Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken, geluidsisolatie in het plafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn:

Geluidisolatie muren en plafond

Het gaat om isoleren van de muren (ongeveer 40 m2) van het trappenhuis vanuit buiten. Doel is geluid verminderen. Voorzet platen, met isolatieschuim en dempers. Het moet er mooi uit zien, ik vind het niet erg wat ruimte in te leveren. Hier meer info over de woning. Ik wil ook mijn plafond isoleren, weet niet of dat beter eerst kan dus graag advies. Het plafond wil ik ook akoestisch isoleren met dempers, het gaat om ongeveer 50 m2.

Dak isoleren

Wij willen het schuine dak aan de binnenzijde isoleren met platen die een minimale RD waarde van 4.0 hebben. Hierna zoude wij graag het dak ook laten afwerken. De oppervlakte is 60 m2.

Kruipruimte opvullen met zand

kruipruimte met zand ophogen oppervlakte 50 vierkante meter, en daar moet ongeveer een laag van 60 cm op.

Kruipruimte ophogen met zand

Twee jaar terug is onze straat met ongeveer 70 cm opgehoogd. Nu beginnen onze voortuinen te verzakken. De kruipruimtes staan nu regelmatig onder water. De gemeente adviseerde ons, de kruipruimtes vol met zand te spuiten. Om zodoende het wegspoelen van de verharding langs de gevels op te heffen. Graag een offerte van U, oppervlakte kruipruimte 40 m2. Men vertelde ons dat er ongeveer 25 cm zand er bij moet komen. Mochten er meerdere huizen meedoen, geeft dat dan een lagere prijs ? Bestaat er ook een mogelijkheid om onder schuren zand te storten. In afwachting van uw reactie.

Kruipruimte isoleren met kalkkorrels

Wij willen onze kruipruimten laten isoleren met kalkkorels 50 m2.

Ruimte onder de schuur opvullen met schelpen

Onder mijn schuur van 10 m2 is in verband met verzakking een ruimte ontstaan. Dit zou ik graag op willen laten vullen met een laag van 30 cm schelpenzand om al het vocht zoveel mogelijk tegen te gaan. Dit trekt namelijk ook door in de vloer van de schuur. Ik wil graag weten wat dit zou kosten! Op de foto is te zien hoe toegankelijk het is te bereiken door 7 meter de poort in te lopen.

Dakisolatie aanbrengen

Ivm warmte zomers door dak verzoek om offerte dakisolatie.

Dak van de aanbouw isoleren

Het platte dak van de aanbouw van 5.66 meter bij 3.66 meter moet geïsoleerd worden.

Schelpenisolatie aanbrengen in de kruipruimte

Het aanbrengen van 18.20 m3 schelpen (35 cm) in de kruipruimte van 52 m2 aan oppervlakte. De ruimte is makkelijk toegankelijk via een kruipruimte. de kruipruimte is ongeveer 50 cm.

Geluidsisolatie plaatsen

Het gaat om een tussenmuur van een appartement, een woonkamer tegen een slaapkamer. De buren leven 's nachts en je kunt alles horen. Het gaat om een muur van ongeveer 14 m2. Er kan 25 cm dikte aan voorzet muur geplaatst worden. Hoeveel zijn ongeveer de kosten hiervan, als ik het laat plaatsen.

Buitenmuur isoleren aan de binnenzijde

Wij willen graag onze buitenmuur van het appartement zonder spouw isoleren, langs binnenzijde. Omdat het via de binnenkant gaat zijn wij geïnteresseerd in verschillende mogelijkheden, maar we willen graag een zo "dun" mogelijke oplossing, zodat we zo min mogelijk ruimteverlies hebben. Het gaat om drie vertrekken met een totale muuroppervlakte van ongeveer 60 m2.

Isochips plaatsen

Kruipruimte is onderverdeeld in 2 gedeelten: Deel 1 (woonkamer) ongeveer 33 m², de ingang is 1 a 2 meter van de straat (geen voortuin). Deel 2 (keuken) is ongeveer 28 m², de ingang is op ongeveer 10 meter van de straat. In de kruipruimte stond de vorige keer water. We worden de eigenaar per maandag 31 augustus, dus we weten niet of dit permanent is. Bouwtechnisch rapport gaf aan om er Isochips te plaatsen. Achterin de kruipruimte van de woonkamer zit een kolenhok, die is afgesloten met een muur, dus niet vrij toegankelijk. Hoe dat er precies uit ziet dat weet ik niet. Kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog.

Kruipruimte ophogen en isoleren

Het ophogen/isoleren van de kruipruimte van een twee-onder-een kap woning, met schelpen. Het oppervlak is circa 9,50 m bij 8,50 m. Eventueel ook schelpen onder garage, indien uitvoerbaar. Er zijn 2 luiken om in de kruipruimte te komen, hier staat wellicht een laagje water. De kruipruimte zal ongeveer 60 cm hoog zijn. De grond in de tuin loopt weg, onder de fundering. Vandaar dat we deze werkzaamheden willen laten doen.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen. De ruimte is 144 m2 en de afstand tussen de kruipruimte en de straat is 8 tot 10 meter.

Vochtbestrijding in de kruipruimte

Graag een offerte/schatting voor het isoleren van een kruipruimte van ca 25 m2 met schelpen of een ander alternatief. De houten vloer zal deels verwijderd worden om de toegang te vereenvoudigen. De isolatie hoeft niet onder de keuken en de hal, dit is volgestort met beton. Het is een vochtige kruipruimte, maar er staat geen laag water.

Kruipruimte vullen met schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte laten opvullen met ongeveer 50 cm zand en daar op schelpen of schuimbeton. De kruipruimte heeft een oppervlakte van 151 m2. De afstand vanaf de straat naar de woning is ongeveer 15 meter.

Garage vocht- en vorstvrij isoleren

Kunt u mij een inschatting geven wat het kost om een stenen garage van 3450 x 7005 mm vocht- en vorstvrij te isoleren? Dit i.v.m. het opslaan van wintersportkleding en kampeermateriaal in de garage. Slimme ideeën zijn welkom. Het is voor een nieuwbouwhuis waar we als meerprijs de garage met spouwmuur laten opleveren. Betonnen vloer. Plat dak. Geen verwarming aanwezig. Oplevering staat gepland op juli 2015. Graag advies en een richtprijs.

Kruipruimte leegpompen en isoleren

De kruipruimte is vochtig en er ligt een laagje water in. Graag de kruipruimte leegpompen en isoleren. De kruipruimte zal ongeveer 40 vierkante meter zijn.

Dakisolatie plaatsen

Graag had ik geweten hoeveel het kost om het onderdak van een bestaande eengezinswoning te spuiten met PUR. De oppervlakte is 133m² . Met prijsopgave voor een gespoten dikte van 8. 2 cm en voor een gespoten dikte van12 cm.

Garagedeur isoleren

De garagedeur moet geïsoleerd worden. De betreffende garagedeur is permanent gesloten alleen een ingang voor fietsers en voetgangers is voorzien. De dagmaat van de garage is breed 250cm en hoogte 210cm.

Zolder isoleren

De zolder is niet groot en op dit moment niet geisoleerd. In het dak zit één klein dakraam, welke niet netjes is afgewerkt.