogen; wij denken dat 5m3 wel voldoende is. Alvast dank voor uw reactie

Betonnen vloer storten renovatie woning

Gaat om 150 m2 : - vloeren verwijderen - huidige houten balken verwijderen - kruipruimte ophogen (waar nodig) - betonnen vloeren storten inclusief isolatie Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Kruipruimte opvullen met zand

Ik wil de kruipruimte 35 cm laten ophogen met zand. Het gaat in totaal om 75 m2 wat uitkomt op een ruimte 25 kuub. Dit moet ook aangebracht worden.

Kruipruimte ophogen met zand

Voor 1 of meerdere huizen in de straat de kruipruimte ophogen met zand. Afmetingen kruipruimte 6x12 meter, ophogen met 40-45 cm.

Kruipruimte opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophogen van de kruipruimte met zand of iets dergelijks met circa 30 cm tegen de fundering aan. (kijk eronder nu). Lengte 12 meter en breedte 8 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar bij de voordeur).

Kruipruimte opvullen met zand

Onze riolering polderstuk was kapot hierdoor was een lekkage ontstaat, dit hebben we laten repareren. In de kruipruimte kwam er vies water, waardoor het nu in huis stinkt. Wij willen graag de kruipruimte met zand laten ophogen oppervlakte 40 vierkante meter, en daar moet ongeveer een laag van 15-20 cm op. Ons kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil graag vragen wat de kosten zijn om de kruipruimte te laten ophogen met zand.

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Ik wil graag 6 kuub zand spuiten in de kruipruimte , hoogte is 50 cm .

Riolering ophogen kruipruimte

Er is een loodgieter geweest ivm verstopping en die heeft geconstateerd dat de riolering in de kruipruimte een deel niet waterpas ligt en wij daardoor steeds verstopping blijven houden omdat alles daar blijft hangen in de buis. Het moet opgehoogd worden. Er moet gegraven worden onder stadsverwarming door. Graag wil ik vrijblijvende offertes inclusief materiaal en werkzaamheden een totaal plaatje.

Kruipruimte opvullen met zand

We hebben een hoekhuis en willen onder bij de buitenmuren laten ophogen zodat er geen zand vanuit de tuin onder het huis verdwijnt. Ik kan namelijk onder de fundering kijken. Wij hebben als het goed is geen kruipruimte, wellicht in de uitbouw, maar wij vermoeden van niet. Dan gaat het om muren van 5,4 voorkant en 8 zijkant meter. Ik denk dat het een stuk of 40 cm opgehoogd worden. Graag genoeg zand regelen zodat als blijkt dat er toch een kruipruimte aanwezig, deze ook direct opgevuld kan worden.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in achtertuin. Tuin is nu tegelvrij ivm ophogen. ik heb geen kruipruimte. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.