Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Bodegraven of directe omgeving.

91 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, kruipruimte is nat en moet droog en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Bodegraven:

Kruipruimte ophogen met zand

Graag wil ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het ophogen van de kruipruimte. De lengte van de woning is 9,9 meter en de breedte is 4,64 meter. Aan het huis zit nog een Klompenhok met de volgende afmetingen: L 2.12 B 1.90. Het gaat dus om ongeveer 50 vierkante meter. De diepte in het klompenhok is +- 0,99 meter. Echter weet ik niet of dit de diepte onder het gehele huis is. Tevens denk ik dat er in het klompenhok ongeveer 0,3 meter opgespoten dient te worden zodat de fundering niet meer bloot lig. Ook dit weet ik niet of het voor het gehele huis nodig is. Ik weet ook niet of daar een bepaalde norm voor is? - Graag ontvang ik een offerte voor de kosten voor het ophogen. - Eventueel advies voor de gewenste hoogte - Tijdslijn voor de uitvoering van de verhoging.

Geluidswering aanbrengen

Er dient geluidwering aangebracht te worden in de verdiepingsvloer zonder het plafond te openen. Dus vanaf de verdieping. Het betreft een houten vloer van in totaal circa 30 m².

Vloer isoleren

Ik zou graag mijn vloer willen isoleren. Ik heb geen kruipruimte. De woonkamer is 40 m2 en daar gaat het om. De woning is uit 1890. Dakisolatie is prima en ik heb ook dubbelglas.

Isoleren van de zolder

Ik zoek een partij voor het isoleren van mijn zoldervloer. De vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Daarnaast wil ik, bij hoog rendement, ook het dak isoleren. Hierbij zou het gaan om ongeveer 130 m². De woning en zolder zijn goed bereikbaar.

Kruipruimte ophogen met zand

Ik zou graag mijn kruipruimte van 9meter*5,5Meter ongeveer 50cm ophogen dit omdat hier het hele jaar ongeveer 20cm water staat. Kunt u mij een prijs opgave doen toekomen als ik dit alleen zou laten uitvoeren of met mijn 3 buren? Tevens kan het zijn dat 50cm niet voldoende is we willen echt weer tot de originele hoogte komen dus wat eventueel extra kosten zijn bij meer zand gaat om de in bodegraven en de 3 aangrenzende woningen. Moeten wij voor dat jullie beginnen het water weg pompen het betreft minimaal 20cm?

Kruipruimtes isoleren

2 kruipruimtes van een woning isoleren. Bij elkaar is het circa 35 m2. De ruimtes zijn circa 50 cm hoog. De isolatie moet vooral vocht tegengaan dus denk ik aan chips. Of is een ander materiaal beter geschikt?

Bodem- en gevelisolatie aanbrengen

Ik zou graag een offerte aan willen vragen voor het isoleren van de gevel en de bodem d.m.v. isolatie parels. Kruipruimte is slecht/niet toegankelijk. Gaat om ongeveer 100 m² muur en ongeveer 50 m² vloer. De buren willen misschien ook meedoen.

Vloer isoleren van een caravan

Ik zou graag de onderkant van mijn stacaravan voorzien hebben van een laag pur isolatie. De caravan is 7 bij 3 meter en er zit een hok voor van 2.5 x 2.5, deze graag los opgeven in de offerte. De caravan staat vrij hoog op zijn poten, ik kan er makkelijk onderdoor kruipen. Ik heb er een volledig nieuwe vloer in gelegd. Ook aan de onderkant heb ik nu houten balken.