Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Barendrecht of directe omgeving.

899 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafond vervangen en isoleren, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Barendrecht:

Kamer isoleren

Graag wil ik de muur van mijn slaapkamer isoleren tegen herrie vd buren en contactgeluiden. Gaat om 8 m2.

Dak isoleren

Ik wil mijn schuin dak laten isoleren. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 50 m2. Ik wil graag schuim isolatie.

Kruipruimte ophogen

De kruipruimte onder mijn garage is verzakt. Deze moet opgehoogd worden met ongeveer 20 cm. De ruimteoppervlakte is 13 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipruimte leegpompen en zand laten storten

Wij willen de kruipruimte leegpompen en zand laten storten in de kruipruimte. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte van u. De kruipruimte is ongeveer tussen de 40 en 50 m2.

Kruipruimte opruimen en egaliseren

I.v.m. aanbrengen muur- en vloerisolatie, dient de kruipruimte opgeruimd en geëgaliseerd te worden (dit is ongeveer 48 m2) en deels uitgediept tot de gewenste werkruimte van ongeveer 50-60 cm (dit betreft ongeveer 20 m2). Toegang tot de kruipruimte gaat via een luik.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Kruipruimte met Isoparels vullen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vullen van de kruipruimte met Isoparels. Graag vermelden welk materiaal wordt gebruikt en welke dikte er wordt aangebracht. Kruipruimte is circa 40 m2 groot en 50 centimeter diep. De ruimte is vochtig.

Tussenmuur tegen geluid isoleren

Ik wil graag een tussenmuur tegen geluid isoleren.

Spouwmuur isoleren

Graag offerte voor het aanbrengen van isolatie tussen de spouwmuren. Ik heb een eengezinswoning uit 1967, wel een spouw, echter geen isolatie. De isolatie wil ik laten doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Hoek van de gevel van isolatie voorzien

Gevelisolatie voor een hoekhuis uit de jaren '30. In de hoek wil ik isolatie in de spouwmuur laten aanbrengen. In de aangrenzende gevels zitten een groot raam en aan de andere kant een deur. Graag komen kijken en uw advies over de mogelijkheden.

Spouwmuur isoleren van vrijstaande woning

Spouwmuur isolatie van de woning. Het gaat in principe om de gehele woning, maar graag zou ik hier nog advies over willen krijgen. Het betreft een vrijstaande dijkwoning uit 1934. Er zijn een aantal delen bijgebouwd, hierbij is het wellicht niet nodig om te isoleren.

Isolatie zolder

Ik heb op zolder 35 m2 isolatie te verrichten tussen of op de balken. 14 m2 daarvan is een betonnen buitenmuur die aan de binnenkant geisoleerd dient te worden. Foto's beschikbaar

Kamer op eerste verdieping ...

Kamer op eerste verdieping (noord-oosten) aan de voorkant van het huis heeft achter dakpannen (2 meter hoog en 5 meter breed) alleen dunne isolatielaag. Dit beschermt onvoldoende tegen wind en houdt warmte dus ook niet vast. Aangezien dit de kinderkamer wordt, willen we hier nu actie ondernemen. Kamer is middels ladder en via garage aan voorkant goed te bereiken.