Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Vlissingen of directe omgeving.

406 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken, geluidsisolatie in het plafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlissingen:

Woning isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren wegens gehorige vloeren (jaren 30 woning). Twee verdiepingen sowieso met totale oppervlakte . ongeveer 70m2. Optioneel nog de kruipruimte. Graag cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Isoleren en vloerverwarming in woonkamer aanleggen

De houten vloer op de begane grond ga ik zelf verwijderen. Hierna zal de kruipruimte en de begane grond geïsoleerd moeten worden en een betonvloer gestort. Daarna zal er een vloerverwarming aangesloten moeten worden en de vloer dicht gesmeerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Plafondisolatie aanbrengen

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het isoleren van een oud systeemplafond met tegels. De oppervlakte van het kantoor is ongeveer 180 m2 en hierboven zijn er woningen uit 1935 aanwezig.

Isoleren vloer, voor- en achtergevel

Het betreft hier een bovenwoning (1904) met een houten vloer van ongeveer 77 vierkante meter. Ook wil ik graag de voor en achtergevel laten isoleren (van binnenuit). Deze heeft geen spouw, maar hier zijn gipswanden voor gezet waar ik denk een ruimte tussen zit van 15 cm tot 20 cm en een totaal vierkante meters heeft van 23. Ik zou dit graag met Cellulose isolatie willen laten doen.

Plat dak isoleren

Ik heb een aanbouw en dakkapel, resp 6 en 2 m2 groot. Graag een offerte voor warm dak of omgekeerd dakisolatie. Op aanbouw ligt nu bitumen en grind. Dakkapel is zink.

Kruipruimte isoleren

5 breed 10 lang hoogte kruipruimte 60 cm +/-

Isolatie tegen geluidsoverlast van onderburen aanbrengen

Wij hebben overlast van beneden buren en willen daar graag iets aan laten doen. Ik heb gelezen over het inspuiten van isolatie tussen het plafond, graag informatie of dat bij u ook mogelijk is. Onze vloeroppervlakte is ongeveer 66 m2.

Bergje zand uit de kruipruimte zuigen

In onze kruipruimte ligt een klein bergje zand (max 1 m³) wat weggehaald moet worden i.v.m. het leeg opleveren voor isolatie. Graag een prijsopgave om dit op zeer korte termijn uit te voeren.

Schelpenlaag in de kruipruimte aanbrengen

Graag zou ik een offerte per mail willen ontvangen voor het aanbrengen van een schelpenlaag in de kruipruimte. De vloer ligt helemaal open. Het gaat om ruim 26 m2 en een laag schelpen van 30 cm.

Geluidsisolerende kamer in kamer

ik wil een geluidsisolerende kamer in mijn slaapkamer laten maken

Geluidsoverlast bovenburen

Geluidsisolatie wand en/of plafond naar bovenburen. Graag advies en mogelijkheden. Woonkamer is 5 bij 5 meter en slaapkamer is iets kleiner.

Isoleren zolder

Volledig isoleren van de zolderverdieping. Dak isoleren aan de binnenzijde, schuin dak. Betreft een tussenwoning, aantal m2 weet ik niet.

vraagstelling: advies en mogelijke ...

vraagstelling: advies en mogelijke offerte voor het isoleren van een schuur (halfsteen), aan het huis vast, ivm met het doorslaan van vocht. Coatlaag aan de buitenkant heeft onvoldoende effect. Huis is 2 jaar oud (nieuw). 3 muren moeten gesioleerd worden, totale oppervlakte om en nabij de 25 m2

Ik woon boven een bedrijfje waar altijd ...

Ik woon boven een bedrijfje waar altijd muziek gedraaid wordt, niet zo hard, maar toch heb ik last van de basstonen. Ik heb gehoord dat hier een oplossing voor is die het probleem grotendeels kan verhelpen. Een isolatiemateriaal van ongeveer 3 centimeter dik, waar dan de vloerbedekking overheen komt. Ik wil ook weten of ik daar ook parket overheen kan leggen, of dat ik dan echt voor een zachte vloerbedekking moet kiezen.