Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zuid-Holland.

192 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zuid-Holland:

vrijdag 3 juli 2020

Een kruipruimte opvullen met zand

Het gaat hier om de kruipruimte onder de schuur welke achter in de tuin staat maar eenvoudig via de steeg te bereiken is. Oppervlakte ijs 12 m2 en moet met 50 cm zand opgehoogd worden
woensdag 1 juli 2020

Isolatie in kruipruimte aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis waar ik de vloer onder mijn huis wil isoleren. De kruipruimte is circa 80 cm. Je hebt ook bodemisolatie, weet niet of dat ook een optie is. Ik wil in de toekomst vloerverwarming laten aanleggen. Aangezien er verschillende manieren zijn om je vloer te isoleren ben ik benieuwd welke isolatievorm voor mij het beste zou zijn. Oppervlakte is 46 m2.
woensdag 1 juli 2020

600 m2 vloeroppervlak isoleren

Wij zijn een aannemersbedrijf en moeten in oktober 2020 10 units creeren in een open ruimte van 600 m2. (30 meter x 20 meter). De vloer moet geisoleerd worden en wij dachten zelf aan isolatieplaten op de bestaande vloer met daarover een cementdekvloer. Graag advies van een isolatiespecialist die in oktober 2020 tijd heeft.
maandag 29 juni 2020

Buitengevel isoleren en afwerken

Boerderijtje uit 1936 met steens buitenmuur. Alles op begane grond niveau. Gaat momenteel slechts om 1 buitenmuur van circa 20 m2. Van buitenaf isoleren en afwerken. Wij denken aan crepi/buitenstuc of steenstrips als afwerking. Graag advies van de vakman.
zaterdag 27 juni 2020

Geluidsisolatie plafond

ik heb een gipsplafond waar ik isolatie wil laten plaatsen. Het oppervlakte is ong 70 m2. Het gaat om isolatie tegen geluid van bovenliggende verdiepingen.
donderdag 25 juni 2020

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag 5 plafonds willen laten isoleren tegen geluid van de bovenliggende verdiepingen. Het oppervlakte is in totaal 50 m2. Ik denk aan het plaatsen van isolatie in een spanplafond.
woensdag 24 juni 2020

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

kruipruimte van mijn woning isoleren met zeil 2 lagen en thermische folie ca 63m2
maandag 22 juni 2020

Geluidsoverlast a.g.v. laminaatvloer opheffen

Wij hebben een bovenwoning uit 1927 (2e verdieping) met houten vloeren. 4 jaar geleden laminaat op gelegd (met de bekende groene platen als ondervloer) maar onze onderburen hebben nu geluidsoverlast van onze kleine. Graag advies van isolatiespecialist/vloerenlegger die hier een afdoende oplossing voor heeft. Ondervloer verdubbelen of vervangen voor ander/beter isolatie-materiaal ? Of laminaat vervangen voor geluiddempendere pvc-stroken ? Of beide ?
maandag 22 juni 2020

Verlaagd plafond plaatsen

Geïnteresseerd in offerte voor verlaagde plafonds i.v.m. slaapkamer en hal. Betreft appartement, 3,8 m x 2 m en 5 m x 1,6 m. plafonds kunnen ongeveer 25 cm naar beneden en moet zoveel als mogelijk geluids isolerend zijn.. Gaarne rekening houden met reeds bestaande lichtaansluitingen. Idee is dat men boven minimaal geluidsoverlast zal ervaren hoewel niet de bedoeling dat vloer wordt geïsoleerd, dat is aan de andere partij eventueel om te doen. Betreft cement/beton ( dus geen hout!)
vrijdag 19 juni 2020

Isoleren tegen geluidsoverlast van onder/bovenburen

Ik verhuur een top etage. Daar zit een houten balk vloer in (denk ik) met laminaat erop. De onderburen en mijn huurders hebben last van elkaar. De bovenburen horen muziek en de onderburen contactgeluiden. Gewoon rustig lopen hoor je al. Hoe kan ik dat als verhuurder zo goedkoop maar goed mogelijk oplossen? 90m2 opgedeeld in een keuken woonkamer en twee slaapkamers.
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolerende muur laten maken

Wij hebben last van het televisiegeluid van de buurman. Daarom willen wij een wand van circa 20m2 muur met geluidsisolatie laten bekleden. Wij staan voor meerdere opties open. Het is een betonnen wand.
donderdag 18 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen in slaapkamer

Graag een slaapkamer tegen geluiden van de buren isoleren. Ik weet helaas niet om hoeveel m2 het gaat. Het is een normale slaapkamer.
dinsdag 16 juni 2020

Plafond geluidsisolatie

Ik zou graag mijn plafond willen voorzien van geluidsisolatie. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 35 m2.
maandag 15 juni 2020

