Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zuid-Holland.

168 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, wanden 300 m2 van stenen dijkhuis isoleren en bekleden, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, het geluidsdicht isoleren van plafonds op de eerste verdieping, zolder aan de binnenkant isoleren, isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw, isoleren van een zolder en dakraam plaatsen, deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant, vloer isoleren tegen geluid, hellend dak van binnenuit isoleren, kruipruimte opruimen en egaliseren, plafond isolatie, geluidsisolatie van het plafond of vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zuid-Holland:

zaterdag 16 november 2019

Schelpen in de kruipruimte aanbrengen om te isoleren

Ik wil de kruipruimte van onze nieuwe woning laten isoleren met schelpen. Het is daar nu wat vochtig waardoor de balken onder het huis sneller gaan rotten. Ik weet niet precies hoe groot de kruipruimte is, maar onze woonkamer inclusief keuken is 9.60 m bij 3.65.
vrijdag 15 november 2019

Plafond van garage isoleren

Isolatie dient aangebracht te worden in een bestaand plafond van een garage. Het plafond is vlak afgewerkt met dikke brandvertragende gipsplaten. Het plafond is tijdens de nieuwbouw minimaal met glaswol geïsoleerd. Voorstel tot aanbrengen van de isolatie is door middel van het boren van gaten in het plafond en dan het isolatiemateriaal dmv spuiten in de ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer aan te brengen.
maandag 11 november 2019

Plafond isoleren

Het betreft een plafond van een uit-bouw. De opbouw is als volgt: eps dakbedekking-houten planken rustend op houten binten, gipsplaten. Ik vraag mij af of de ruimten tussen de binten volgespoten kan worden met Knauf supafil. Oppervlakte is 45 m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren
zondag 10 november 2019

Slaapkamer isoleren

Het gaat om het isoleren van een slaapkamer tegen m.n. contactgeluid. De slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping in een appartementencomplex zonder lift. De ruimte is (lxbxh) 3,30 m x 2,74 m x 2,46 m. Er bevinden zich in ieder geval twee stopcontacten, een lichtknop en een aansluiting voor een plafondlamp die behouden moeten blijven, evenals een radiator en CV-leidingen. Er ligt parket op de vloer, de wanden en het plafond zijn gestuukt, daaronder bevindt zich het betonnen geraamte van het gebouw. Eén van de wanden aan de korte kant is een inzetwand die mogelijk niet geïsoleerd hoeft te worden. De andere wand aan de korte kant is de gevelwand en bevat een raam en de radiator. In overleg met een specialist kijk ik graag naar de mogelijkheden.
woensdag 6 november 2019

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.
dinsdag 5 november 2019

Vloer isoleren tegen geluid

Wij hebben een bovenwoning (jaren 30). De vloer is vrij gehorig voor de onderburen. We willen kijken naar isolatie tussen onze vloer en hun plafond, zodat de geluiden minder hoorbaar zijn, oftewel geluiddempend. Het gaat om 60 m2. We hebben recentelijk een pvc vloer met isolatie gelegd, maar je hoort nog best veel (bijvoorbeeld ons kind van 1 die loopt).
dinsdag 5 november 2019

Zolder aan de binnenkant isoleren

Oppervlakte zolder 40 m2 schuin lopend beide kanten isoleren met glaswol oid. En gipsplaten wat zouden dat de kosten van zijn? En in of exclusief materiaal? Lever ik materiaal aan of kunnen jullie dit?
maandag 4 november 2019

Plafond isoleren

De ruimte tussen ons plafond en de vloer van de buren is leeg (40 cm), daarom wil ik er gipsplaten tussen plaatsen. Het gaat om 125 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 2 november 2019

Kruipruimte opruimen en egaliseren

Wij willen graag de kruipruimte laten opruimen (bouwafval etc), kieren en gaten laten opvullen, en eventueel laten voorzien van isolatiefolie. Graag vernemen wij de mogelijkheden en de kosten. Het betreft een kruipruimte van ca 50 m2.
zaterdag 2 november 2019

Vloer isoleren

Deel van de vloer op de begane grond dat onderdeel is van serre en onderkant grenst aan tuin met circa 2 meter ruimte onder de vloer. Ik wil het graag laten isoleren. Het gaat om een houten vloer van 15 m2. Ik ontvang graag een offerte. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m²
donderdag 31 oktober 2019

Plafond isolatie

Ik heb geluidsoverlast van rennende kinderen bij mijn bovenburen. Ik zou graag een goede geluidisolatie willen hebben. De bestaande situatie is, rietenplafond met stucwerk, met een verlaagd plafond van gipsplaten. Wat ik zou willen is dat beiden plafonds worden verwijderd en een nieuw verlaagd plafond met voldoende isolatie. Het betreft een eigen woning met bouwjaar 1926. De woning is gelegen op de begane grond. Is het mogelijk om een geluidsvermindering te krijgen van minimaal 80%? Het gaat om ongeveer 30 of 50 m2. Graag de prijs per m2.
maandag 28 oktober 2019

Geluidsisolatie binnenmuur

Ik wil graag een binnenmuur isoleren tegen geluid. De muur is ongeveer 4 x 4 m. Ik ontvang graag advies en oplossingen.
maandag 28 oktober 2019

Voorgevel isoleren

Steens muur (voorgevel) wil ik geïsoleerd hebben zonder het karakter aan te tasten. Begane grond en 1e verdieping. Ramen en voordeur blijven.
zaterdag 26 oktober 2019

