Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, muurisolatie om geluid te dempen, platte dak van mijn schuur isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Berkel en Rodenrijs:

Geluidsdichte bedstee realiseren

Ik wil graag in mijn slaapkamer een soort bedstee maken om mijn huidige bed heen die geluidsdicht is? Ik heb heel erge last van mijn bovenbuurvrouw die in de nacht leeft, dit gaat ten koste van mijn nachtrust en gezondheid. Aangezien het een huurwoning betreft, wil ik niet een te grote ingreep. Graag jullie advies en kostenplaatje.

Mansarde dak isoleren

Ik heb net een huis gekocht. In 2008 is het dak vernieuwd met metalen dakpanplaten. En heeft de eigenaar zelf een beetje isolatie aan de binnenkant aangebracht. Echter op een hele slechte manier waar de wind doorheen gaat en dus weinig zin heeft. Dat heb ik er inmiddels grotendeels weten uit te slopen, maar wil wel nu het dak goed isoleren. Daarom mijn vraag of er een grove kosteninschatting door jullie is te maken voor isolatie van binnenzijde, en eenzelfde grove inschatting van de buitenzijde waarbij het mij logisch lijkt om de metalen dakpanplaten te verwijderen en gewone keramische dakpannen worden teruggeplaatst. Of dat werkelijk nodig is weet ik overigens niet zeker. Het dak is zo'n 8 meter breed & 9 meter lang. En tot aan de schoorsteen zo'n 3,5 meter hoog vanaf de dakgoot. Loopt taps toe door de schilddak / Mansardedak vorm. Het is een gordingdak waar ik aan de binnenkant tegen de gordingen & het dakbeschot aan kijk. Ik denk dat er lekkages zijn geweest voor 2008 gegeven dat er op meerdere plekken vochtdoorslag/kapot hout te zien is op het dakbeschot, alleen voelt het nu ondanks de vele regen van de afgelopen tijd niet vochtig. Ik zoek nu eerst vooral naar een high-level inschatting om te begrijpen wat ongeveer de kosten zijn waar ik rekening mee moet houden.

Zolderdak isoleren

Ik wil graag mijn zolderdak laten isoleren. Het betreft een zolder van een huis uit 1964. Er is geen isolatie, noch aftimmering aanwezig. Er worden twee nieuwe dakramen geplaatst (inclusief aftimmering met isolatie erlangs). Ik kom uit op ongeveer 48 m², maar dat is niet exact gemeten. NB: Klant maakt gebruik van de overheids subsidie, dus graag een gespecificeerde offerte.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Graag willen we onze verzakte kruipruimte vloer ophogen met schuimbeton. Oppervlakte 120 m2. Hoogte schuimbeton 20 cm. Huidige situatie: Veen grond Drainage is aangelegd Vloer is voorzien van PE folie naar boven opgeslagen Kruipruimte is goed toegankelijk. Voldoende parkeer gelegenheid Vrijstaande woning Reden: Vocht en stank We gaan de kruipruimte niet gebruiken Isolerende werking We kijken uit naar de mogelijkheden

Binnenzijde isoleren van een schuin dak

In een nieuwe babykamer van 15 m2, moet het schuine dak geïsoleerd worden vanaf de binnenzijde. Afwerken met gipsplaat en stucwerk mag apart geoffreerd worden.

Isoleren tegen vocht in de kruipruimte

Wij willen af van het vocht in onze kruipruimte, o.a. om erin werken makkelijker te maken. Schelpen storten of isomateriaal in de vorm van balletjes zou een optie zijn maar kunnen wij dan nog in de kruipruimte werken om b.v. leidingen te controleren?

Ik wil vloerverwarming in mijn bestaande ...

Ik wil vloerverwarming in mijn bestaande huis aanleggen, maar moet nu in de kruipruimte de onderkant van mijn betonnen broodjes vloer isoleren.