Woning van buiten-af isoleren en stucen

Vrijstaande gemetselde woning waarvan de buitenzijde ooit een keer gestuct is, graag aan buitenzijde isoleren met isolatieplaten en afwerken met nieuw stucwerk (crepi). Ik weet niet of oude buitenstuc eerst verwijderd moet worden. Ook graag advies betreffende een ruimte van 30 cm tussen woning en naastgelegen kleinere bebouwing. Oppervlakte circa 135 m2.
maandag 15 juni 2020

Vloer isoleren

Ik wil mijn vloer isoleren (spuiten). Er ligt nu vloerverwarming. Helaas weet ik niet precies wat de afmetingen zijn, dus ik zou het erg op prijs stellen als u het voor mij op kan meten. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 12 juni 2020

Isoleren van de vloer

Vloer op 1e verdieping. Houten vloer met balken (bouwjaar 1926), ruimte tussen de balken onderling is +_50cm en ruimte tussen plafond en vloer is +_27cm. Voordat er een Ondervloer en parketvloer wordt gelegd, wil ik graag de isolatie tussen de balken laten aanbrengen ivm geluid- en warmte isolatie. 45m2
vrijdag 12 juni 2020

Plafondisolatie in een jaren 30 benedenwoning

Ik heb veel overlast van de bovenburen vanwege slechte isolatie in het plafond / vloer bovenburen. De hele oppervlakte is 55 m2. Ik wil het graag met cellulose op laten vullen.
donderdag 11 juni 2020

Isoleren van-binnen-uit van de zolder van onze hoekwoning (2 dakkapellen)

Momenteel veel warmteverlies op zolder van onze hoekwoning (pannendak met aan voor- en achterzijde een dakkapel). Ik zou hier goede isolatie van-binnen-uit willen. Zolder bestaat uit 2 kamers en een overloop met dus 2 dakkapellen en het vloeroppervlak is ongeveer 8,50 meter x 5,50 meter. (zie tekening in bijlage). De oppervlakte binnenzijde dak weet ik niet.
woensdag 10 juni 2020

Plafond isoleren tegen geluidsoverlast

In mijn slaapkamer hoor ik voetstappen van bovenburen en daarnaast ook hoesten en stromende watergeluid (waarschijnlijk toilet of kraan) van de buren die ernaast wonen. Het gaat om een plafondoppervlakte 20m2.
woensdag 10 juni 2020

Kruipruimte ophogen met schelpen of zand

De kruipruimte is ongeveer 60 m2 , de hoogte bodem/onderkant vloer is ongeveer 90 cm, de ruimte onder de balk is ongeveer 20 cm op het laagste punt, de bodem, zand, is iets wat vochtig
donderdag 4 juni 2020

Kamer isoleren tegen geluid

Binnen een jaar willen wij van de zolder onze slaapkamer maken (nu nog kantoor aan huis). De zolder is gedeeltelijk een opbouw en op die plek zijn geluiden van de buren beter hoorbaar. Onze buren aan de ene zijde hebben een dakterras dat grenst aan onze zolder. Wanneer hier 's avonds nog gesproken wordt, kunnen wij dit duidelijk horen. Dat geluid zouden we graag willen dempen. De buren aan de andere zijde hebben hun zolder ook als slaapkamer in gebruik en we willen voorkomen dat wij hen of zij ons gaan horen.
woensdag 3 juni 2020

Vloer isoleren tegen geluidsoverlast

Ik heb een appartement in Rotterdam Blijdorp. Het handelt om een tussenverdieping met houten vloeren. Ik wil de vloer isoleren, om geluidsoverlast te verminderen. Ik wil graag de mogelijkheden weten en de bijbehorende kosten. Het is circa 65-70 m2 waar het om handelt.
dinsdag 2 juni 2020

Kruipruimte is nat en moet droog

Onder ons nieuwbouwhuis zit een kruipruimte waar plassen in staan. Dat is op zich niet zo'n probleem, maar binnenkort moet een monteur in de kruipruimte zijn om elektra vanuit de meterkast, via de kruipruimte en de voorpui, naar buiten te brengen voor de aanleg van een laadpaal voor een elektrische auto. Ik wil graag advies en een offerte over wat ik het beste kan doen.
maandag 1 juni 2020

Vloer isoleren

Het gaat om 54m2. Houten vloer die van onderaf geïsoleerd kan worden. Alleen de hal is van beton, daar moeten de leidingen wel doorheen om bij de ketel te komen. Opbouwhoogte moet laag blijven. Werkzaamheden het liefst nog in deze maand. Wij zorgen ervoor dat de ruimte tot op de houten vloer kaal en leeg is. De huidige ketel (Nefit topline) staat in een kast op de begane grond, functioneert prima en willen we laten zitten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²
vrijdag 29 mei 2020

(Plafond)isolatie in slaapkamer van 14 m2

Doel is geluidsvolume van bovenburen in mijn slaapkamer (circa 14 m2) zoveel mogelijk te dempen.Zowel contact- als ruimtegeluid. Huis is gebouwd in 1938, met houten balken in de vloeren.

Partners

Partners van Casius