Wanden 300 m2 van stenen dijkhuis isoleren en bekleden

Ik wil alle wanden (300 m2) van een vrijstaande stenen dijkhuis met houten uitbouwen van reeds 100 jaar oud laten isoleren van buitenaf. Er zit ook een grote houten overstek op, misschien dat dat weggehaald kan/moet worden. Nu zit er kunststof platen op de stenen muur maar dat is behoorlijk verrot. Deze bekleding moet ook vernieuwd worden.
vrijdag 25 oktober 2019

Geluidswerend isoleren van plafond aanbrengen

Ik wil graag het plafond laten isoleren, vanwege geluidsoverlast van de bovenburen. Ik heb een beneden woning. De bovenburen hebben van de zomer isolatie aangebracht, wat ze precies hebben gedaan en hoe de situatie was kan ik na vragen. Ik heb geen idee of er iets van isolatie al aanwezig is. Het gaat om ongeveer 75 m2.
donderdag 24 oktober 2019

Betonvloer isoleren

Mijn vloer op de benedenverdieping is erg koud, op dit moment is het een betonnenvloer waar tegels op liggen. Volgens mij kan dit veel beter gelisoeerd worden als de tegels weg worden gehaald, er een houten vloer komt en dit met een soort van isolatiewol wordt opgelost. Ik ga graag in gesprek met een vakman die mij en van advies kan voorzien en deze plannen in 2020 kunnen uitvoeren. Het gaat om een betonvloer van ongeveer 81m2.
donderdag 24 oktober 2019

Betonvloer isoleren en vloerverwarming realiseren

Ik ga mijn huidige betonnenvloer eruit slopen. Het is de bedoeling dat hier een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming voor terug komt. Ik zit zelf te denken aan een natte vloerverwarming en een vloer die niet al te dik/zwaar wordt, hij komt namelijk op zandgrond. Wevershuisje uit 1750 met een vloeroppervlakte van 40m2,
dinsdag 22 oktober 2019

Geluidsisolatie bovenverdieping woning

Betreft zolder welke een slaapkamer moet worden. Nu veel geluid van verkeer en kerkklok en niet geschikt om te slapen op dit moment. Schuin dak met top plat. De vloer is ongeveer 45m2 Het is een houten/staal constructie woning, energielabel A, maar toch veel geluidsoverlast. Ik ga graag in overleg met een vakman wat betreft het beste type geluidsisolatie en een planning qua uitvoering.
zondag 20 oktober 2019

Isoleren plafond met geluidsisolatie

Ik wil geluidsisolatie voor het plafond. het is een jaren 30 appartement op de begane grond. Wellicht wil ik het hele plafond isoleren (80 m2) of alleen de slaapkamer (20 m2). Graag zou ik mij willen laten adviseren over het materiaal door de vakman.
zondag 20 oktober 2019

Plafond isoleren

Ik wil graag een 60 m2 nieuw zwevend plafond incl. isolatie (winkelgeluid beperken naar bovenburen) plaatsen + spuiten/verven. Gaarne oud systeemplafond verwijderen en afvoeren.
zaterdag 19 oktober 2019

Buitenmuur isoleren

Is een buitenmuur aan een dakterras . Oppervlakte 12.00 meter lang en 2.10 hoog. Bekleden met isolatie platen en afwerken. Gaat om een vve.
vrijdag 18 oktober 2019

Kalkkorrels in kruipruimte storten

Mijn kruipruimte heeft een oppervlakte van 35 m2. Ik wil daarin een laag van 30 cm kalkkorrels aanbrengen. Het gaat dus om ca. 10 m3. Het kan via een gat in de vloer bij de voordeur worden ingeblazen. De kruipruimte zou ongeveer 1.40 m hoog zijn.
donderdag 17 oktober 2019

Isoleren van de vloer in woonkamer, gang, kantoor en eetkamer

wij krijgen 3 januari de sleutels van ons nieuwe huis en willen graag de vloer tussen ons en de onderburen laten isoleren. Het gaat om een gang (5,5m²), woonkamer (28m²), kantoorkamertje (2,5m²) en eetkamer (15,2m²). wij weten niet precies wat er onder de bestaande houten vloer zit. Wij zouden graag in de week van de sleutel overdracht of de week erna de vloer gedaan willen hebben zodat we erna kunnen verhuizen. De vloer die erin ligt willen we graag behouden. als dit niet mogelijk is is het geen ramp maar willen we het wel van te voren weten. we hebben foto van de vloer als u hier wat aan heeft. de woning bevind zich op de 3de etage. Steenwol
woensdag 16 oktober 2019

Geluidsisolatie aanbrengen

Vanwege flinke geluidsoverlast van mijn bovenburen moet ik mijn plafond laten isoleren. De huiskamer is 6.30 x 3.75 meter, de slaapkamer 3.75 x 1.90 meter. Verder wil ik ook graag een offerte voor het isoleren van de kruipruimte (ongeveer 1.40 hoog), de totale oppervlakte van mijn huis is 67 m2.
dinsdag 1 oktober 2019

Muziekkamer geluiddicht laten maken

Wij denken aan verhuizen. Het toekomstige pand heeft nu een winkelpand. Daar wil ik mijn muziek studio van maken. Ik ben beroepsmusicus, harpist. De kamer is 10,50 x 4,50 meter ongeveer. Parterre. Met bovenburen. Hier wil ik mijn harp atelier in maken maar de buren geen geluidsoverlast bezorgen. Graag zou ik vernemen wat de mogelijkheden en kosten zijn. De postcode is ons huidige huis dus niet van het te isoleren pand, het huis dat we op het oog hebben is op loopafstand.

Partners

Partners van Casius